Alla inlägg den 14 februari 2015

Av csa - 14 februari 2015 23:41

Lördag, ledig, för oss som inte lägger ner nån energi på just denna dagen något speciellt.

Låt mig säga som alltid...


"-Är jag inte älskad alla andra dagar om året så kan man faktiskt skippa gilla mig denna också! Det är heelt okej för mig."   


(Idag kanske man t o m låg illa till för resten av året  ...vem vet...) 


   


Har faktiskt haft en dag utan att få något vettigt gjort alls! En tvättmaskin tror jag att jag presterat. En promenad. Några kapitel bok. För lite kaffedrickande. Nåt kort taget. 

Fryser bara!!! Ge mig värme! Sol! Värme!! Och mera sol!!! Mår SKIT av kylan. Men...det får man ju inte tycka. Alla älskar ju vintern.

  


Men så är det ju inte nej. Inte jag. Inte som alla andra och det är jag väldigt glad över!! Ligger under fleecefilten, med raggsockor utanpå sockor, fleecetröja utanpå tröjor. Och huttrar med tuppskinn. Jag   lite annat kan man säga. 


Melodifestivalen.

Det är nog dags att lägga ner kalaset, tyvärr. Låt bara en jury skicka nåt. Det låter så mycket illa. T o m för en tondöv. Ta Samir som exempel. Eller hur han nu stavar/heter. Han är såpa, och inte ens bra det. De som är bättre är inte liksom OWAAAAO de heller. Tråkigt. 

Ger upp. Spelar Candy Crush under tiden istället.   

När döttrarna lägger sig på golvet och leker med hundarna hellre än lyssnar...då är det liksom inte intressant. När man var i deras ålder var detta nåt STORT. Typ enda gången man fick chips och dricka dessutom. Eller är det så att det var DET som egentligen gjorde programmet bra, redan då?   


Nu är det nog strax nattning av kärringen dessutom. Vi saknar Doris. Hon har det ju toppenbra där hon är på sportlov. Men man får sakna iaf. 


 

GOA!!!


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards