Alla inlägg den 26 september 2020

Av csa - 26 september 2020 21:41

Det är då mycket som hinner hända på kort tid.

Sommaren hann iaf på riktigt försvinna   ...för nu är det mest bara stormvindar och regn varenda dag. Ogillas skarpt. Älgflugorna är överallt. Fästingarna har verkligen inte gett upp heller. Men...det finns ju folk som inte bättras vilken årstid det än är så, hur ska man kunna önska mer av djurriket?  


Men. Det finns ju som tur är trevliga djur och trevliga människor. Haft inte mindre än 3 olika kennlar på besök senaste tiden och det var intressant på många olika vis. Några flugor på väggarna fanns det inte heller. Attans.  

Delvis var det ju såklart supertrevligt med...


 


Lyckade, enkla parningar! Detta blir spännande!

För, jag säger som när vi skapade älskade Chrille & C:O :

"-Blir det inte valpar ur en hane och tik som har sååå bra kemi ihop...då blir det aldrig valpar!" 


Samma trevliga, glada, modell av tik på besök nu. Ooooja om jag inte kan tänka mig en valp ur en sån härlig tik!!   Norrlänningar verkar vara da shit. 
Tikar som inte har det sättet (på riktigt alltså. Inte nåt statement för att det låter bra) göra sig icke besvär att kontakta mig mera. För nån sån valp/valpar önskar jag inte mig. Och hur fasen ska någon annan göra det då?

För många verkar inte tänka så. Tyvärr. Det är ju roligt med pengar liksom. Lite samma modell, i mina ögon, som sånna som verkar tro att deras tik gärna vill ha valpar. För tikar kan ju prata och be om nåt de aldrig varit med om...  Den sista idioten är ju inte ens gravid. 


...och delvis har det varit trevligt med de andra uppfödarna för att prata gamla minnen och gamla planer som blev valpar som blev så fantastiskt bra!!!!! 


Har annars hunnit med att ta körkort, släppt kryckorna och mått ganska så bra - bortsett från den hemskt dåliga nattsömnen sen benet la av. Men inatt sov jag som en bäbis. 


En annan detalj gör att man ännu mera sover fantastiskt. Äntligen har jag fått x att göra en sak som x borde gjort för lääääänge sedan. Eller iaf sen vägar började gå bort ifrån rätt. Axlar sjönk en meter tror jag. Och jag bara ler. Nu kan man verkligen vara så elak som man bara vill. Varenda tillfälle. Skit ska skit ha!! 

Men detta blir superbra! Nu ska vi bara se fram emot allt som kommer ur detta. Har längtat länge...


 
"...Hallå?...Ett...två...testing, testing..."   


Idag har jag myst på riktigt. I mitt "sek" men pennan och live:en i hand. Det var nära en vinst. Men men oavgjort går ju an. De verkar tränat på rätt bra. Men sångträningen ska de nog lägga lite mer tid på framöver...  Hoppas de har en trevlig kväll.


Här laddas det om för en bortamatch imorgon, en rensardag i trädgården har jag tänkt mig, en skogspromenad vore trevligt, packande inför resa och säkert mer därtill.


 

Världen härligaste Chrille. Blev av med lite mössa i veckan. Uppfödaren får inte tillbaka honom...  


Nu ser jag fram emot att fortsätta min 4-dagarshelg. Det ska blir så skönt med lite lugn och ro. Men det kommer nog även bli lite jobbigt att besöka lasarettet...


- Det blir bra det här! -

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards