Direktlänk till inlägg 13 oktober 2020

Feberfri och...mord!!

Av csa - 13 oktober 2020 10:44

Härliga höst.


 

Ett enda stort blött, lerigt, solfritt, kyligt "mums". 

För folk som inte går längre än mellan ytterdörren och bilen. Om ens det.


I helgen kom febern. Inte mycket. Men tillräckligt för att inte hålla huvudet vaket. Nu har den gett sig av men hostar, snorar och har lite ont i halsen fortfarande. 

Så då är det väl bara att stanna hemma och ta sitt ansvar då? Inte springa på ICA. 


Jag förgyller tristessen med hemstudier. Det är väl ett bra tidsfördriv när man är oduglig?


 

Förbannat bra serie. Förbannat bra. Känns som man tittat i flera månader men har ännu mängder av säsonger kvar.

Hur kan mord va så spännande? Lösa mordgåtor...poliser...försvarsadvokater...

Hon kanske inte är helt fel ute??? Det kanske är genetiskt???


Coolt.


Ja. Nåt ska man ju fördriva tiden med. Alla kan ju inte hänga på nätet och tissla och tassla?   Och vissa...tänker inte riktigt med hela innehållet innan de slänger ur sig frågor på lite "fel" platser och så   oooops! Så var informationen i mitt knä. NÄÄÄMEEEN!???! Så de kan gåå???  "Din vän har också en vän...som kanske är min vän...eller...bara lite för nyfiken för allas bästa?" Sweet Lord. Vi bor i en håla där inavelsgraden är nästan större än befolkningsmängden. Ingenting är hemligt här!!!   


Vart får du din information ifrån?

Du, är väl en av dem som skriker källkritik så högt så trumhinnorna spricker i vanliga fall...hur glömde du nu ta reda på vad källan menar?

Kan de vara så att jag matar folk med det jag vill att de ska veta...? 

Kan de va så att jag har en liten plan bakom?

Kan det vara så att en liten FBstatus bara är...hittepå???   


Det kan det vara, sörru!!  


Jag har liksom inte garderoben full med sånt som är jättejobbigt att folk ska få reda på? Jag bor ihop med mina barns pappa. Vi har det förbannat bra. Typ ett förhållande. Jag har inte behovet av att ha ögon i nacken...eller oron för att mina barn ska få veta hela, fula, smutsiga sanningen om vad mamma pysslar med...

FFS inte ens min släkt fattar hur jag orkar vara JAG hela tiden. Behandlar mormor lika som min jobbarkompis. En av dem är död dock...men...principen. Jag är som jag är. Vem som än är i höravstånd.

De behöver inte fatta. Jag fattar.  


Det är faktiskt nästan så jag t o m börjar fatta kärleken för hösten nu.

Det är då man har tid att sitta inne och skärmdumpa, hetta upp ledningarna med baktalande, hitta på lite, salta lite mera och...så lägga upp lite bilder från ett liv som är krasigt, men ska se så perfekt ut för allmänheten, att lösnaglarna fladdrar av.

Måste vara hemskt jobbigt att liksom allt behöver vara fejk??? Banta för at man tror man ska lyckas se ut som nån influencer (kan ff inte med att det är ett yrke. Sry. I´m old), springa för att man fått åldersnoja, lägga upp nyttigt levene...och så spär man på lite "egentid" med vinglaset sen.

Det finns folk som är idrottare. De har hållt på och kämpat i alla år. Jävla bra pannben. Det är inte dessa jag menar här och i texten. Det gör sitt för sig. De har en hobby! Big difference.


Själv behöver jag färga håret för att grått hår blir så otroligt hårt att det liksom inte lever mera. Men jag tror inte jag blir yngre av att färga håret. 44:an hänger liksom kvar i passet.   


Jösse.

Vart är O´Boyen??? Eller kan man hitta nåt gammalt chips liggandes på någon skafferihylla kanske? Woohoo. Sjukpartyt kan börja. 


Sen måste jag ta tag i lite skärmdumpar som ska arkiveras nu. Viktigt!! 


-...en klubba, en ny hall, ett nytt lag...-

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards