Alla inlägg den 6 juni 2020

Av csa - 6 juni 2020 23:20

Well...det blev ju en helt okej dag detta. 

Den svenskaste dagen av dem alla. Den dagen man faktiskt får säga att man älskar sitt land utan att vara rasist. Om man vill.   Eller nu var jag väl rasist bara för att jag skrev så!? För den delen så älskar jag inte det landet Sverige som det ser ut nu... Så det kan kvitta vad jag blir kallad. Senast jag "var rasist" var ju för att jag fräste ifrån och inte ville dela mina personuppgifter med en "flykting" som snokade över axeln på mig, på vårdcentralen så... Skål tamejfan! Fast jag dricker ju inte öl men...


 



Mycket har väl hänt sen jag skrev sist. Minns inte riktigt allt...

Men. Mestadels bra har det väl varit.

Förutom att fina maj mestadels va kallt. 


Blivit en Mockamaster.


Fått hem husvagnen. Inte ens hunnit öppna husvagnen dock...


Kaninen har iaf fått sitt uteplejs. Hon gillar´t. Idag så var det t o m så okej att hon inte ville inte när regnet kom. Hon är konstig. Kaniner ska väl inte gilla vatten??? Nåväl. Valpen spenderar mycket tid med henne. Och hon verkar uppskatta umgänget. 


 

Kanin-bio - de e grejjer det!   


Valpkursen har startat. Yngst är han. 12veckor och 1 dag (och 1 spruta) gammal. Han har klasskamrater av olika raser, självklart ingen berner, men en mops, 2 "mini-schäfrar", Aussie...å nå fler raser var det visst. Ska bli kul att följa med å kika nästa vecka, om det blir en bättre vecka än den som var.


Kidsen går sina sista dagar i skolan innan lovet. Varav den ena går sina sista dagar i grundskolan. Tiden har gått helt otroligt fort. Men jag är så stolt över deras kämpande i år med. Den ena har det tuffare som vanligt. Den andra...kan bli dyrare än någonsin i år. 

Sen ska väl gymnasiet starta till hösten. Om det nu inte kommer nån andra våg av coronaskiten som sätter stopp!? 

Jag skulle ju inte bli förvånad!! Vad vore väl ett solbefriat, mörkt, lerigt, kallt november med lite extra krydda av deprimerande??? 


De senaste dagarnas idiotiska demonstrationer i Stockholm och Göteborg lär ju inte göra så att pandemin avtar eller att andra länder välkomnar oss med öppna armar, direkt. Folk...fän...idioter!!! Vad i meningen RESTRIKTION är det man inte fattar??? Max 50 pers med distans. Det är inte samma som att många tusen demonstrerar (provocerar) och skriker Fuck Aina på Sergels Torg.   Jag gissar att mer än hälften som samlades inte ens vet varför de var där...eller ens bryr sig om varför. Läste upp mot 7-8000 pers!   Det är bara kul att ställa till med något. Alla har ju sååå tråkigt numera. Lagen pissar man rätt i ansiktet. Straff....vad är det??? Här är det som värst fy, saft och bulle som gäller.    

Det ska bli tragiskt att se diagrammen gå i taket om ett par veckor. Måtte ingen jag håller av bli drabbad!!!!! Och jag önskar INGEN av de som deltagit får plats eller får sjukhjälp. Så elak är jag!!

 

Jag är fan också less. Less på att sitta här hemma i ytterligare evigheter och "sköta mig, ta mitt ansvar"... My life matters too säger jag bara!!! (prova inte ens r-ordet på mig...som ovan beskriven anledning...) Jag vill också ha ett liv utan restriktioner, vara frisk och har därav besökt 1 affär sedan i början av mars. EN affär där det knappt va folk i. För övrigt spenderat tiden i mitt hem. Prova den...och återkom med hur less man kan vara på att hålla restriktionerna... 


Nå "lyxliv" i form av permittering har jag inte heller. Jobbar 40 timmar och oftast mer än så. Det är inte optimalt. 

Förra veckan...någon form av utbildare. Att sitta å göra inget om dagarna, mer än delge, vad man kan. Alltså det suger!!! Man får ju inget gjort själv!!!! Kliar i samvetet. Nu har ju veckans uppgifter varit att lära ut...men...det suger iaf. 

Men så är man ju en sån modell av människa att man tycker man går till jobbet för att jobba och inget annat. (Nej. Det är inget skrivfel i den meningen...tragiskt nog...)


Sambon jobbar 125% han med. Vända papper tar tid... Herrejisses va rolig jag var nu. 


Helgen var tänkt i husvagnen. Men så blev det ju inte. 


Odlingarna växer och frodas. DET har man ju tid med nu. Varenda tjuvskott upptäcks i god tid. Men. Vi behöver mer värme så jag kan bli befriad från gurkan. Den är läskig. Paprikorna behöver också lämna huset. Kom-igen-nu-sommaren!!!! 


Idag. Det skulle regna badkar hela helgen så dagens runda i skogen med solgass var ju alldeles jättetrevligt. Och varm. 


   

Blev rätt många kilometrar. Med många pauser och lugnt tempo. Den lille hade fullt upp med att hålla reda på allt farsan pysslade med. För man vill ju göra likadant.   Idoldyrkan är ett faktum. 

Efteråt orkade han varken gå upp eller ner för trapporna. Trött, nöjd och skitig. Perfekt. 


   

...och t o m pappahund tog sig en tupplur efteråt. Tror inte stackarn har sovit på 4 dygn. Doris höglöp borde vara över framåt tisdag. Sen Nalle...DÅ kan du få sova ut!   


Nu är det mer än midnatt och jag ska SOA mig till sömns. Hade inte alls planerat att se den serien men...nu har jag börjat och då vet jag ju hur det kommer bli...

Så. Då var dagens tangentdans gjord. Vi höööres!   


 


"Den som är färgblind ser ALLT i svart och vitt..."

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards