Alla inlägg den 9 februari 2014

Av csa - 9 februari 2014 22:28

Då var ännu en helg gjord.
Och den avslutas med massor av nysningar, snorpapper och blaha.
Hannahs natthostande har nu övergått i ren "klassisk" förkylning. Det var väl lite osmart att falla för suget till spel idag... Eller smart!? Nu bröt skiten ut iaf och det blir till att kurera sig hemma nu.
Laget storspelade i sin sista match. Det verkligen märktes att det var "gamlingarna" som slog sina kloka ihop. De är grymma!
I första spelade många blivande elektriker ;-). Men där har vi ju alla varit en gång. Och slutet blev ju inte "lysrörspul" här, såå...

Både liten och jag föll i en liten hög när vi kom hem och somnade under filtar. Jag har ju sovit kattskit hela veckan. Så det satt fint med en "kvart" på eftermiddagen.

Tack för att två är pigga iaf.

Ida hade träning idag och är lika begeistrad fortfarande av sporten. Glädjer mig!! Hon har också full kontroll på att det är hennes målvaktardag om 3 veckor. Haha! Om nu tränaren skulle glömma det kan jag lova att hon kommer ha stenkoll!!
Hon har ALLTID stenkoll!!

Vovvarna åkte på kloklipp här på kvällen. 2 av 3 njuter. 1 går genom eld för att slippa. Men attans att jag är envisast i mellansverige. Hehe...

Jag tycker det är dags för mindre regn här nu. Inte undra på man får takdropp av att hela tiden bli dränkt så fort man stoppar näsan utanför dörren.
Sol gör inte ont!! Ge mig lite!!! Doris håller med. Hon kan ju i dagsläget inte ens leta efter strimmor av den varma, mysiga att njuta i/av.
Vi är rätt lika tror jag. Värme är RÄTT. Kyla kräver fett...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards