Direktlänk till inlägg 5 november 2021

Sviterna...

Av csa - 5 november 2021 00:16

Idas knä är ff svullet, stelt och ont.

Medicinsk laserbehandling idag. Troligen menisken på yttersidan, lårmuskeln m.m som tagit smällen hårdast. Funderar på att ta ett 1177samtal och få ett UL på knät också. Bara för att få se insidan.

Men jag tror absolut på Erica. Och hon höll med mig i min teori. 


Hann med lite hundprat också. Det var så sjukt länge sedan... Saknar den där familjen Nilsson.


Så. Jävla. Onödigt.


Men det är väl typiskt att något ska hända just den som ÄLSKAR att träna. När en annan rasar och gör sig illa så är det ju som att inget som är trasigt kan gå mer sönder. Typ.


Men vi får bara hoppas det kommer ordna sig. Fort!!!!!


Gulliga brudarna har huserat i köket ikväll. Maja, Biran och Ida. Det blev tacos av alltihopa. Alltid lika roligt att lyssna på de där 3 när de sätter igång. Det är lite som en kombination av:             

En är tyst och förnuftig, en smartass och en pratar hela tiden om allt. Love them. 


Annars...


Det är päls överallt nu. Verkligen överallt. Det tar inget slut på fällandet. Men det lär väl ordna upp sig tills nästa år va? Eller så får man hitta på nåt mer drastiskt. Fick idag frågan om jag inte kunde komma ner med Nalle till Frankrike.   !!! Pardon my french men...näe. De får nog allt ta sig hitåt om det ska bli nå dating.   


Råkade ramla in i ett forum igår. Det är lite trist att man inte kan läsa allt. Eftersom vissa "seriösa" blockat mig på FB (gud va de måste va rädda för att jag ska skapa sanning i etern när de ljuger i bild och ord) så ser jag ju bara att de verkar gå i taket och ta åt sig av allt, via andras svar.

Vad brukar man säga...är man skyldig så rodnar man!? Jösses. Sluta va dum i huvudet så behöver man inte ha problem. Hur svårt ska de va???   

Och att para hund kan väl inte va så komplicerat? Man har väl tänkt på allt inför...?   Det har man inte nej. Och tänk att det vet alla. Men om en annan skulle ens tänka tanken att dubblera och bortse saker... Då kommer inte universum räcka till för att dölja ramaskrien.


Nu ska jag fortsätta kämpa på med YOU.

Jävla knäpp serie. Men i brist på annat, skitont på flertalet ställen i kroppen och home alone så...


- Den har ett namn. Fettofan. - 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards