Direktlänk till inlägg 15 november 2021

Timeout

Av csa - 15 november 2021 11:19

Idag har jag satt mig själv på lugn och vänt. Vila. Återhämta. Andas.


 


Tog mig några minuter att fundera över vart fan mina svar ut i etern till Region Östergötlands "professorn" tagit vägen... Hur fan hittar man dem igen? 

Tänk om man kunde minnas va fanskapet hette...

Men de gör jag inte. Det och annat har mitt undermedvetna troligen suddat bort. Det är ju inte direkt ett minne man vill ha.

Iofs så ska man väl inte ens behöva undra vart de tog vägen...för någon högt utbildad borde ju för fan ha svarat mig på dessa 5 år (!!!) kan man tycka.


Men se så fungerar det tydligen inte.


Varför i helvete ska man då svara på patientfrågor???? Vad använder han svaren till? Vart tog min återkoppling inom 1 MÅNAD(!!!?) vägen??? En jävla lång månad detta varit...från försommaren 2016 till nu! 


Och alla "di lärda" tycker ju, och undrar ju, varför jag inte "tagit tag i saker" tidigare. Eller hört av mig till "någon för att få hjälp".

Undra om denna någon är samma som städar i de flesta hemmen, eller den som är den skyldiga när saker går åt fanders på jobbet...?


Om det hör till historien så kan jag meddela att jag avskyr svenska sjukvården. Om någon trodde annat. Den har mattat ut mig, fått mig ledsen, arg, besviken, bortglömd, förbisedd, felbehandlad, gett mig lust att ta livet av mig istället för att fortsätta hoppas på hjälp/vård och massor av andra fula ord jag inte tänker skriva här.


DÄRFÖR har jag inte tagit tag i nåt...tidigare. (Sa nån oduglig en gång) 

Så jag ska författa ner VARFÖR.


Man omfattas av allt ovan när man inte är frisk.

När man inte har ork till mkt mer än livsuppehållande medel. Typ äta, sova i bästa fall (har inte haft nattsömn som kan kallas nattsömn sen 2014) eller att orka sköta sin hygien (de bästa dagarna när en dusch är möjligt). Man får fan inte heller ork av att aldrig bli hjälpt.

För den där Någon ringer inte på dörren bara en vacker dag.


Tycker man hela tiden, när man väl får ett strimma av ork, blir misstrodd. Ja, misstrodd är nog rätt ord jag känner.

Har haft så många läkare att testa genom åren. De flesta nästan skrattar åt en. Det kan inte vara ett sammanträffande att de alla inte heter Pelle, Kalle eller Anders va? För då är det ju typ rasism. 


Det finns liksom folk, jag, som aldrig går till en läkare i första taget.

Jag är inte i landet för att jag ska utnyttja systemet till max med hittepå och annat skit för att suga ut pengar från skattemedel.

Jag är född i landet. Jag har alltid arbetat så mycket, och oftast för mycket, mer än jag borde. Har betalat mina räkningar. Inte gjort något olagligt medvetet. Och allt det där en helt jävla vanligt tråkig svensk gör. Jag har rätt till fri sjukvård av världsklass. *hostar så jag kiknar


Hur kan man inte få hjälp???


Jag kan inte grina på beställning. Jag spelar inte skådespeleri. Jag gillar inte att sko mig på andra. Jag vill klara mig själv. Jag vill ha en vanlig vardag utan att det gör ont någonstans.


Vart fan vänder man sig?


Jag har ingen aning. Jag vet inte vilka kryphål som finns. Jag är inte bästa-bästis med någon överläkare eller advokat som kan ge mig en gräddfil rakt in i rättvisan. Jag har medborgarskap och kan inte åberopa rasism i varannat andetag. Jag bor på landet i en liten jävla inavelshåla med skvaller som huvudingrediens. 


Då får man inte hjälp i det här landet.


Det är nog slutsatsen jag får dra i det hela. Det kommer ALDRIG bli bättre och bra. Jag får bara sjukskriva mig, som idag, för att världen snurrar, yrsel och ont i nacken som strålar ut i armen och fingrarna försvinner. Ett ben som reagerar allt annat än trevligt på årstidens sparlåga i värme. Och allt mellan huvud och tå gör ont mer och ännu mera....

Och hoppas arbetsgivaren inte ger upp hoppet om att jag gör nytta. 


Oh. It´s a wonderful country this Sweden...med en av världens bästa sjukvård...  


- Okunskap är det äckligaste jag vet om. För okunniga är de mest självutnämnda besserwissers som finns. - 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards