Direktlänk till inlägg 19 oktober 2012

Give me space!!!

Av csa - 19 oktober 2012 18:46

Måendet är inte som jag skulle önska inför en helg.

Men eftersom jag är så oerhört duktig, så släpade jag mig till jobbet och stannade i 7 timmar. Hade ju redan 4+...så denna vecka blev ju mer än fullgjord iaf!   

Tänk om alla hade arbetstagare som mig liksom.  


Slutade dagen med SR med J. Vi hittade (tyvärr) en hel del som inte var till vår belåtenhet... Men. "Tur" det finns, annars vore jag ju arbetslös.   


Men nu är det helg och jag önskar mig frid hela dagarna 2 + de timmar som är kvar av idag. Kan man få det??? Eller måste man ansöka om tillstånd någonstans?? Isf har jag missat nåt.  

Tänker faktiskt vara så jävla otrevlig jag bara kan om någon kommer hit. De kommer få vända i hallen. Helt om marsch. Adjö.

Kan inte folk ringa och kolla läget längre...? Jag gör alltid det. Det är respekt i min värld. Jag har tröttnat. Alltför många helger har gått åt. Ja...jag pratar för mig själv här och nu. Men. När jag är LEDIG vill jag göra det jag vill göra. Vill jag inte göra nåt alls. Jamen då gör jag det. Orka klä på sig om man behöver en pyjamasdag. "Åh guuuud så osocialt!!" tänker nog en hel tyst skara. Den skaran tänker rätt ofta åt andra...  Skiter jag blankt i, förstås. 

När en arbetsvecka gått är jag UTARBETAD, vilket flertalet inte verkar anamma/förstå. Eller så går de på nåt.   Stackars deras AG.

Nu när jag dessutom inte mår bra tänker jag inte ha nåt trivselmöte... Jag har en sjukdom som sinkar mitt imunförsvar. För den som inte vet det - Vet det nu. Jag har blivit tvungen att accepterat det. Lägg inte ner mer energi på att spekulera där. Svaret skrevs nyss.


Med facit på söndag.


Bitter? Näe. Ärlig.


Dock tror jag att jag ska gå en runda på Ikea den här helgen hur sjuk jag än är. Jag ska dessutom hämta upp den där tröjan jag "glömde" förra lördagen.

Bad och trimning av vovven ska ske.

Äta gott ska ske.

Sova...ska absolut ske.   


Logout. Kram.


 



 
 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

19 oktober 2012 23:39

Bra där!!! Ärlighet är bra. Så sällan man ser det bara.
Ha en riktigt skön helg.......gör vad du vill..........men jag önskar att du kryar på dig ;-)
Kram

http://quilaoronja.blogspot.se

csa

20 oktober 2012 18:39

Tack Susanne. Ärlighet är en raritet va?! ;)
Har haft en chockerande lugn och "övergiven" dag. Skulle nästan kunna tro att nån berörd läst här... *host, host*.
Men bra att infot verkar gå fram. Så slipper jag ju vara elak. ASG!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards