Alla inlägg under augusti 2016

Av csa - 20 augusti 2016 21:42

Här är jag. Hemma hela dagen. Spännande och jättekul. Ont och stelt. Trött och osugen på allt.

Familjen har varit i Västerås olika hörn då båda våra stjärnorna har sparkat på den där svartvita bollen som jag inte hittar det JÄTTEROLIGA i.



Duktiga såklart! 


Vågar nästan påstå att vi nu bara har EN höglöpande tik kvar i huset. Härligt!!! Snart kan den gamle återgå till att vara gubbe och sluta ha en uppsyn som en 3åring.    Och framför allt...han kan bli lämnad ifred från dessa med god smak om att han är den absolut enda karln som duger i världen. Doris är hemsk!!! Vaktar man inte henne så skulle vi nog ha valpar här inom kort. Kanske tur att valphagen redan är beställd??   Tolkade hon det som hennes???? Tänk om Doris.


 

Livsnjutaren.

Lite bättre. Lite snyggast. Lite gladast.


Läst en tråd på FB.

Mörkrädd.

En bekants son har blivit misshandlad av våra stackars ensamkommande flykting"barn" här i hålan. 8 st!!! VEM hade tänkt ta ansvar för detta?

Jag säger - sätt hårt mot hårt.

Stäng hemmet. Då borde hinten om nolltolerans sända ut ett "ahaaa" genom räden. Andra chanser får inte ens jag, som bott här i hela mitt liv. Jag tror faktiskt t o m De skulle fatta att somliga saker gör man inte här i detta landet om man huxflux stod där med sin iphone och inte hade tak över huvudet förren man hittat på ett annat, själv.

Blir du vräkt som svensk. Då är det liksom bara leta nytt boende. Man lär inte få det serverat. Man kanske t o m måste ta sitt bohag och flytta hem...för att man inte är betrodd med eget boende. Hm..?!

Jag tycker gratismaten är slut nu. Den är ju iaf inte god om man ska tro dem...


Att sen folk sätter sig och drar upp om att det inte var lugnare i Hålan för 20 år sedan hör knappast hit och är bara ett sånt fjantigt försvarsagerande för att skriva nåt. Politikertalanger!!!! De har inte lärt sig att har man inget vettigt att komma med så kan man va tyst. Det hjälper alla.  


Nä. Rätt jävla less på att det finns folk som får ta upp luft och liv i det här landet. Somliga får t o m creds för det. Jag vill spy.



Av csa - 20 augusti 2016 01:20

Schleten.
Men jag är samtidigt nöjd med min magkänsla för shopping och att fått "varit hemma" och sett ännu en vinst.

Det är ganska tråkigt att benet känns sämre än tidigare. Why? Det enda jag gjort är ju tränat lite mera...

Vi löser upp och sover nu. Imorgon Fotbollens Dag.

Av csa - 18 augusti 2016 22:53

Ingen rolig dag idag...
En mycket kär vän har fått vandra vidare.

I 15 år har han varit med sin familj, växt upp med flertalet av våra egna hundar. Varit med sen livet innan vi fick alla barn. En mycket speciell fyrfota vän detta.

Det går inte att förklara. Men just när han slöt sina ögon så hände det mest oförklarliga här hemma. Det är tur vi var 2 här som upplevde detta tillsammans. För ingen kommer tro på det om man berättar. Så "rysligt", men så fint samtidigt.
Bosse sa också adjö...

Skolstart idag. Hannah kör nästäldst vidare i åk4, Näs. Ida. Parkskolan, åk6....hallå å!??? Båda nöjda och bubbligt uppskruvade när de kom hem. Mina döttrar är fantastiskt duktiga på att sköta skolan. Måste säga det!!!

Familjen K/A har haft en fotbollskväll. En träning och samtidigt match. Debuten för Hannahs lag. Storstryk kan man nog kalla det. Men inga sura miner här inte. Hon hade ju fällt en motståndare!! HAHAHA!!!

Can hardly wait for the floorhockeyseason!! Nu är det både kallt, blött och blåsigt. Adjö fotbollen. Jag packar mitt pick så återkommer i vårsolen och låtsas visa intresse igen. Seeees!

Om det inte vore för på lördag.
Jag kommer frysa!
Kommer säkerligen både blåsa och regna.
Det kan hända jag kommer dö på kuppen!
Alltså Fotbollens Dag. Vem kom på att sånt måste existera????? X(

Nä. Nu backar vi lite. Imorgon FREDAG. Många spännande grejjer just imorgon!!!! Och jag är less på dessa väggar.

Heippa

Av csa - 17 augusti 2016 16:59

Ja ni. Idag är det höst i mellansverige.


 

Utsikt. Snålblåst. Kastregn. Tur man är inne...

Stackars sambon klippte gräset.   


Alltså jag har ett stort problem. Haft länge. Eller ja...jag har nog några fler fel om man ska vara petig...men just idag vaknade jag med nästan nackspärr, huvudvärk och knutar både i skuldran och upp mot halsen. Ont!!!   Försökt strecha, då domnar hela vänsterarmen bort. Skit.   Inte första gången det händer heller. Men jag har hittat orsaken för ett bra tag sedan.

Min säng.

Förra madrassen var för mjuk. Samma åkommor dök upp. Bytte madrass (ofrivilligt pga kattjäveln iofs...men...) till en hårdare. Åkomman ger inte upp iaf. Bytt igen (pga kattfan även denna gång!!!) men min kropp är inte nöjd i alla fall. Har provat sova i tjejernas sängar. Inga problem. Sovit i soffan. Inga problem. Den jävla sängen alltså!! Vi går inte ihop och nu börjar den här tanten bli så gammal att jag inte orkar mer med detta.

Måste åtgärda detta.

Det är ju trots allt några timmar per dygn man spenderar där. Men man skiter liksom i det på nåt dumt vis. Människan är inte smart alltid.


Så. Huvudvärken och jag har spenderat dagen tillsammans med...


     


Hästarna pågår fortfarande men Sverige är borta... Synd!!! Men kul att de för en gångs skulle visar lite annat än golf, tennis eller pingis. Smått partisk är man väl som inte har just de 3 som favvisar. Men hästsport i allmänhet är för sällan visad i alla sammanhang kan jag tycka. Det är ju lite mer action i detta!!! Lysande att de fått hårdare regler också. Djur har ju liksom bara valet att göra det de blir ombedda att göra. Trycks ett par sporrar för hårt...då kan de bara öka farten.


Annars for de sista stripes:en bort idag. Å det KLIIIIIAR. Skorpor. Gaaaah!! Har typt täckt allt med salvor i hopp om att det ska bli mjukare och gärna inte fastna i alla kläder man har. Fjantproblem. Men nog så irriterande.


Familjen har varit både borta och på språng hela dagen. Sista sommarlovsdagen!! Ida är med Isa och Hannah har varit och shoppat jacka med sin pappa. Just nu åkte de två sistnämnda och hämtade upp Ida, Isa och Isabelle för de 3 I:na med lag ska ha match i Vås. Jag valde att stanna hemma idag.


Ska leta reda på det där massagemonstret till apparat, ta piller och hoppas jag får ordning på knutar och värk. Inte en toppendag. Men imorgon är det nog glömt.   


Ciao så länge.


Av csa - 16 augusti 2016 19:11

Man kan nog ibland anses om både ett och annat. Blicken av "-Den där har inte alla hästar i hagen..." fick jag idag. Av en kund i en affär.

REA. Älskar ordet. REA på vandrarkängor. Älskar det ännu mera.

Nu har jag ju varit utan ett par riktigt bra ganska länge. De är ju inte direkt det billigaste man kan skaffa sig... Hutlöst dyrt enligt mig. Men som sagt. REA. Mums!!

Så vi tog en tripp till Sura och ITAB. Expediten skakar nog på huvudet ännu.

Dra på trissor. Jag hittade ett par som satt som perfekt. Chevalierkängorna jag älskade (som även en valp älskade...att äta...) har aldrig hittats igen. Inte idag heller. Men ett par av dessa. Och inte heller dessa klämmer bak i hälsenan. Som är mitt problem vid just kängköp.


Nu är det bara att längta efter att bagateller ordnar upp sig så jag kan få använda dessa.  

Alltså skogstursabstinensen är ENORM just nu. Bara att leta svamp som inte finns. LÄNGTAR.

Jag tror dessa små dojjor kommer reta mig snabbare bra.

Somliga tror på Gud. Jag tror mer på Meindl.  


Sen har jag nåt jag inte vet vad jag ska tro på.

Fattar inte ens hur den ska användas... Nån läsare som vet?


 

Den kom med ett mobilköp. Det är ett slags batteri. Mer förstår jag inte.


Annars har jag idag fått lyssna på utdraget ylande. På riktigt nära håll. Snacka om att jag såg varg och hoppade ut som en vind.   

Besvikelsen blev blixtsnabb när det enda jag hittade ute på tomten var en Bosse. Sambon tog med sig tikarna ut och gick. De ligger på dag 12 och 9 i löpen. Do the math.   


Nu är det bara 1 sommarlovsdag kvar för våra småstjärnor. Vart tog det här sommarlovet vägen? Vart tog sommaren vägen? Jag som inte ens haft semester...

Men. Nu får vi hoppas att hösten får bli riktigt trevlig och fin. Och gärna jättelåååååååång och varm. Si sådär +25 grader i september/oktober...ja dra ut det enda in i november vettja, är väl som en trisslott. Vi kör på att den kommer.   



Av csa - 14 augusti 2016 22:55

Dagarna pinnar på.
Jag med. Med betoning på pinnar (kryckor).

Igår hann jag inte skriva om våran trevliga Uppsalatripp. Somnade.
Men trevlig var den!!! Imponerande trevlig!! IFU Arena....hallå va man önskar man hade ett rum av den här i Hålan. Va många lyckliga idrottare vi skulle ha då.

Idag.
Hannahs match blev inställd pga motståndarna. SYND!
Ida hamnade däremot i mål x2 ggr med sitt lag. Tack och lov på hemmaplan.

Vi tog med oss damerna till matchen för att den stackars Bossen skulle få lite andrum. Härligt höglöp startade idag. Enligt han. Han har nog inte fel.

Inte fel...utan många rätt har hans barn också. Många verkar ha varit på utställningar i helgen. Och fina resultat har de fått.
Här är norska Genny som idag fick r-cert på en norsk special. Så fin!!!!

Pappan är fin han med. Även när han sköter hussysslor ;-) .

Samlingsbild av upplevelser, planer och känslor av godo.

Imorgon får vi planera vidare. Kanske något gammalt kan få bli nytt till och med? Behovet finns! Materialet....borde finnas.
Vi får la se. :-) .

Av csa - 12 augusti 2016 23:26

Ibland blir det bara såhär.

Någonstans borta. Med en Mojito. Och en sambo ?. Vääääldigt mätta är vi också för stunden.
Tur att man inte behövde gå så långt för att ramla i en säng...zzzz...

Dock.
Nu är man väl "en sån där" igen.... Men se. Jag vet vad jag är. Och mycket är jag. Men rasist är inte rätta benämningen. Idiotist låter bättre.
Undrande just nu.
Tur man åkte förbi ett landmärke och har karta på rummet iaf. Kunde ju annars varit utomlands....med tanke på utsikten från parkeringen.

I min värld är detta mer normalt.
Twister kan väl aldrig vara fel??? Tur barnen håller ordning hemma. ;-)

Gonatt....

Av csa - 10 augusti 2016 17:42

Klockan 1 i natt parkerade vi oss hemma på gården igen.

Och regnet kom ju som jag förutspått. Så mamma hade rätt igen! Grannarna och förtältet fick i aldrig veta slutet på. För de blev aldrig klara. Eller så orkade de bara inte fortsätta?   


 


Nu får vi vila. Bosse har lite mer space att undgå de numera 2 löpande damerna. Skönt iofs att de samklingar i sina löp så tiden för tokigheterna blir kortare. Det är verkligen småknäppa när de löper, de där tikarna. Kan anses som "jaha...visste du inte det?". Men nej, såklart inte. Jag har alltid haft hanar. De löper sällan.   


Regnet sköljer ner ute nu.

Hannah har fotbollsträning. Sambon hade nå innebandyärenden. Märks verkligen att den härliga tiden - innebandysäsongen - är på ingång. Telefonerna ringer i ett. Kan inte säga att jag inte tycker det är kul!!!

Första träningsmatchen är på lördag i Uppsala. Vi har planera på att åka och innebandyknarka lite. Det krävs så lite, sitta still och glo, och jag är så sugen!!!! Funderar på att ta en pärontripp utan både barn och hundar...


En som blev rätt glad över att vi kommit hem är Ellis.


 

Lilla Bollen. Lilla Råttan. Söt är hon.


Nu har jag duschat och den där tröttkänslan har ramlat över mig alldeles.

Kolla lite OS och halvsova resten av kvällen får det bli... Hade helst velat kunna ut och gå med hundarna förstås. Promenad i spöregn....det är fasen befriande!!!

Att tiden för att bli bra ska vara så oerhört lång???? Benet är bara irriterande. Hur ska man lyckas träna sig starkare med bara ett ben??? Som ett hamsterhjul...men gropar i... Att bli frisk och rehabilitera. Är det meningen med mitt liv? Grrrr!!!!!


MEN. Man får se det positivt. Jag lever.


Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards