Alla inlägg den 8 april 2016

Av csa - 8 april 2016 23:00

Helgen, med fokus på innebandycupen i Örebro, kom lite i Grevens Tid och andrum. Och det var då dags att ta sitt pick och familj och dra mot Örebro med premiärtur för husvagnsliv 2016 dessutom. Att åka fram och tillbaka 5 resor för att se på matcher under en hel helg verkade dumt på alla vis när vi har vårat eget mysboende liksom. 

Slutade jobbet 14, styrde hem och duschade och så in med det sista i vagnen...ett barn lämnad kvar hemma (som åkte med laget istället) och resten av familjen i bilen.

Regn...men vi åkte mot solen!


 

Trodde vi iaf...  


Var framme vid Gustavsviks Camping runt 16tiden. En "något" regnvåt camping. Bilar som provade att bara köra lite på gräsmattorna för att parkera sina vagnar satt där de satt på nolltid. Att det var cup i stan rådde det ingen tvivel om. 90% av alla boende där var nog där i samma syfte som oss. 

Insåg rätt snabbt att detta kommer bli en skitig historia så vi satte upp markisen och pressening utanför. Smart drag!!!!!

När vi precis fått upp det sista så kasta vi oss i bilen för att åka och kika på den första matchen för helgen.

Tegelbrukets anläggning. En rätt häftig anläggning måste jag säga. Fick senare veta av min storebror att det är som en "ungdomsgård" med diverse hallar, klätterväggar, boxning, gym, fik m.m som kommunen driver. Så skulle vi ha i den här hålan...

Dock, planen i hall 1, var väl inte direkt den bästa för stormålsinnebandy kan jag tycka... Men, men.

Förlust för tjejerna, dottern dessutom både blå och slagen efter matchen, men värsta nerver i hela laget släppte nog därefter iaf!



Vi hann knappt säga Hejdå innan laget åkte mot en skola som skulle vara deras helg-hem. Vi drog till Pizza Hut och tog med oss senmiddag till vagnen.

Blev tack och gonatt rätt tidigt. Jag hade ju varit vaken sen halv 5 liksom...


 

Där tyckte han att han skulle sova på natten. Hade han gärna fått göra...fast hussen ville inte sova på golvet. Jätteunderligt!!! 



Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards