Direktlänk till inlägg 1 oktober 2021

Om du fick välja...

Av csa - 1 oktober 2021 11:49

Är du nöjd då? Nu? Med ditt jobb. Ditt boende. Ditt liv i allmänhet.

Kan man förändra allt "bara man vill"? Som alla som har det förspänt i livet påstår...


Jag är nöjd med hur jag bor. Och det går uppåt fortfarande för varje skruv som kommer på plats. Jag är nöjd med att jag har raderat massa fjask ur mitt liv. I formatet folk mest och annat som satt ivägen åkte med i farten.

Men. Hälsan skulle jag vilja ha. Kunna göra saker. Orka saker. Klara av saker..., och bättre betalt jobb skulle jag vilja ha. Det vill väl alla? Troligen... Men det finns de som förtjänar det mer än andra. 

Men hur mkt jag än vill så är det nog ganska kört. Byta jobb är ju nästintill omöjligt. Vem vill ha en handikappad??? Lönen är grundad på nån mupps beslut. Och då kan det ju bara bli som det är. 

Tur jag trivs som fan. Gör nytta. Kan min sak förbannat bra. 


Det jag fan inte är nöjd med att regeringsmakten. Och den försöker jag stadigt förändra men...det fortsätter sitta muppar och bestämma för att det fuskas med valräkningar och beslut tas på frigolitgrunder. Kom inte å påstå att valen går rätt till för då ger jag upp dig. 

Att prata om vad man röstar om är ju inget vanligt.

Eller hur röstar du??


Jag läste nyss om idioterna MP (som är en gåta på alla vis vem som låter dem andas ut saker över huvudtaget???!!) om drivmedelsskatt.

HUR kan någon tro att de är för miljön...när den bästa finns på landet. Men vi som bor på landet ska inte ha råd att ta oss till jobben längre. De gillar fulel. Kärnkraft är inte farligt. Men MP och Gretchen...sånt köper folk??? Det blir så när fjask får luft.

#fjaskärnyttfördagen


Om jag inte fick bo som jag gjorde och hade möjligheten så skulle idyllen annars vara som i Sweet Magnolias...eller  Virgin River... Fatta naturen!!!!! 

Den natur som MP värnar om - NOT. Eller den natur som numera är bränder, bomber, dödsskjutningar, misshandel, våldtäkter, mord... Som de övriga mupparna gillar att berika mitt land med.


Föraktfakturan...till vem skickar jag den???


En annan detalj jag liksom "woohooar" just nu är Ideella föreningar för inbördes beundran. #IFFIB. Allt från folk som gjort bort sig och nu försöker täcka över allt med att baktala andra. Föräldrar som köper sina barns framgångar. Smarrigt värre. 


Vissa får alltid slå från underläge. Utan fribiljetter. De är Vi som kallas de bittra, rasistiska, bakåtsträvarna, miljöföraktarna, haters och massa andra fula ord. 

De där andra...de måste ju veta att de bara bollar med ord utan innebörd. De gör...som de gör...täcker över allt med baktalande ord


Trots att jag bor i mitt Himmelrike. Trots att det just nu står som spön i backen. Trots att jag försöker skriva detta utan glasögon (pga att synen är kattskit just nu). Trots att jag inte kan äta mat ordentligt. Trots att jag skulle behöva städa. Trots att jag skulle behöva jobba idag. Trots att jag måste ringa VC på måndag...


Trots allt.

Livet är orättvist. De som inte förtjänar det har det bäst. De går hand-i-hand med svart samvete och hoppas att vägen tar dem så långt som möjligt innan de kommer fram till gropen de grävt själva. Och den dagen så lyckas de skylla gropen på nån som inte förtjänat det. Vi. Vi som kallas de bittra, rasistiska, bakåtsträvarna, miljöföraktarna, haters och massa andra fula ord. 

Det är Sverige 2021. 


Om jag fick välja. Då skulle Sverige kasta ut alla som inte gör gott för landet. Skit ska väl spolas bort? Hur ska annars någon annan vilja använda toaletten?  

De som aldrig jobbat hårt. Ska inte få bestämma.

De som aldrig varit sjuka. Ska inte få bestämma.

De som inte tänker på rättvisa. Ska inte få bestämma lagar och regler. 


- Mitt liv kommer aldrig förändras i åsikter, tankar och handlingar för andras skull! - 

(...så länge ingen ändrar allt för mig. Vilket aldrig kommer hända..)

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2021 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards