Direktlänk till inlägg 31 januari 2018

Ute faller en klass 1

Av csa - 31 januari 2018 12:36

Byter bakgrund här nu.

Jag kämpar för vårkänsla och utanför fönstret vräker en klass 1-varning ner... Alltså gå och dö nu vintern. Jag mår skit va dej. Inte ens snöälskarna jublar längre. Då är det illa va?   


 


Men. Det kunde ju varit värre.


Följarna börjar öka så fort man talar/skriver sanningen på T. Tänk så bra det kan bli när man bara är sig själv? Tänk om alla tordes. Även de, eller kanske rättare sagt HELST de som inte borde, kunde tala ur skäggen och verkligen träda in i loppkostymerna. Liksom avveckla sig själva.   Gud så skönt det vore. Inge mera ryggsäck på andra och ständigt bli räddade.

Då skulle det blir lite enklare för oss som verkligen öppnar truten och säger ifrån.


Idag är ingen toppnotering.

Nacken har verkligen gett efter. Yrseln kommer krypandes. Kan säga att jag är rätt glad över beslutet att ligga kvar i sängen just idag. Hade man fått detta 4 mil bort hade jag nog nästan inte trivts alls. Inte för att det hade märkts. Men...ja... "You can´t teach a fool to not to be..."

Backupen är visst inte på plats. Great... Prioriteringar. Jag har mina jag också. Jag kan inte överleva allt som inte är som det borde. 

Så här ligger jag. Just nu med en krage och en dator på magen.


Kanske bara ska satsa på sekreteraryrket...?   


Tänker ta hjälp av mina små idag så jag kanske kan få lite städat. Dammråttorna jagar snart ut oss ur huset. Skulle vilja få gardinbyten också. Mina stjärnor klarar det säkert galant.

Nåt den äldsta klarar galant, fast hon inte tror det pga sin morlika talang - höga krav, och säkert inte blir riktigt uppmärksammad i ämnet heller, är studierna. Jag blir fan galen på att de har så urballad lärartrupp!!!! Inte nog med att de blev förflyttade mot allas viljor (vi föräldrar och deras närmsta lärare!!) upp bland högstadieelever, nu ska de ha luddiga scheman, luddiga uppgifter, onödiga uppgifter, undermåliga klassrum och utrymmen, kärleksveckor och tillsammansdagar så det osar om det. Vem fan kommer få jobb genom att de har ritat att hjärta på ett papper i årskurs 7???? Sluta upp!!! Min unge är, troligen pga gensanlagen från far´n sin, en talang. Hon är begåvad!! Går all-in i alla uppgifter. Pluggar. Analyserar. Lär och förstår. Hon behöver inte lägga sin energi på att genomföra dagisuppgifter om dagarna. Gaaaah!!!!!   

Och det värsta är...hur talar man om för en sån att hon räcker till mer än nog...när jag så väl vet exakt hur hon är. Jag var ju för fan likadan! Om inte värre. För jag var inte lika smart. Jag var mest vansinnig och till sist sket jag i allt...och det höll ju på att gå käpprätt i graven. 

Ibland önskar man att man hade mer makt inom kommun. Men i det sällskapet vill ju ingen vettig sätta sin fot. 


Vägverket kan för övrigt få komma tillbaka hit ut på landet. Tack så mycket för att ni gjorde krondiken för vattenavrinningen från de havererade vägarna. Men ni glömde en sak. Vägarna var dåliga. Innan ni och era bulldozers kom. Gissa hur de ser ut nu???? För fan. Kom och asfaltera. Dikena är nästan grundare än hålen ni lämnat mitt i vägbanorna nu.

Betalar inte vi också skatt här i kommunen???    #göromgörrätt 


Att ligga still har ju massor av nackdelar (Oj...nackdelar...i en trasig nacke... #dålighumor) Därav fantiserar jag ihop ett nytt badrum. Detaljer för att pigga upp döttrarnas rum. Funderar på hur f-n vi ska få Nallen att ge upp sin hobby. Är det liksom nån idé att fixa allt han raserat om han inte lagt av innan? Skithunn. Jag som hade, och vill ha, ett klart hus någongång!!! Han ger mig gråa hår. Och underbar är han. Moment22. 


Fundera på...hur kommer sommarlovet bli i år? Får ni någon semester ihop alls... Risken är faktiskt stor att det kommer bli smått omöjligt för sambon att få en sommarsemster alls.   Nytt jobb har sina fördelar. Och nackdelar. Jag ska självklart supporta så mycket jag kan. Fast jag vet inte om jag vill fira min semster där uppe på företaget liksom.   

v28 har iaf tagit en vändning för Ida. Fan va kul det kommer bli för henne. Önskar nästan att jag fick följa med... 


Hannah måste få nåt extra i år. Förra året gick alla hennes planer bort pga inställda läger. I år drar syrran utomlands. Va ska hon få hitta på månntro? 


Nu ska jag sova en stund. 

Tack för idag. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards