Direktlänk till inlägg 20 augusti 2020

Det närmar sig (tyvärr) någon slags final...

Av csa - 20 augusti 2020 18:30

 

Igår morse var det nästan så man ville stanna tid och rum för evigt.

Kaffe, Håkans Räkmackor och grisar...   Själavård! 

Sambon å jag (och såklart 3 st hundar som fick smaka). Sol, fångelsång, 23 grader...höstligt perfa morgon liksom.


Det är liksom sluttampen på semestern som sker just nu. 

Passar på att skriva lite här när det endå är "skitväder" ute. Åskan mullrar, lite blixtar...ösregn. Ja. Slutsommarväder. Men det gör inget. Jag har faktiskt haft FANTASTISKT bra Stinaväder den här lilla ledigheten. Ynka 3 veckor. Det är för lite för återhämtning...men det är väl bättre än inget. Och med tanke på det ljuvliga, stekheta vädret jag fått så är jag mer än jäkligt nöjd att de 2 tidigare veckorna, jag blev tilldelad, inte var allt jag fick i år. Då hade jag klappat ihop!!!!

Extra pluss var ju såklart Öland. Jag kommer leva på det länge!!! Och jag ska tillbaka. Jan hanns ju inte med...bl a. 


Kidsen har börjat plugget båda två nu.

Ida på gymnasiet och Hannah i 8:an. Det verkar som det går bra hittills för dem. Man kan inte få allt...men lite bättre än vad de trodde. Jag tror det kommer bli bra till sist. Och det man inte kan ändra...får man leva med eller skita i. Så enkelt är det. 


Dags att summera lite av sommaren kan jag tycka. Även om det faktiskt är 3 dagar kvar av bästa tiden på året.

Vi håller på med lite fuffens här hemma - ja. Det är långt ifrån klart. Men det är sååå bra hittills.

Sneakpeak?


     

Man behöver väl inte vara ingenjör för att fatta att vi ändrar lite i huset va?...  

Mer om det kommer säkert här. När det händer mera. Just nu är vi lite i händerna på proffs.


Självklart har vi ju hunnit med mera. Njuta. Vila. Träningar har startas igen. Ja, lite mer vardag är igång.


 

Vardagslyx. I olika format.


Det börjar äntligen hända saker i mina uppfödarrabatter också. Antagligen så ligger vi efter i utdelning pga den förbannade skogen som tar nästan all sol numera.

Höstens göra - hitta vem f*n som äger skogen och kräva att de gallrar - MYCKET. 


Jag har fått mina nya linser. Jag ser!!! Oj, va jag tydligen ser bra. Sambon är inte förtjust i att jag även ser alla små färgprickar, 3 meter upp, som hamnar fel.   Men. Hur bra jag än ser här hemma hjälper mig ingenting på jobbet. Snälla, kan jag få meddelande om att mina glasögon är på g!!! Vet faktiskt inte hur jag ska sköta bilkörningen och jobbet nästa vecka om de inte kommer... Optikern var lite missnöjd med att jag skulle köra bil innan jag har mina nya på näsan. Så...vem är min taxi på måndag????

I värsta fall får jag väl helt enkelt...ja...sjukskriva mig? Det är inte ett dugg spännande att försöka köra med en synlängd till motorhuven. 


Vovvarna mår bra. Doris är som hon är med maten...men de andra två äter och fäller päls i kapp. Chrille är en rolig prick. Nalle är bara som han är. 


Sambon failade semester idag och har jobbat.   Inte hans fel iofs. Men...det är som jag alltid säger numera. Folk är inte normalt fungerande längre. Alla smartphones och så strösslat med Coronan...det har liksom gjort kortslutningar värre än värst i huvuden. De fattar ingenting längre. De kan inte tänka själva. De har noll förståelse för andra!!!! 

Därav säger jag som jag alltid sagt - Mig själv och mina egna först och bara! Det är väl ingen idé att lägga ner massor av energi på folk som aldrig kommer varken uppskatta det eller återgälda tjänster?! 

Nä...livet är för kort för att lägga på annat än sånt som är värdefullt. 


Imorgon är det arla morgon. Husvagnen ska på rull. Wakeboard-SM ställdes ju tyvärr in... #damnbullshitreason men vagnen var inställd på Fagersta och då ska den såklart få åka till Fagersta. Sen är det faktiskt ganska mycket innebandy i helgen. En JAS Elit Cup i Örebro som vi tyvärr inte får närvara på... #damncorona... men det ska livesändas och jag ska bänka mig med allt gott man kan tänka sig. Och så lite mera gott när det första gottet tar slut. 


 

-...egen skörd är godast! -

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards