Direktlänk till inlägg 23 augusti 2015

Vad fan händer??

Av csa - 23 augusti 2015 10:06

Hej.

Nu är jag här. Mer död än levande.


Efter en hel vecka utan att ens haft ro/orken/tiden att sätta mig ner vid en dator så tar jag mig den nu.

Varenda kväll har jag haft i tanken att skriva några rader sen jag började med mitt pladder...men se denna veckan har INTE varit den mest rofyllda jag upplevt. 

Vet inte ens vart jag ska börja skriva av mig och när jag kan sluta. Och förklara? Men är helt överrens med mig själv om att förra veckan kan inte återkomma för då orka jag inte mer.

Men även nästan vecka är jag själv. Även nästa vecka ska jag nog vara support, helpdesk, utredare, inredare, planerare, handledare, SO, logistiker, väktare, kundtjänst, telefonsvarare....och den där mamman/sambon som ju har hela kvällarna att hinna med allt!!! Superplanerat!!!! Omtänksamt. Verkligen. 


Igår fick jag lite som ett kvitto på att något är på god väg mot mer än fel. Ja, ni vet. Man mjukstartar ju efter semestern. #fail Vaknade helt slut och kände rätt snabbt igen något jag nu har sluppit ett bra tag. Nej, nej, nej!!!! Vill inte!!!! Sen kom det. Gallstensanfallet. 

Storögda barn satt som förstenade när det hände. Jag förstår dem. Jag kan ju inte vara still, panik, smärta från helvetet och kan inte ens andas när de händer. De trodde att deras mamma skulle dö... 


 

Gårdagskvällens pigga morsa.

Lika uppåt som svart. Lika pigg som en avliden.


Jag hade tur igår. Anfallet gav sig efter bara 30 minuters kämpande. Kallsvetten rinner, hjärtat går på fullvarv och efter det hänt blir jag så matt att jag knappt kan hålla mig vaken. Den som upplevt har en aning. Även om vi alla har olika känningar vid olika tillfällen. 

Andra fattar ingenting. Eller vill inte fatta. 


Men Fotbollens Dag var det på schemat. Förälder är man.

Klockan 7 satt vi redan i bilen.


 

Tät dimma över landet denna morgon. (och skitig bilruta)

Har inte hunnit tvätta nån bil direkt... 


Västerås, solstol och matsäck/fika. Inget hårt jobb så det skulle man väl palla med? Man har ju god support av positiva familjemedlemmar. 

Vi hade bara med oss "småglinen" då jag inte hade ork för mer än en i handen. Sambon och 3...nä. 2 fick de bli. Herr Maskot had a blast!!! Hundratals ungar, bollar, fart och fläkt och vuxna man kunde dräggla ner som "tack" för att de kliade.   "Kolan" låg mest och såg söt ut.   


 

Det spårar ut ibland. Man måste ju roa sig lite vid "ringside" med att rulla och sola magen i väntan på att kaaanske någon boll kunde komma åt hans håll.

Bara ett koppel mindre efter att han liksom naggat av det. Han gillar ju att hålla i kopplet själv när man är ute och går, och ett slitet gammalt koppel har väl sina brister. Valuta för pengarna dock. Tror det var 20(!!) år gammalt. 

Nåja. Retriverkoppel ligger ju alltid i bilen så det var väl snabbt åthjälpt.

Hoffa själv tyckte ju att dagen kunde fungerar utmärkt utan koppel. Hehe...det hade väl varit en upplevelse i succé det.     


Sista matchen passade honom bäst. Då var ju Ida målvakt. Full koll på henne då, än när hon springer omkring som en av alla blåvita barn.  

 

"-Bara så ni vet. Hon i blå keps...som vaktar målet...är MIN!  "

#bodyguard #bolltok #ekebysupporter #idasvovve


Det var väldigt varmt. Solen gassade från en klarblå himmel och ingen skugga direkt att hitta. Så vi satt så att hundarna fick ligga i skuggan av oss.

När vi kom hem så åkte de på kalldusch både två och låg sen i skuggan och gosade resten av dagen. Verkade väldigt nöjda med dagen!!

Herregud...den lilla virvelvinden aka "Kolan" är verkligen som ett paket kola att vara ute och gå med just nu. Kunde hon kryp så gjorde hon nog det. Så nå vidare parhästar är de inte i dags dato. En glatt skuttande först och en som man får draaaa efter sig...

Enda gången det är fart i henne är när maten kommer fram. Misstänkte först att hon kan vara sjuk efter hyssen i veckan...lös magen... #saynomore Men vore hon döende borde hon inte kasta i sig maten som vanligt. Skendräktig? 


Sen blev dagen ledig.

Och vad som hände sen har jag inte mycket att skryta om.

Jag sov. Vaken en kvart och så sov jag igen. Helt färdig.

Man får va glad åt det lilla. Kunde ju få släppa "allt" och då la kroppen av. För en gångs skull. 


Och nu är det söndag.

2 fotbollsmatcher. 1 innebandymatch. Stekande sol. Klarblå himmel. Sambon borta och hjälper någon stackare som inte får klart sitt hem... 

Den första matchen skippa jag av just behovet av att få sovmorgon. Hon klarar sig nog fint utan publik min Idahimovic.


Mitt i allt tumult den här veckan har jag iaf tvättat, städat undermåligt, gått med hundar, klippt gräs, haft kollen och styrt upp. Duktiga jag!(????) 

Jag får väl be om ursäkt för min uppriktighet rätt ut i etern. Men det vore kul om jag slapp höra "-Ta det lugnt. Vi gör det vi hinner..."  

När i helvete hinner "VI" då???????? Det är ju så många som...behöver...hjälp...ojoj...stackare...

Jag blir så off att jag har bara barnotillåtna ord på tungan. 


Inte konstigt att man inte har någon ork. Jag har god hjälp att göra slut på den. Så skönt när folk fattar varför man varit sjukskriven rätt nyligen...   

Jag vet vart den här vägen går. 

Rätt skönt när det är de som "brytt sig mest" verkar glömt snabbast. 


Nu orkar jag inte sitta längre.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards