Direktlänk till inlägg 24 juli 2014

JAAAAAA!!!! A o UA!!!

Av csa - 24 juli 2014 23:26

Klockan 8:06. App-koll! (Som varit min hobby den senaste veckan!! haha...) 

Och döm om min glädje!!!!!!!!!       


 


  Let´s celebrate!!!  

Men först...ska den skeptiska matten dubbelkolla lite bara...  (Små program i mobilen... Vem litar fullt ut på sånt liksom???  ) 


Så dator PÅ och kolla!!! Men...även den visade ju de finaste bokstäverna. 


 
 


Fortfarande...hm...tänk om det är nån sommarvikare som liksom halkat på tangenterna? Bäst att kolla brevlådan!!   HAHAHA!!!!


 

NU är jag övertygad!! 

  


Eller nej...jag var väl redan säker från förra veckan?! När hon som hade så mycket fint att berätta sa: "-Den här killen är snygg på utsidan!! Och som jag ser det...snygg även på insidan!!" Hon kan sin sak. Och hon skulle aldrig säga att de va fint om de inte var det. Så jag var nästan säkert på att helt galet var det inte. Redan då. Fast jag är skeptiker. 

 


Är vääääldigt glad han är fri!!! Och då av den enkla anledningen...han kan få fortsätta "leva livet" som han gör!! Tänk om det hade varit helknas...och man ständigt behövt fundera på om hans krumsprång, känguruhopp och high-five´s bara förvärrar det hela???

Minns Falcon... Då dubbelkollade jag bara för att få veta att all agility, cykling, bus inte hade förvärrat hans C/D-höfter. Det hade det ju gladeligen inte. Han slutade ju på B/C...med fortfarande slappa leder. Hade säkerligen fått han friröntgad om man hade tagit ytterligare plåtar...men varför? Jag vara bara nöjd med att det vi levde livet med INTE gjorde skada. 


Sååå...dagen har firats med Budapeststubbe. Jopp. Hoffa fick också smaka. De var liksom lite som gott det!!! Dräggel ner till golvet. På hunden också.   


 


Brudarna åkte till badet med sambon.

Jag har läst ut min bok. Nu är det med andra ord KATASTROFLÄGE. Semestern är inte på långa vägar slut...och jag är läs-lös!!!!!   

First thing tomorrow...införskaffa medlet!!!! 


Bosse då. Jo han är under kontroll!!! Febern är borta!!!! Han äter igen!!! Örat är däremot lika tjockt...men...nej. Jag punkterar det inte.

Det är rötmånad strax. Det är varmt. Det är bakterier ööööverallt nu. Med min erfarenhet i exakt i detta nuet!!! av sår som inte vill läka utan går att tömma på "hinkvis" med var varenda dag...nejtack det vill jag inte ha på honom!!!! Hade det varit december å -15...hade tanken tänkts. Men i detta nu - nej! Jag avvaktar ett tag till. Ett steg i taget. Feber borta #check. Äter #check

Jag konstaterar bara att han inte är vovven som pallar värme och smärta ihop för att orka med whatever! 


Jag har namnsdag idag också! Namnet jag inte använder ens. Nåja...


Bilen är på g!


Tog en skön kvällspromenad över åkern. De har ju slagit alla "våra" längor nu. Underbart!!!! Bara att snurra över dem dagligen nu. Ja...om vädret är snällt.

Just nu ÄLSKAR jag det. Men hundarna...not so much.

Dagens Värsting är förevigad. Shit. De är utomlands-känsla på detta. 


 

Men det gööör inget! Det kan få vara så året runt för min del. 


Dags att varva ner så man kommer upp i tid imorgon.

Men jag leeeer. Stort!!!! Jag har en fri Lillemann.   

GRATTIS GRO OCH KRISTOFFER!!!!! 


Revenge va guld ikväll!!! Sista delen nästa vecka. Hur ska jag klara mig utan????     


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards