Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

Lyckad söndag!! På många vis...

Av csa - 23 oktober 2011 22:54

Kan inte annat än vara jättenöjd med idag. Eller nöjd med hela helgen, frånsätt den jävla hvdvrk:en som kom igår eftermiddag och bet sig fast i hjärnbalken eller nåt . . .   

Men efter nästan ett halvt dygns sömn så gav den sig av. Befriande!! Jag får sån panik när jag har lite å göra och sånt där dravvel sätter sig i vägen för allt.


Idag fick jag då för mig att IDAG ska tv-rummet då äntligen bli klart! Så när som på att ett hörn i rummet ska brytas upp för en liten cool vedhörna (ligger inom snartiden), en hyllsnutt till (ovanför alltet) + tavlor så är det nu K L A R T!   

Jag drar en lättnandes suck och sjunker ner i soffan och njuter av utsikten! Nästan skål-varning på detta!!


Before-bild glömde jag (förlåt Anneli) men här är en under-tiden. Innan så var alltså väggen bakom inte vit heller . . .


 
Smått kaos, men en och annan vit dörr på gång . . .


Nu, här, på kvällen ser det ut såhär!


 
Jag älskar mina böcker och vill ha dem framme, men inte ivägen.
Nu är de precis där jag vill ha dem! Framme . . . men inte ivägen alltså!   


Det är fasen inte lätt att möblera ett pytterum, det är ett som är säkert!! Men hoppet lever . . . en vacker dag så kommer detta rummet merdubblas. För byggas ut ska det . . .  Men inte idag!   


Det finns ju fler rum i detta huset som är under konstruktion, skulle man kunna kalla det.

Här kikar jag in i två av dem . . .


    
Vårat föredetta, Idas blivande till vänster. Det andra är, ja, såklart badet.
Men i Idas rum så har ju redan skrivbordet kommit upp iaf. Det var en höjdare enligt henne. Mammas lilla pyssel-och ordningstjej!!


Men det har hunnits med så mkt mera än bara innejobb idag också. Doggarna fick sig ordentliga pälsvändor var på förmiddagen, sen skickade jag ut dem på promis med husse medans jag rotade runt här hemma en stund till på förmiddagen.

Sen in till stan för shopping åt alla djuren. Nu kan hundarna äta gott + fick massa ben och katterna göra motsatsen. If you know what I meen.   

Därefter fortsattes det här hemma och innan vi for till stan så blev ju spår lagt. Så det skulle ju antas vid hemkomsten också! BRA jobbat vovven!! Bosse börjar mer och mer fungera som en riktig hund ska göra!   Dante är ju en naturbegåvning när det gäller spåra, dra vagn, agility m.m så för honom är ju sånt här piece of cakes. Men Bosse har ju tyvärr "bara" fått vara en ringsprings-fjant senaste åren.   Förlåt för "hårda ord" till Er som värdesätter ringspring högst på trofélistorna. Men jag vill ha hundar som funkar nyttigt främst! Springa och stå still är ju sånt en hund kan iaf . . .


Kunde inte låta bli att tafsa runt lite i köket också innan Filip och Fredrik började. Det rummet ska ju också (såklart) få sig en omgång i det närmsta. Varför inte liksom? Ska man ha kaos så kan man väl ha full-kaos på en gång.   

Har jag "tur" blir det väl hela släkten som ska fira jul här i år också. Nice.

"-Ta gärna en bit skinka! Den ligger troligen under spånskivorna där borta . . . "

  

Det vore nåt det!!

Och "tyvärr". I det här huset en stor möjlighet!   

Ingrid kallar oss härliga, knasiga familjen i Lundbacken. Jag är nästan lite enig med damen.


Avslutar dagen med att Önskar er en god natts sömn och hoppas på det samma!


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards