Direktlänk till inlägg 31 augusti 2018

Läkaridiot.

Av csa - 31 augusti 2018 17:04

För att jag har sjukt dåligt minne..och för att jag fick ner det så bra i pränt så kopierar jag texten från min egen FBlogg.

Detta ska minnas!!

  

Idag har den sk doktorn sagt att han aldrig träffat mig förut, till att vända till ATT han har det, att han inte vet varför jag är där, att säga att han måste läsa remissen, att han har läst men inte fattar varför han (som min husläkare) ska hjälpa mig och ingen annan, till att jag inte blivit bättre FAST han erkänner att han inte vet hur jag var innan jag kom dit. För vi hade ju aldrig setts...eller....hur var det nu!?
Den ni!!! Diplomerad för att bestämma utgången över hur min hälsa ska få livskvalité.
Mysigt värre!!!👍

Men, Tack Muhammed för idag och morfinet. (Tänk...det kan man få ut fast han inte vet varför...och starkare var inget problem att få...bara ringa...👍)
Och Tack Linköping/Västerås för vad ni skapat. Ett helvete ni inte reder upp.👍
Tack Sverige. För den eminenta vården vi "har sån tur att ha". (Måste uttalats av nån som aldrig behövt den.)

  

Det låter helt fel och påhittat va?

Tänk om det hade varit så väl... Jag ska nu hålla stenkoll på min journal. ETT stavfel i den och jag vet en som ringer upp chefen på Cykelverkstaden (VC alltså) och kräver ett möte för revidering av min journal. Det står redan så mycket falskt skit i den att det räcker till förtal. ETT ord till som är fel och jag ska ge dem ett arbete de ska utföra eller se sig uppätna i dagspressen. 


Idioten (ja...jag anser att han är det!!) sitter och säger saker så man håller på och ramlar av stolen! Han tror inte på att vara sjukskriven för att återhämta sig är bra metod för att jag t ex ska få sova ut, jag som inte ens minns när jag sov en hel natt sist. Han frågar MIG hur lång tid det kommer ta innan jag är pigg. Han ifrågasätter varför han fått en remiss för att hjälpa mig. Han ifrågasätter MIG varför andra läkare skickar mig till honom. Han påstår att jag inte är piggare nu än innan jag fick min sjukskrivning. Det är alltså INTE han som sjukskrivit mig utan en läkare som just nu inte ens har med detta att göra. Utan en läkare som anser att jag måste få börja må bra igen. En läkare som anser att jag behöver få lite fristad att få livet tillbaka efter att ha försökt vara precis som jag var innan hela helvetet bröt ut. Han har alltså inte träffat mig när jag knappt orkat stå upp. Men han kan anse sig makthavare över bedömingen att jag inte mår bättre nu. Jag som äntligen orkat följa med på fotbollsmatcher för att jag hunnit vila/sova innan. Orkat umgås med min familj. Orkat handla. Orkat vara hemifrån en hel dag utan att dö i smärtor efteråt i flera dagar...

Men.

Han vet han. Han är jätteduktig och kunnig. Detta är inte bra för mig.


Hur mycket jag än förklarar att jag, min arbetsgivare och företagsläkare, lagt upp denna plan. För att jag orkat för mycket, för länge och inte lyckats få bort mina korttidssjukskrivningar.

Men HAN, idioten, vet att detta inte är en bra plan.

Han som gladeligen dock skriver ut morfin, sömntabletter, magmediciner etc för att bota mina "enkla" fel.


Försäkringskassan klagar andra på. Jag har tack och lov aldrig haft det problemet. Min handläggare där säger saker som: Du kanske inte bör jobba heltid mer i ditt liv, Stina. Det kanske inte är bra för dig utan du kanske ska få livet tillbaka efter allt du gått igenom innan du ska slita sönder dig på jobb!! Jo! Det är ord från Fkassan!!! De som är omänskliga...


Nu är det ju så att allt detta låter som att jag inte vill jobba.

Då har betraktaren fet-fel. Mer än fet-fel!!!

Jag har som sagt försökt/genomfört heltidsarbete sen dag 1 efter operationen som både tog bort och gav mig problem. Jag har hoppat på kryckor i djupsnö. Jag har kämpat på alla vis jag och mitt oerhört stora ego kunnat. Bitit ihop. Gråtit/skrikit/hatat/svurit hemma, lett/kämpat/tagit skit/lyssnat/orkat borta. Klappat mig på axeln och tröstat nageltrång. Inte blivit särbehandlad på nåt vis - för att jag inte vill vara särbehandlad!!! Jag vill kunna. Jag ska kunna.

Men verkligheten ser ju inte riktigt så ut.

Jag har tagit i tills jag kräkts. Jag har slitit så jag måste ha lyfthjälp för att komma upp. Jag har krypit fram för att ta mig någonstans. Jag har ätit piller. Jag har bott heldagar på toalettstolen. Jag har blundat för att ögonen inte orkar se... MEN jobbat samtidigt!!!!! 8 timmar+. Och inte klagat en sekund. 


Jag ska fatta mig kort. Jag vill arbeta heltid. Jag vill ha en fritid. Jag vill orka roa mig med allt vad livet har att ge. 

Är INTE en bidragsälskare! Man ska jobba och göra rätt för sig (i den mån hälsan kan självklart!!!! Det är inte t ex  canserpatienter/reumatiker/handikappade som ska dra hårdaste lasset i arbetslivet. MEN de som bara inte vill för att det är bekvämt att leva på andras slit SKA ut och skita ner naglarna. Ja!! De finns!!!!). Alla ska jobba och göra rätt för sig! Vi ska hjälpas åt. Orättvisor är äckliga. Fuskare ska straffas hårt. 

Lät nästan politiskt detta.

Kanske det är också. Vet inte vilka partier som håller med mig i det förvisso. Just nu har ju alla godispåsutdelning en vecka framöver.... #valsvål #hyckleri 


Jag orkar inte mera. Har bittert insett det. Största förlusten har jag gjort. Både ekonomiskt och hälsomässigt.


Men min husläkare...han lyssnar inte på det. Han vill inte få på pappret att han kostat på någon något.


Det är lite komiskt att jag i veckan satt på rehab och lyssnade (inte ens tjuvlyssnade) på personalen där som satt och valde nya fina möbler till deras kontor. För VC går såå bra nu. Ekonomin lyser. Eller som en sa: "Det går så bra för oss nu!!" 

Såklart. Ni kostar ju inte på patienter något. Inte konstigt att pengapungen är tung!


Det är ALDRIG kul att prata sjukdomar. Jag blir sjuk av det.

Så detta inlägg är endast till för att jag ska ha något att slå upp när jag behöver det. Minnet är ju som sagt inte riktigt på min sida...


Fredag idag.

Den blev förstörd efter VCbesöket. Jag hade lovat mig själv att inte så skulle bli. Men kan man bli annat än förbannad?? Och långsint är jag. Hatar ordentligt. Och länge. Oftast för evigt. Har man orsakat mig ohälsa har man grävt sin egen grav i min värld.


Imorgonbitti blir det ingen sovmorgon. Erikslund 10.00 för optikerbesök. 

Bägge brudarna är nu förkylda. Så...då vet man vad man har att vänta sig...

Söndag. Både längtar och inte. Hade gärna mått bättre. Ska skicka tack-kort till Idioten för att han lyckas förstöra min fritids lugn och ro också. Med handen på hjärtat. Jag önskar han blir sjukare än jag någonsin varit. Och jag önskar han får en läkare som sig själv.


"..Please...underestimate me...that will be fun..."




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards