Direktlänk till inlägg 2 maj 2020

Comeback...

Av csa - 2 maj 2020 13:38

Hej.

Det var en gång en blogg som "alla" trodde hade dött ut. Inte minst innehavaren av den.  


Men. Nu är det, livet, allt annat än normalt. Så varför inte fortsätta blogg igen!? Jag har ju äntligen öppnat datorn efter ett halvårs olust och annat. 


 


I tiden så har jag försökt hitta tillbaka till normalt och då, just idag, så ligger jag nu i sängen och mår shitty... Det är ju JÄVLIGT opassande kan jag lugnt säga. Jag har våren i antågande. Ni vet - min tid av välmående och livslust. Jag har inte tid att vara sjuk. 

Det går nog över. Det var ju bara det där brevet på posten som alltid kommer fram när jag är på gång att må lite bättre i hjärtat som damp ner. Igen.   


Jag har sen i september haft det både upp och ner.

Börjat mitt nygamla jobb. Trivs med det som jättebra. Det är dock inte nåt hängmatte-gunga-med-i-lugnt-tempo där inte. Kroppen mår inte helt bra av det. Men hjärnan glänser. Men jag har fått en ny vän i min underbara medarbetare. En sån där som jag. Jobbar tills man stupar. Och gillar när det händer något. Vem vill ha ett jobb där man väntar ut timmarna på att få gå hem? Det är inte ett jobb. Det är ett uppehälle. Många gillar den varianten. Jag är inte en. 

Ny chef dessutom. Det är ett kapitel med sidor av text jag inte förstår språket i. För att befatta mig politiskt korrekt.   


Sambon jobbar typ hela tiden. Ju mer han försöker bli klar med ju mer får han att ta under sina vingar. Chefen har inte så mycket fikatid längre...  

Jag ska verkligen inte klaga på att vi "jobbar ihjäl oss". Det finns så många som nu sitter mitt i skiten på många vis. De blir av med jobben, de kanske t o m får sälja sina hus, de kanske är sjuka i viruset... Eller börjat fundera på om det kommer gå vägen nästa månad. 

Så vi mår toppen så sätt. Vi har det bra. Vi bor på landet utan lyx och glamour-vanor. 


Hösten var blöt. Vintern va blöt. Julen kom och gick. Våren var mer som vinter, fast blöt. Osv. Ingen ordning.


Min bästa, bästa vän har lämnat mig och familjen. DET KÄNNS! Gör så ont...  Det är många tårar fortfarande och jag är inte helt bekväm i situationen. Han var ju liksom min svans i 10+ antal år. Den svansen klipper man inte bort.


 

Jag har Dig alltid i hjärtat främst.

 


Jag skriver mer om honom en annan dag...  


Jag kan ju inte blogga nu utan att även nämnda den mycket konstiga värld vi lever i. Även om det inte är av godo så kan jag ju inte låta bli att nämna den jävla epidemin.

Corona. Covid-19. Fanskap i virusform. Sjukdom. Död. 

Jag kan inte påstå att jag är livrädd för det...eller!? Är det någon som kan säga helt och hållet att den inte är rädd för detta? 

Jag har gjort mitt för att inte få det. Eller sprida det? Man vet ju inte ens om man haft det eller kommer få det. Eller kanske har det...? Jag har sedan i början av mars inte besökt affärer, shoppingcentrum, allmänna folksamlingar e.d Jag åker mellan hem och jobb. That´s it. Så konstiga tider nu att man inte vet om det är en dålig film eller Kinas hämd på mänskligheten. Ingen vet exakt vart detta kommit från och än mindre när vi är av med helvetet!!!

Sambon måste tyvärr sköta all handling av mat. Ungarna går i skolan. Jag tycker ju att Sverige skött detta väldigt konstigt mot andra länder som har haft lockdowns med betydligt större framsteg. Men man är nästan "rasist" om man inte älskar den där gubben alla frälst. Sry...jag kan inte ens namnet... T-någonting har jag för mig. Lyssnar inte på gubben längre.  

Gissa hur många stämplar jag har som varken är en av dem eller en av Gretas lärjungar.   


Sverige kan ha bundit ris till sitt eget arsle då jag vet att det finns länder i Europa som pratar om att stänga ute svenskar från inresa i deras land i år framåt - pga att Sverige har så slappa tyglar. Tragiskt men jag förstår dem också. 

Norge, Finland och Danmark har skött detta oerhört mycket mer än oss. Bättre än oss kan jag tycka. 

Va fan. Inte ens huvudstadens "grädda" kan ju hålla sig från att gå ut och festa till vardagen så...   


Jag ser mitt Cypern långt bort nu... Vi hade planerat att åka dit senare i höst. Lär inte hända. 


 

(Bild hittat på nätet någonstans...)


Men.

Eftersom vi mer eller mindre verkar får leva så som nu året ut så har vi skaffat oss lite att göra på hemmaplan. I olika kategorier.

Mer om det kommer alldeles säkert. Jord, skruv, hyss. 


Nu ska jag vila bort febern.


-..tack för ordet...-

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Skapa flashcards