Alla inlägg den 30 augusti 2020

Av csa - 30 augusti 2020 23:43

Alltså...vad tänker ni om munskydd?

1. Något andra kan använda...
X. Varför inte?
2. På A svarar jag B. Och på B vet jag inte.

Jag mötte totalt säkert 60-100 pers i lördags. Totalt kanske 4 (!!!) hade munskydd på sig i köpcentrat.

Först, måste jag säga, tyckte jag nog att det måste vara lite fjantigt tilltag.
Men nu. När jag upplevt Erikslund i folkhav...vart är respekten att hålla avstånd??? Jag flydde åt alla håll och hörn för att undkomma andra som bokstavligen går omkring som att inga faror fanns i världen!!

Nä. Jag kan nog absolut tänka mig att ha munskydd på sånna platser framöver.

Men bäst av allt är ju sånna här platser förstås....

- Gå din egen väg. -

Av csa - 30 augusti 2020 19:22

Söndag.

Gjort den första arbetsveckan efter semestern. Och den var ju UPPLYFTANDE.  Måsen har då ställt till det ordentligt - vilket den kommer få veta. Fjädrar kan ryka. Jag kan plocka dem...

Jag blir så trött...


Och mina glasögon har fortfarande inte dykt upp.

Det gör mig ännu tröttare. På många vis. Jag ser inget... Och huvudet ger upp efter en halv dag för att jag måste anstränga ögonen så förbannat. Frågan är om jag verkligen ska jobba imorgon... Som nån klok sa: "-Hur många fler än Du skulle åka och jobba när den för det första är förbjuden att köra bil och för det andra inte ser nåt?"

Någon kan ha jätterätt i det. 

Snälla Synsam - ring imorgon!!!!!!!   Gissar att det kommer bli nåt som gör att jag inte kan ha dem. Min vanligt tur liksom. Men hoppas på under kan man alltid göra. 


Hösten är iaf här. Det regnar är kallt och allmänt otrevligt. 


Byggnationerna går framåt. I skrivande stund lyssnar jag på "dunk, dunk, dunk, dunk..." från när galler nitas fast. Åååh va jag längtar tills det är klart!!!!!!!


Ett getingstick i tassen har Chrille hunnit med idag. Det gjorde ont. Det "roliga" är att han låg och lekte med getingen en bra stund. När jag fick syn på vad det var han hade...så skulle jag såklart ta bort den. Stampade på den och kastade den åt sidan. När han reser sig upp går han på den!!! Och gadden var då självklart uppåt. Vad är oddsen??? Kunde ju lika gärna blivit stungen i nosen 17 ggr innan liksom...

En skogsrunda botade hältan och humöret på "lillen". Hade en dialog med hans uppfödare. Jag har konstaterat att han har nästan lika långa ben som sin pappa... Hon hade konstaterat att hon aldrig haft en valp med så långa ben som syrran.    Älgkalvskullen är ett faktum. 


Borstat bort ludd och klippt tassar på Chrille. Borstat bort ännu mer av hans far (när slutar fällandet???) och saxat fram ett par öron och ett par tassar på Nalle. Coronan gör inte så man liksom piffar till dem varje dag direkt, syntes...hehe...

Men de lever och mår bra! Smått uttråkade. Men just nu finns det inte riktigt tid för överdådiga händelser. De är ute hela dagarna i trädgården iaf. De har det nog bättre än de flesta andra vovvar tror jag. Men...så fort allt börjar bli klart ska allt kompenseras rejält. 

Hantverkarna är verkligen välkomna any day now. 


Hade tänkt mig en sennenträff idag, för första gången på evigheter, men... 

Jag är inte riktigt kurant. Somnade på eftermiddagen när jag låg och frös som en liten kotte. Smått ont i halsen, nyser och täppt... Hösten är inte min grej. Det är kallt. Jag blir sjuk av kyla.


Funderar på en hel del just nu. Allt från jobb till mera. Kan bara konstatera att jag har inte tid att jobba. Ska bli mycket ledigt framöver. Lite här och där och så lite oftare än det tror jag. 


- Att se är en fördel. Att höra är något helt annat. - 



Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards