Direktlänk till inlägg 29 augusti 2017

Swoooch!

Av csa - 29 augusti 2017 22:16

Det känns nästan så man kan se timmarna susa iväg som sekunder just nu.

Gick upp för 3 minuter sen och nu är det läggdags igen?!

Tänk om man kunde ta ett par stoppa-tiden-lite-timmar här...igen...


 

 


Produktiviteten har inte vilat idag inte. Skönt att få allt gjort innan nästan våg liksom blåste in vid 14. Imorgon blir det fullt nytt ös igen.

MEN. Det blir förhoppningsvis helg fort på detta viset. En inte alltför slå sådan heller förvisso... Men då är vi iaf två om saligheten. Och lite innebandy. Yes!!! 


Ska bara överleva ett apt imorgon. Och försöka få vissa att inte råka i luven på varann innan och efter det.  Talanglöst folk. Man sitter inte och gör sig stor som "våran kära K" gör. Det är bara fel. Människan kommer aldrig komma på rätt kvist. Fattar man inte det? Hur kan man inte fatta?? 

Det ska iaf bli väldans kul att få titta på när storhetsvansinnet liksom rasar ihop. Man får väl skratta då va? Det måste man få. Jag kommer göra´t. Oansett. 

"Kära K´s" motpool håller också på att gå rakt ner i en ravin. 


HUR. Hur ska jag klara av att vara snäll imorgon???   Eller måste jag vara det? Hon Håle liksom. 


Kan annars bara sammanfatta mina dagar efter semestern som - det var bättre med värme och vila. Redan efter andra dagen har jag nu gångstil som en höggravid/funktionshandikappad igen.   Endå har jag försökt varva stå, sitt och minimalt med gå. Gissa om detta eldar på mitt kommande lasarettbesöks "svarpåtal". Antar att det kommer försökas med alla medel att motarbeta. Gissar också att jag kommer vara lika mycket omvänt. Det kan bli en spännande tisdag.


Försökte mjuka upp mig med en promenad med grabbarna. Det blev inte så. Mötte hundar, rådjur och häst. Duktiga vovvar har man ju. Som inget säger och är enastående i att inte bete sig som de vovvarna vi mötte. Hästen var väldans intressant sa Lusen. Men inte ens ett pip!! Duktig kille!!!


Doris börjar gå mot sitt höglöp. Gissar att peaken kommer till helgen. Det märks på henne som tjusar och tycker synd om sig själv. Inte blir hon lyckligare över att behöva jobba med husse på eftermiddagarna heller.

Killarna sköter sig bra!!! Det är ju inte dags ännu, säger Bosse. LillNallen märker att något luktar gott. Men jag tror inte han fattar mer än så. Än. 


Nähä...tror det måste till lite sömn nu. Magkatarren ger sig inte!!! Och för lite sömn hjälper inte till där. 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards