Direktlänk till inlägg 3 november 2021

DistriktsSM. Tack!

Av csa - 3 november 2021 18:43

Så var det över.

Sååå roligt. Och samtidigt så ledsamt att det är över. Även om det blev en ganska lång resa. Och resor.


 

Det började i lördags. Klockan 7. Vädret hade ju kunnat bjuda på trevligare utsikter efter vägen. Men sällskapet var det inget fel på. För sambon alltså....  #dåligastehumornever


Nyköping på färden. Gruppspelet i stoooora arenan i Rosvalla.

Såg ut som om det var lite nerver med i spelet, men för de flesta släppte det nog med nersläppet. Andra behöll neverna på utsidan genom hela SM:et tror jag....


Smått egoistiskt så fokucerade jag ju mest på dotra. Hon som innan beskrevs av innebandyns "skvallerblaska" som:


Ida Kiiskilä, Surahammars IBF

Smart spelare med stor repertoar. Duktig i både offensivt och defensivt. Lagets fältgeneral.


(Vi har än idag inte lyckats klura ut generalgrejen ...   Men jag tror jag behåller jobbet trots ovetskapen.  )


Så. Här följer "snabbrepriser" av dagarna. Eller en hel bibel. Jag drar allt så missar jag inget. Okej!? 


Första gruppspelsmatchen.


Alltid svinskönt med en vinst i starten! Helt enligt plan. För kvällsmatchen var väl (för)dömd att bli pisk i.


 

Japp. Inget att orda om. De är storleken större. Tråkigt att de hjälps bara. De klarar av att vinna matcher utan domarna! Även om de inte var lika tydligt som under P16-matchen. För då ville vi kräkas allihopa. That´s someone else story to tell, dock.


Vi sa godnatt och drog vidare där framåt 20tiden. Då alla hotell var fullbokade när vi "kom loss i ledighet" så fick vi hitta hotell i annat stad. Men...det var som värt vägen kan man säga. Gled in på en räkmacka (fan så god den var dessutom!) Och på det - svit ÄR min melodi framöver.    


    

Så nu har man bott som kändisarna klarar av då!? Svit med 3 rum och "kök" typ. Dubbelbubbelkar med tv i. Jodå...det var behagligt!!! Och man kände sig nästan som full när man vaknade morgonen därpå. Avslappnad!!!! Först badet sen den där enorma, sköna sängen och oerhört god frukost. Lite hjälp av tidsomställningen därtill. 

Jag gillar hotell jag! Tack Elite! 50 pluss i poäng. 


  • Dag 2.

Vi checkade ut runt 9 och for mot gruppspelsmatch nummer 3.


 

"Örebrospöket" besegrades.
Förra året förstörde de alla planer. Med lite hjälp av egen målis. Så var det faktiskt.

Men. I år var det en skön vinst dubbelt upp.


Eftersom det inte var fler matcher för Västmanland under söndagen så åkte vi hemåt för att göra lite mer än bara vara. Hannah och hundarna blev glada. Och sambon hann gå en runda med grabbarna innan mörkret kom.

Detta med omställande av klockor är fan inte mänskligt. Man mår ju konstigt av det!!!


Någonstans därpå så kom vi på. Nu ska vi käka chips, frukt och sova innan 24. 


  • Dag 3.

   

Vackrare väder! På en ledig måndag som innehåller innebandy. Fan va jag gillar Semester.


Oxelösund var målet. Aldrig varit där tror jag... Men nu är det #check på den. Nästan nöjd i efterhand att vi inte hade en extra natt på hotell. Allra helst inte på hotell i Nyköping som tydligen under natten/morgonen drabbades av en stor vattenläcka så det var lite kasst läge även för hotellliv när det inte rinner ens på toan.   


 

Viktig skön vinst blev det i matchen!!!!


Lång väntan på nästa match så vi passade på att äta i hallen i Rosvalla. Det var som en oerhört god pizza.Vi fördrev timmar med shopping och underhölls av andra matcher. Det finns några rusktigt duktiga spelare i andra län kan man säga. SSL kommer få mycket material att svälja.


 

Matchen kom snart på.

Dags att ge sig i kamp med giganter. De va inga små nickedockor inte...


 

Men storleken av rätt mått var tydligen mindre är snabba! Och stort segerjubel!!!!


Men jag har nog aldrig varit så mätt!!! Klockan 22 på kvällen satt den kvar. Samarin blev resterande måltider för mig den dagen. Och...det var ju en ny speldag därpå. Skulle vi åka på den å???


  • Dag 4. Tisdag. Semester.

Jodå. Halv 7 hopp i bilen....


 

Fin morgon i starten. Strömholm. Västmanlands pärla.


Körningen gick fint. Från min del av jobbet alltså. Sitta bredvid, rapa pizza, dricka vatten och byta radiokanaler medans sambon jobba via mobilen med det finska inslaget. Man kan ju inte låta bli att fnissa. Tyst såklart. Man skrattar inte när pengarna rullar in.   


Kom in i tid till Rosvalla. Hann mingla och kolla Pojkarna som hade den stora förbannelsen samma jävla kassa domare som mot Sthlm. Hur är det möjligt att vara så dåliga??? Hjälp! Måste man ta och utbilda sig till sånt också numera??    Nejmen på riktigt. De var inte bra. Fråga alla som var där. (Som inte härrör i 08land).


Grabbarna förlorade. 


Sen var det då dags att ta sig an ett av storlagen. Möjliga utmanare om guldet? 


 

Det var såå nära. Nära förlängning. Och då kaanske det hade kunnat ske under??? Vem vet.

Vi fick ju inte uppleva det. 


Men varför inte sista bollen ville in...kan nog bero på mkt. Delvis kändes det som att det blev oordning i ledet när en jävligt onödig tackling tog Västmanlands back #23 ur spel med ett knä vikt åt fel håll, rakt över sargen och ca 10 kilo pluss sin egen vikt över... Själv svalde jag hjärtat. Det är ju så att det numret tillhör min dotter. I publiken hördes mångas oro. Folk jag inte har en aning om vilka de är ens. "Ånej..nu har de ju ingen back kvar!!!", "Neeeej. Inte Ida!!!", "Helvete!!!!" (Blandad kompott av oro och omtänksamet. Vilket man ju tackar för.) 

Sen var det ju ett storlag de mötte. Domarna var både försedda med Lidl-märke på ryggen och kanske i prisklass och kvalité? De lyckas skicka ut en av våra spelare när det är 2 minuter kvar av matchen. För en skitsak!

Så det var väl bara dömt att misslyckas ta en seger. Men att förlora en semifinal är inte illa. 


Tjejerna såklart ledsna, arga och trötta...

Vi päron försökte väl också svälja svordomar. Men...

Med facit kommer de nog komma på vilken jävla grej de skapade! De kom 3a i Sverige. På både pojk- och flicksidan. Det var gaaaaaanska så många år sedan det hände sist i vårat lilla län. 


Dottern fick iaf genomgång av deras fysioterapeuter. Inget brutet. Men knaket i knät...något knakade. Hon lindades och var lite blek om nosen. Och arg!!! Mer arg än ont just där och då tror jag. 


Något hoppa i bilen och åka hem blev det inte heller. Vilket jag kan tycka var helt rätt. Det blev några timmars svordomar och tankar för brudarna (nog lite nyttigt) och att stå och se på när de enda motståndarna de inte besegrades möttes i finalen... Det var nog inte kul. Men man kan ju vända på det också. De var de enda lagen som de inte besegrade. De enda 2 lagen som gick hela vägen till final. Inte undra på att Sthlm INTE ville möta Västmanland mer i turneringen. De hade ju kunnat få flyt...


Det får vi aldrig veta. Och det kanske var bästa som hände. Vem hade orkat med landssorg i 3 år om Sthlm INTE hade vunnit.   


 

De blå - som var rätt svåra att slå. Fina laget. Fina tjejer. De kommer ha mkt roligt ihop framöver.

Och de flesta oftast som motståndare. Även om majoriteten av laget är Idas lag. Bruksare på riktigt. 


I pojkfinalen fick grabbarna sina medaljer.


 

Bra killar som har underhållit tjejerna hela "helgen". Eller underhållit och underhållit...  


I första periodpausen av flickfinalen så fick även våra guldkorn ta emot sina medaljer.


 

Ida får sin bronspeng.   Inte ett mammaöga torrt.


 



 


Vacker buckla med hem till länet. 


 

Kapten Clara med bucklan.


Tack för underhållningen! Härliga dagar i innebandydiagnosernas sällskap. 


Många skratt. Mycket svettigt. Hög puls. Och ordval och uttalanden som inte ska på replay.    Men, men. Vi som vet, vi vet. Vi var där.


-------------------------------------------------------


Idag är det onsdag. Min semester fortsätter. Hade aldrig orkat åka och jobba idag. Aldrig. Nacken och vänstersidan påtalar på alla vis att jag har trott att jag är normal.

Så. Vi har tagit det bara lugnt. Hannah har packat för sin tripp. Kaj har jobbat. Ida har svurit och varit uttråkad (med ben i högläge) och jag har tvättat maskin på maskin. Hundarna har varit glada över att vi brudar varit hemma hela dagen allihopa kan jag tro. Men det har varit en promenadfri dag. Alltså hällregn från dusk ´til dawn. Äckligt. Lerigt. Blä. November jag hatar dej! 


Det roliga idag var väl att skvallerblaskan har skrivit en artikel. Igen. Och att svensk innebandy har publicerat bilder. Jag lånade från Instagram och Innebandymagazinet de gobitar jag har fött fram. Det måste ju vara lagligt att vara lycklig!!! Och stolt! Annars får någon arrestera mig.


Min fina dotter:


När tidningen har tagit ut en SDF-SM-All Star Trupp på 25 st och vill ta med lite mer än 3 femmor...så har någon hittat på min dotter som tydligen skulle vara med på den listan. Hon gjorde inte en poäng i form av mål eller assist i själva spelet...men någon måste ju ha uppmärksammat hennes slit. Mer än vi päron då. 


Hon är duktig! Och hon är Min.   Min lilla, stora, kämpe!! Läk fort nu. Så inte motståndarna tror de kan slappna av framöver. 


- Finns inget som smakar så gott som egen skörd. -  





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards