Alla inlägg den 16 februari 2015

Av csa - 16 februari 2015 22:20

Jaha. Då kom VABruari även hit då. Trodde faktiskt i mitt enfald att vi skulle klara oss. Och OM nån skulle dyka under så var det den täppta, hostiga minsta.

Men hon hänger kvar på benen. Envis? Neee...de kan jag inte tro... 


Den stora kom dock tidigare hem från skolan. Huvudvärk!!!

Måste erkänna att jag inte riktigt köpte det...det lurar en del i kulisserna i 4B som stör...men när jag kom hem så sov hon faktiskt. Och hade ätit och druckit. För det var dealen. Det var ju liksom en väldigt lockande match nu på kvällen som drog...


Alla kan få huvudvärk. Men det brukar ju ge sig om man vilar, dricker, äter, sover...ja. Lite så.

Och när jag kom hem så såg hon faktiskt pigg ut. Så jag sa Ja till att hon skulle få spela OM hon även var införstådd med att det var skola imorgon. Orkar man ha roligt så orkar man gå till skolan. Faktiskt. 

Hon log och sa att hon kände sig okej. Peppad som sjutton för match!!!


Och så åkte de på matchen.


Själv roade jag mig med att göra rent kaminen, dammsuga "hundvalpar", dammsuga en av orsaken till "tillökningen", tvätta en maskin och bråka med hemsidan. 


Sen kom en dotter, med ansiktsfärg som ett lik, hem med sin far.

Hon hade kämpat sig igenom 2 perioder men sen tog det bara stopp. Och med den ansiktsfärgen så förstår jag väl det!! Och om jag får påstå...så dalade även matchen ner med henne. När hon klev av stod det 1-2. Matchen slutade 2-8... 

Efter duschen och lite vätska var de 39 graderna fastnaglade, och med tårarna rullandes fick hon inse att hon är sjuk. Megabesviken för att hon hade "bangat ur" mer än den brinnande huvudvärken/febern tror jag. 

Stackars tjej. Vilja och envishet. Jag tror jag hört talas om att det går i släkten?! Har även hört att de kan få rätt otrevliga konsekvenser att vara sån. 


Nu rullar Revenge på. Och jag ska se´t.

Den här dagen räckte inte till riktigt... Och imorgon hålles tummarna. Hårt. 


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards