Direktlänk till inlägg 20 augusti 2016

Svart/vit, blå/vitt, rosenrött...

Av csa - 20 augusti 2016 21:42

Här är jag. Hemma hela dagen. Spännande och jättekul. Ont och stelt. Trött och osugen på allt.

Familjen har varit i Västerås olika hörn då båda våra stjärnorna har sparkat på den där svartvita bollen som jag inte hittar det JÄTTEROLIGA i.



Duktiga såklart! 


Vågar nästan påstå att vi nu bara har EN höglöpande tik kvar i huset. Härligt!!! Snart kan den gamle återgå till att vara gubbe och sluta ha en uppsyn som en 3åring.    Och framför allt...han kan bli lämnad ifred från dessa med god smak om att han är den absolut enda karln som duger i världen. Doris är hemsk!!! Vaktar man inte henne så skulle vi nog ha valpar här inom kort. Kanske tur att valphagen redan är beställd??   Tolkade hon det som hennes???? Tänk om Doris.


 

Livsnjutaren.

Lite bättre. Lite snyggast. Lite gladast.


Läst en tråd på FB.

Mörkrädd.

En bekants son har blivit misshandlad av våra stackars ensamkommande flykting"barn" här i hålan. 8 st!!! VEM hade tänkt ta ansvar för detta?

Jag säger - sätt hårt mot hårt.

Stäng hemmet. Då borde hinten om nolltolerans sända ut ett "ahaaa" genom räden. Andra chanser får inte ens jag, som bott här i hela mitt liv. Jag tror faktiskt t o m De skulle fatta att somliga saker gör man inte här i detta landet om man huxflux stod där med sin iphone och inte hade tak över huvudet förren man hittat på ett annat, själv.

Blir du vräkt som svensk. Då är det liksom bara leta nytt boende. Man lär inte få det serverat. Man kanske t o m måste ta sitt bohag och flytta hem...för att man inte är betrodd med eget boende. Hm..?!

Jag tycker gratismaten är slut nu. Den är ju iaf inte god om man ska tro dem...


Att sen folk sätter sig och drar upp om att det inte var lugnare i Hålan för 20 år sedan hör knappast hit och är bara ett sånt fjantigt försvarsagerande för att skriva nåt. Politikertalanger!!!! De har inte lärt sig att har man inget vettigt att komma med så kan man va tyst. Det hjälper alla.  


Nä. Rätt jävla less på att det finns folk som får ta upp luft och liv i det här landet. Somliga får t o m creds för det. Jag vill spy.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards