Alla inlägg den 28 februari 2013

Nu

Av csa - 28 februari 2013 17:18

Kaffe å lite lugn och ro. Min mänskliga rättighet.


Har de senaste dagarna varit "blind" på ett öga ihop med en h-vetes huvudvärk!! Så mkt sömn och lite nytta har jag pysslat med sen sist.



Dock har jag gjort nåt som är så mkt o-mig:igt det bara kan vara. Vi får väl se om det leder någonstans. Hoppas gör jag iaf!

Mer om det om det blir mer om det.


Gårdagen gick mestadels bort i möte. Fick lite aha...!!...lite va f*n?!..och okej???... ut av det mötet. Fick också en mun lite på vid gavel när jag fick höra att vi alltså var ett slags bestående bildad grupp i ämnet!!   Vart var alla som är så "ansvarigt superengagerade" så de håller på å spricker, i ämnet, funderade min hjärna fram... hehehe...


Har de senaste dagarna också insett att ANSVARIG är bara ett jättecoolt ord på någons papper. Betydelsen av det...ja det vill man INTE ta på sig.

Ja just. WTF?? är min fundering också.   


Våren har kommit på besök sen sist också.   

Många dagar på raken med flera plusgrader, sol och grusknaster. Själen sjunger!!! Ja, fåglarna också. Första morgonen (idag) som jag inte behövde helljusen på bilen en endaste meter!!   

Och idag är det ju sista dagen på blähä-månaderna. Vintermånaderna gräv ner er i snön vettja!!  


Nu kommer MITT Mars!!   Mitt Mars för att jag fyller år då, barnen fyller år då, fina kompisar fyller år då (somliga blir jättegamla också..hehe)...samt att den bara är bästa månaden liksom. Det är enkelt ibland.


Känns som jag glömt nåt...


Kan det vara avsaknaden av sockerkaka till kaffet?! Måste åtgärdas. Ciao!!!


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards