Alla inlägg den 10 juli 2020

Av csa - 10 juli 2020 09:59

Förutom att gårdagen startades med brandvarnarens vrålande och rätt dåligt mående fram till lunch så summerar jag den som bra. Man är ju inte kräsen. Det räcker med bra väder och jag klagar inte. 


     

Fagersta Cablepark.

Hannah i sitt rätta element. Mamman i sol. Tack!!




 


 

Coola lilla unge!!!  



Då jag varit för mycket dålig och slut som människa så var det ju rätt länge sedan jag var och kollade på hennes träningar. Men igår så fick det bära eller brista och jösses va hon tuffat på sig sen sist. Det är i stort sett de största hindrena som inte hoppas - men det är jag nog rätt glad över. De ser hysteriskt STORA och LÄSKIGA ut. Så jag vet inte om jag vill bevittna när hon ger sig på dem faktiskt. Räcker med att kolla på de där proffsens framfarter över dem. Men jag hoppas hon ger sig på några airtrick framöver.   DE är häftiga. 


Efter några sköna timmar där så blev det upphämtning av lite mattor till nya inne- och uteplatserna. Blir nog som bra det där. 


Hemma kämpade Ida på med målning av ett räcke. Hon har verkligen visat hur duktig hon är den här veckan. Man är väl nästan unik som har en dotter som kan arbeta!!!! Största merit verkar annars vara att byta lösögonfransar och naglar... Jisses Hur ska de barnen klara sig när de ska ut i livet - arbetslivet??? Framtiden ser ut att få ett överflöd av influensers och lättkränkta. Jag har många ord för denna utvecklingen. Det är inte vackra. 


 

Bruden som varken är rädd för att ta i eller att få lite målarfärg på sig.


Kvällen spenderades på olika håll. Hannah med kompisar, jag sanerade golv från allt från fogskum till pälsbollar (tadaa...nån har börjat klä sig i sommarkläder!!) och tog sen Doris och Nalle på promenad mot Kolbäck där Kaj och Ida var på valpkurs med Chrille. 


 


 
 
 

Snart är det bara inkallningen kvar som går...lite sådär...   Han har liksom inte tid. Han älskar att busa med "klasskamraterna" men under inkallning har han inte ens tid med dem. Eller att komma speciellt fort till Ida. Han ska helt enkelt lulla runt och undersöka allt och lite till han. En förbaskat rolig hund har vi fått oss. 


Doris är fortfarande en matvägrande odåga... Blir galen på det här fjanteriet. Fast hon får all motion hon ska ha, så är hon inte sig lik.... Fattar inte. Brukar inte folk ha problem med kräsna hanar?? Det känns så obekant för mig att jag knappt tror sånt existerar. Men tikar, det fattar jag mig inte på, om detta är normalt?! Hon verkar INTE sjuk på nåt vis. Bara...fisförnäm. Om man kan kalla det det? Sommar och sol och det är mer fart i långpälsarna än en staffe!!?

Hon vill sola hon. Och muttrar som en lättkränkt när hon blir störd...  Snart ska hon väl ha manikyr också... Hjälp. Har jag fått en Influenser till hund?? 


Nallebjörnen har börjat skaffa sig olater han. Vi har länge funderat hur vi ska hålla jordgubbarna från fåglar utan att det ska till nät och sånt skit... Jag ska nog sluta skylla på fjäderfäna. 


 

Busted!!!!   


Lakrits har nu utökat sitt arbete i sommarbostaden och nu kan hon faktiskt försvinna helt i sin ena tunnel. Vet inte om man ska berömma hennes flyktplaner men hon verkar jäkligt nöjd med att både kunna skutta och flänga och gräva som besatt. Tack och lov att inte den tanta bryr sig om jord under naglarna o

iaf. Händer det bryter jag ihop. 


 

SötLakrits.    Jord-Style.


Då detta är våran sista gemensamma semesterdag ihop för den här gången...så åkte sambon och jobbade och jag väntar på färg så räcket kan bli klart. Sen är det bara på nästa grej. 


Hemester. Det vi alla uppmanas ha. Jag har A i betyget. 


-...bättre lite jord under naglarna än att lacket klibbat fast i pappas kreditkort...-

 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards