Direktlänk till inlägg 14 januari 2019

Vel och fel och ganska stel.

Av csa - 14 januari 2019 12:37

Sitter just nu och tittar på dessa sk politiker vi har i det här landet.

Frågan: "Va håller de på med?" är ingen idé att gå vidare i...för det finns inget svar på den frågan. De borde dock gå ut, rakryggade, för landets alla invånare, och svara: "Vi har ingen aning men är glada så länge vi lyfter våra höga löner och så länge vi kan fortsätta ha skygglappar för att vi förstör mer än vi gör nytta!".

För vad skulle de annars ärligt kunna påstå?

27 september så började karusellen. Vi, folket, röstade hur vi tycker. Det hade bevisligen ingen betydelse alls. 

Ska ens bry sig i att rösta mera???


Sverige är inte längre vad det var förr. Det kommer aldrig heller bli ett tryggt, vackert land, så länge de inte ser och lever i den värld vi andra sjukskrivna, lågavlönade, hårt arbetande människor gör.

De borde bli uppsagda och satta på arbetsförnedringen allihop.


Men. Money talks...och Sverige blir mer och mer ett U.land. 


Själv så lever jag ganska mycket i verkligenheten. Var hos tandläkaren idag och hyginisten gråter lite för mig att jag snart biter sönder alla tänder när jag sover pga smärtorna som verkar flyttar runt i kroppen som en illegal invandrare gör för att undkomma utvisning.

Fkassan har ännu inte kommit med ett nytt beslut i min fråga och jag kan inget annat göra än sitta och hålla tummarna.

Ny arbetsgivare har jag också fått. Det blir nog bra.

Nytt jobb vill jag ha varje morgon jag vaknar. En dag kanske det kommer upp något som jag klarar av?!

I hus och hem är det många planer. Men allt kostar. Flytt? Nybygg? Renovera? Anställa? Ja...det hänger på mer än en toalett ska vi säga. 

Den magsjuke hunden är nu frisk igen och ingen är gladare än jag. När en gammal vovve blir dålig så blir den dålig!


Innebandysäsongen är igång igen med buller och bång.

Vuxna människor gör ingen nytta i ämnet. Snarare beter sig mer barnsligt än ungjävlarna. I vårat fall så går det bra för den äldsta och den yngsta lägger snart av... Tack så mycket för urdåliga tränare! Tur det finns fler klubbar i länet om de inte ger sig. Men vill de ha sina fingrar i det sjuka underlaget att klubbordförandets dotter inte kan gå vidare och måste byta till en konkurrent för att få utvecklas?? Den frågan ska jag ställa till dem. Svaret ska jag printa ut och så blir det deras huvudvärk att skämmas över. 

Om man som tränare inte klarar av att göra skilland på uppdrag och eget intresse...då ska man nog lägga av. Jag ska uppmuntra dem till det. 


Ny snö har vi fått och många kallgrader. Det är iaf sol.


Rebaben är stängd den här veckan pga flytt. Så nu är det bara hemuppgifter den här veckan. Tejpningen släppte igår... Hoppas arbetsterapeuten har skenor åt mig när vi ses igen nästa vecka. Behöver verkligen få bort det onda så jag både slipper ifrån dem och att jag inte hinner få mer problem med käken.

Allt hänger ihop.

Och allt startade i juli 2016. Den dansken sover gott om natten?


-...allt går utom trasiga klockor och små barn...- 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards