Alla inlägg den 21 mars 2015

Av csa - 21 mars 2015 18:41

Godmorgonens look.


 


 

Runt lunch. Kämpa solen.


Om bara de förbannade "grannarna" kunde ta ner sina ännu mer förbannade träd så skulle jag inte behöva tänka "mordiska tankar" utan kunna njuta eftermiddagssol även denna tiden på året när man behöver solen mer än någonsin!!!...  


 

Hannahs lag hade poolspel på hemmaplan idag. Duktiga, duktiga kids!!! Och den bästa, dottern såklart, stod i mål för "ingen annan ville stå" enligt henne. Och det var nog klokt att inte vilja. För hon var så jävla bra!!! (ursäkta ordvalet) men somliga plockar hon tog var grymma!!!!!   Killarna ska nog vara rätt nöjda med "sin tjej". Gud vet hur länge hon kommer stanna. Hennes val. 


Hade mycket trevligt på läktarn med en fin gammal vän. Pratade gamla minnen och skrattade åt både det ena och den andra. Känns som igår vi gick i 1:an-9:an ihop. Nu har vi barn som spelar innebandy tillsammans. Livet går verkligen lite fort. Bevisligen. 


Bara en inflik. Är det nåt som går nu detta med att "...gud va det var bättre förr...oj va länge sen vi sågs...måste ses snart?!!!??"

Ursäkta men... Varför?

Jag har bevisligen inte saknat somliga alls...för annars hade jag väl sökt upp dem tidigare...!!? Eller helt enkelt gjort valet att inte. Därför det "tagit sån tid..." kanske...   

Anyway.


Gamla minnen. Tokiga E skickade massa bilder idag. Fan va roligt vi hade det då!!!! Kanske lite "bättre förr=där å då" ?? Visst fanns rötäggen då med...men vi var liiite bättre. Störde rejält.    Sen slutade somliga. Vi vann!!!   


 

Eller ja...att bli fasttejpad på sin arbetsplats vettigudarna om det va så kul   (Tydligen sprang jag runt en hel del istället för att jobba på den tiden????    )

Eller JO! Det var idel glada miner!(på oss, inte de andra) Det var godis i lass. Det var...bättre!!


Och Doris va liten skrutta.   

 


Så glad hon är frisk igen. För jösses va sjuk hon varit den här veckan. Men vi fixade det med! När alla skrek MÅSTE MAN INTE GÅ TILL VETERINÄREN????... Folk springer där för ingenting och allt va??? 

Men det är då skilland på sjuk Berner å sjuk Staffe kan jag lugnt påstå. Ny lärdom igen. 

Nu är hon sitt gamla jag igen, glada hopp, pussarna, matvrak och språng på promenaderna. 


Måste bara ta med en till bild från veckan när jag är "på trån". I torsdags när vi kalasfikade...

Gissa vem som är hundarnas största favvo i släkten? Jag säger Morfar.   


 

Hoffa syns inte ens. Han sitter nämligen med huvudet i knät på gubben, framför (under bordet).

Dårar!!!

Men en helt normal "morfar-på-besök-bild". Och han ÄLSKAR det!!! precis lika mycket som lurvarna. 


 

Nu tar vi kväll.


Gladiatorerna om en timme, go´middag strax och nöjda hundar sover efter en härlig runda utan koppel med mycket bus. Det bästa valet om vi får säga´t. Motion och nöje i ett. 


Och hmmm... 


  

...va de så det var...  



Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards