Direktlänk till inlägg 27 juli 2020

En tid senare. En vecka innan.

Av csa - 27 juli 2020 23:45

Det går bra trögt nu.


Det bytts både "kläder och proteser" i väntan på bättre tider... Nu vet jag ju inte om de tiderna ens kommer dyka upp i år men. Whatever. Ombyte förnöjer. 

Den där pappahunden är som en stor levande tuggleksak/tandtråd till valpens kliande bissingar. Tålmodet självt har nedärvts från Bosse kan man väl säga...   


     


Under mina 2 veckors "paus" från jobbet så var vädret skit mestadels. Irriterar mig så till den milda grad. Inget man kan göra något åt, säger folk som inte vet vad kyla gör. Därav så är det varken ett gott råd eller nån form av lugnande signal för en annan. 


 

Turken var helt klart prisvärd. 

Känslan att slippa långt hår på jobbet slog mig rakt i fejset dagen därpå. Alltså...luftfuktighet är spännande saker. Inte.   I. Sverige. 


Vi har nog varit en del i Fagersta också. Senast var det den årliga Firardagen av våran Solstråle. T o m sambon tog sig iväg och i och plask och en påtalad träningsvärk följde med. Ida uppskattade bryggan och solen. Hannah åkte i 8 timmar. Och då är inte dagen innan inräknad. 


 

Åkte dit i en Traktor. Åkte hem i två. Helt normalt.

Jag gillar dock den där större modellen. Ja. Jag skrev det faktiskt nu. Men jag skrev inte att jag gillar min Mazda sämre.     Och jag skrev heller inte att jag inte gillar bättre att åka med i den, än att köra den. Det skrev jag inte. 
#readbehindthelinespeople


Det fälls som sagt lite här.

Några utställningar tror jag inte vi kommer se skymten av i år. FAN. Jag hade planer... Men, men. Nu ska det kallas sommar #ironi så då kan det ju vara skönt att inte ha kostym på. Så grabbarna fick genomgå lite spa. En blev 2 år yngre och den andra...är i full blom för att rusa in i garderoben. Men nu är han ju sällan stilla längre stunder, så det är ju dumt på alla vis att stoppa in han där. Dessutom tror jag det är olagligt!? Han får helt enkelt bara dansa omkring och leva livet, som han är väldigt bra på. Han piggar upp. Han gör exakt det han ska. 

 

Dagen till ära så är det faktiskt 1 år sedan Nalle var ännu mer naken och tog sitt SE UCH.

Naket kan funka.

Om man har lite mer att visa än ett uppblåst yttre.   Den meningen blev rolig på många vis den. Ibland så kan man få till det...  


Sjukt nämnvärt. Doris lever nu på bara lyxmiddagar och äter som aldrig förr. Det kostar att föda en tant till belåtelse.

Det vet sambon.


Så.  När jag inte svär på vädret (i onödan tycktes...va det inte så!?  ) så jobbar jag som sagt. Eller så andas jag, mest ut.

Här.


 

Det är inte mer än mulligt. Skitlite att skörda men mer färger att njuta av. Men det är på nåt vis den enda som behövs. Ibland. Måtte man hinna få någon ro i kroppen under nästa "jobbpaus". Annars blir det inte bra. Alls. 


Jag är som alla andra uttråkad ofta på det jävla skitfaktumet vi alla lever i. Men därav behöver man ju inte va dum i huvudet och kasta sig på första plan som tar en till värmen. De som gör så har jag ord för. Eller så har de jävligt bra orsaker till att. Och att ta lite drinkar, bränna hud och ha fötterna i sand anser jag inte vara en direkt nödvändighet. Jag skulle dock må skitbra av det, personligen faktiskt!!!

Familjära, nödvändiga skäl eller sånger på hemska hälsoverser (inte Covid då, självklart...). Då kan jag tycka - varsegod och gör vad ni vill. Ni har skäl till att.

Men flertalet bekanta fattar ff inte något av allt. Och jag hoppas på något vis att det ska bita dem i röven ordentligt!!!!


Men att vara blåst är en talang. Det har man lärt sig av att studera proffs i ämnet. 

Och jag är tyvärr inte ett underbarn i ämnet.

Så då får man ju roa sig med annat. Som evig lyx.

För exakt varje dag är ju så uuuuuunderbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  




Ja. Så är det ju. Vi bara ler i kapp med solen här. Inte ett dammkorn hinner landa, eller klädesplagg få en fläck innan det är kemtvättat-åtgärdat. Däremellan serveras vi, av våra egenägda kockar superba måltider 5 ggr /dag. Nämnde jag att solen alltid skiner också??   


Imorgon tisdag.


 - ...och en vacker dag ska jag lära mig att gå och lägga mig i tid.
Det blir troligen en fredag. Och hoppfullt. Mer än 1rok. -



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards