Alla inlägg den 7 mars 2021

Av csa - 7 mars 2021 20:42

Varför är det negativt att va negativ?

Går man runt och är äckligt positivt hela dagarna så är man enligt mig skitäcklig. Det kan bara vara en känsla efter starka piller, enligt mig. Det kan inte finnas folk som är galet glad i dessa tider??? På riktigt alltså. Älle???


När det gäller testresultat...då jäklar är det ingen som vill va positiv kan jag lova! Och kanske allra minst i dessa tider...   Det var dagens "tänk till". Bjuder på den lektionen av smarthet idag. Annars kostar frågor 500kr. Jag har swish.   


I det stora hela så kan man sammanfatta helgen som slö. Jag har fasen knappt rört mig. Stockholm verkar tagit musten ur mig helt och fullt. Man kunde ju nästan tro att man varit med i dårarnas demonstration. Men se de partade dagen igår. Och då var jag i tryggt förvar. DET är inte negativt.


Idag gjorde jag det dock. Rört på mig alltså. Och det var väl allt annat än en trevlig upplevelse... Ont. 


 

Så fint. Å så jäkla svinkallt och blåsigt att jag tror fejset frös i ett illa grin...  Tack för att snön gav upp redan igår men. Dessa isvindar kan inte annat än skapa nytt skit va? #bäddaruppidet


Skulle storstäda igår. Inför...   Men se jag hann knappt ett rum. Det bara var inget go alls i mig. Trött som bara den. Mest hela tiden nu. Har sovit till halv 9 både lördag och söndag. Och inga problem att bara somna på kvällen är det. Iofs är väl det mer positivt än negativt i sig (när man lider av sömnbrist enligt läkarna) men...man är ju inte 90 år gammal!!? Man kan väl titta klart på nyhterna innan man jäspar?????


Skulle fällas lite träd. Kan säga att den stormen vi haft idag hade gjort det momentet livsfarligt på alla vis. Räcker med att de enorma granarna mittemot gungade läskigt mycket. Kan ingen människa komma och ta ner dem??? Det är verkligen ingen som drar nytta av dem. Ok. jag vet att ägaren har gått och dött...men finns det inga släktingar med intresse för skiten så kan jag ta den. Inga problem. Bara att säga "bu" och jag hugger tag i det och mera. 


I veckan ska det bara hända positiva saker. Så när på en liten detalj... Men jag kommer ju inte undan att fylla år varesig jag vill eller inte. Nån sa halvjämnt. Hur fasen kan man fylla halvjämnt?


Nåja. 29 igen. Ska vi säga så?



 

- Om man vänder ett minustecken så leder det någonstans. -

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2021 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards