Alla inlägg den 2 februari 2018

Av csa - 2 februari 2018 10:29

Idag. Arg...sedan igår...


 
En sån här i arslet på idioten. Vart ställer man sig i kö på en?????


Igår. Kan inte låta bli att nämna igår.

För lite mer än 2 år sedan fick jag en hund dödad här hemma. Jo, jag säger dödad. För hade han inte blivit påkörd hade han inte brutit ryggen, hamnat i chock som han inte vaknade upp ur och vidare befriad (av oss) att slippa sitt lidande.

Den jävla häxan får mig än idag att se SVART varje gång vi råkas. Varenda gång. Det händer tyvärr ofta.

Va fan ska aset ut och köra för???? Karln säger att hon inte ser nåt. Så alltså anser jag att han är lika skyldig till hennes bilkörning som hon själv.  


Igår.

Alltså nästan 2 år sedan jag misten min hund...tror ni inte på fan att hon var ca 5cm från att dra i mig också??? Joho då.

Jag har varit sjukskriven typ hela veckan. Igår bestämde jag mig för att skaffa lite friskt luft och tog hjälp av sambo och hundar för att komma mig ut. Det var svinhalt så jag hade t o m isbroddarna på skorna för att minimera risken att skapa den jävla trasiga kroppen ännu mer ont. Och sambon och hundarna är ju både en trygghet och hjälp när benet inte orkar mera. Jag är tacksam att jag har dem. Väldigt tacksam. 


Vi går bortåt på vägen här utanför. Hann ca 10 meter så skriker sambon att jag ska häva mig ur vägen. Då kommer fanskapet till karl i sin suv. Tror inte han hade hunnit stanna i nerförsbacken. Ärligt. Så tur är ju att vi hann undan och över diket till åkern. TUR!!

Vi har reflexjackor, hundarna reflextäcken, pannlampor... Vi SYNS. Jag lovar.   


Vi fortsätter nerför vägen. Är ju ute på helt öppet landskap.

När jag är exakt där Hoffa blev påkörd hör jag sambon säga att "...nu kommer hon..."

För det första. Varför??? måste två människor med körkort från flingpaket köra bil typ 5 ggr var per dag och i olika bilar, efter varandra? Tror inte ens de jobbar. Och om de jobbar så inte heltid. Man kan åka till affären max 2 ggr/dag som senil. Men man tar väl för fan inte olika bilar för att sen karavanköra??

Jag tror inte de åker och handlar. Jag tror fan inte de vet vart de ska ens. För ibland kommer de åter innan de ens kan ha hunnit fram till 70skyltarna.


Så.

Där går jag nu, tryckt mot diket. Tryckt ner Bosse ner i djupsnön.

Då kommer bilen. Jag känner hur hon stryker min jackärm!!!!! Och inte en tillstymmelse till att bromsa in ens innan (sambon gick ju bakom så han såg ju!!!) och samma hastighet exakt förbi mig och vidare.

Jag hatar denna människa!!!! Hatar!!!! En jävla TUR att hon inte hakade i..för då har jag fastnat och släpats efter sidan i värsta fall. TUR!!!????


Det är ju synd att hon inte träffade mig.

Jag är redan så trasig så jag tror inte nåt kroppsligt kan bli så mycket mer fel på. Men jag kan lova att hon skulle önskat att hon aldrig satt sig bakom en ratt någonsin.

Sambon säger alltid att jag ska hoppa ner i diket.

Så fan heller jag ska! Jag skiner som en lysdiod i min chockrosa reflexjacka! Och jag har väl all rätt att gå i vägkanten på en väg som leder till mitt eget hem? Eller ska jag behöva lära mig flyga för att ta mig någonstans utanför min gård (som vi numera har ett 1.30 högt staket runt pga att jag är livrädd för att hundarna ska hamna på andra sidan staketet om det är för lågt).


Alltså jag tror det är tryggare att krypa på mittllinjen på E18 i rusningstrafik än att gå på en liten grusig landsväg här. Där de vet att det bor djur, barn, gamla och vilda djur som kan dyka upp.


Är man bara dum i huvudet som beter sig såhär? Eller vad vill hon ska ske? Hon hade kokat ihop en snyfthistoria på sitt jobb om att hon hade kört på en hund... Synd?? Om henne??? Hon har för fan inte ens bett om ursäkt eller beklagat sorgen!!! EFTER 2 ÅR!!!!    

Idioterna har redan fått mig att hoppa högt varje gång det kommer en bil bakifrån. Fått mig att bekosta ett nytt staket. Fått mig att sörja en hund som inte ens hann bli vuxen... Fått mig att göra allt för att skydd oss(!?).

Jag blir arg. Jag flyttade ut på landet för att slippa känna mig instängd.

Tack som fan idioter! Jag hoppas ni dör..i magsjuka. Det vore nästan mysigt. 


Ett mord räcker inte det?

Det kan bli två. Det är rätt nära.



Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards