Direktlänk till inlägg 13 februari 2017

Välkommen "GlufsGlufs" =)

Av csa - 13 februari 2017 11:37

Jomenvisst.

Vi är med smått igen. Känns...Bra! För den som undrar så har det finulats en hel del på om detta med valp, var i tiden eller ej...

Det har INTE varit i läget vid flera kullar om man säger så. Har bl a valt bort 2 numera champions.


MEN. Man lever bara en gång. Det har jag märkt. Om nån har. Ingen har en aning om morgondagen.

Så...när vi hade varit och kikat på Bosses senaste kull (efter att jag förälskat mig i mamman)...det kändes ännu mer rätt.

Now or never. Känns väl lite plumpt uttryckt men..min "belöning" är här! Den som varit i en kämpande sjukdomsfamilj kan nog fatta hur jag tänker. Andra...har annat att säga om detta. Och låt dem tala...i mörkret...och dö bort som skuggor när solen kommer fram. Orka med alla som ska tycka till om saker de inte har ett skit å göra med. Tack för grattiset på FB till en av dem som haft ganska fula uttalanden dansande ur munnen om den här kullen. Jo. Jag vet ALLT. Som vanligt.  

Ja...som sagt...back to things that counts!


 

Så här orörd var han, och på väg hem till Lundbacken, i lördags morse.


Då praktiskt taget inget går som man planerat...så blev det avresa i arla stund (kl 03,00) och rally ner till Kalmar för att vi skulle få hem den lille i bra tid. Sambon hade ju jobb att utföra på eftermiddagen. Såklart. Som sagt. Inget går enligt planen här.

"Om kartan inte stämmer med verkligheten gör om verkligheten.." sa min mentor en gång i tiden när vi skulle ut och spåra. Jäklars. Han hade rätt den käre herr Nilsson. Då också.   


Hem kom vi runt 15tiden till döttrarnas stora lycka! Övriga vovvar hade sina olika uppfattningar. En överlycklig. En van. Och en som aldrig umgåtts med en valp blev såklart favvon och har nu tagit på sig som den enda "vettiga" att kunna säga ifrån när nån hänger i öron, svans och tuttar. För han är en envis lite jäkel som inte alltid behöver få allt han tassar på, om vi säger så.

Han är trygg, glad, busig, snäll, bestämd och HUNGRIG och har sedan kenneltiden gått under skämtnamnet GlufsGlufs, för att han alltid var först i skålen och sist därifrån...efter att ha puttat bort alla andra i måltiderna. Han är ju lik en annan vettja.   

Sover gott om natten gör han med. #liknelsedärockså


Hur som.

Jag är mammaledig nu. De på jobbet fick huvudvärk när jag sa att jag skulle vara det. Somliga har nog inte lagt pusslet ännu.   Det gör man inte om man inte har alla bitar på plats. Så att säga.

Katten har inte lagt nåt pussel. Men tycker iaf att detta med valp...JOBBIGT. Ännu en som inte automatiskt fattar att hennes svans är hennes och den ska man ge fan i! Se det som så Diva, gamla tanter mår bra av att hålla blodtrycket igång.   


 

Här ligger två på plats iaf. Söta!


Vädret hörrni! Ljuvligt!!! Vill inte vara inne och hoppas solen riktigt steker bort den förbannade isen som är över hela tomten. Jag försöker få ett fungerande ben inte ett värre ställt än nu. Dessutom åker valpen kana när han är duktig och gör sin behov ute.

Ska efter dessa rader ta mig ut och njuta!!!


Igår hade båda tjejerna matcher. Hannah fick plats då en annan var sjuk och fick både vara Kapten och göra mål. Jippi!!! Ida kämpade nog på. Jag kunde ju inte vara med och se... Båda matcherna slutade oavgjorda. Inga förluster är bra!!!


Nu ska jag passa på och dammsuga lite. Har ju god städhjälp av den nye. Bär bort allt som ligger framme å "skräpar"...


Ta hand om er! Och bryt inga ben i halkan.


 

"Boll-Kalle"!!??? Kan han heta så kanske?

Älskar att han gillar den bästa varianten av bollar    #innebandyfamiljenlevererar


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Skapa flashcards