Alla inlägg den 16 april 2016

Av csa - 16 april 2016 21:58

Har just intagit knäckepizza med tacosmak. Så jäkla gott! Och man slipper flottet som annars får pizzor att ha en viss eftersmak av: "-...gud va gott men jag vill inte se någon ny på läääänge!!!" 

Gick upp klockan halv 5 imorse och var på jobbet vid 6. Fått så mycket gjort att jag imponerade på mig själv! Det händer inte varje dag när man har så höga krav som jag har. 8 timmar blev det. Patrik pyssla med sitt och jag mitt. Fredrik såg till så jag hade rätt puls...som vanligt. En vacker dag ska han få igen!!! Vet inte hur än bara... Men hämnden är ljuv. 


Sambon har spenderat dagen som domare i Norrköping. Vet inte så mycket om hur det gått till då jag inte känner igen så många som håller på, med läste på FB att det gått strålande för Hoffas morbror och Sanna iaf. Duktiga!!! Måste ta och följa med och kika någon gång framöver. Kanske skulle vara kul att prova i Allmändraget själv med någon? Varför inte. Eller varför. Kan absolut ingenting om den där sporten och vet inte vad som krävs alls. Men jag har ju aldrig haft fördomar grundade på hörsägen inom annat, så varför inom detta? Framtiden har många dörrar.   


Barnen har varit på Bio med kusiner och mormor. Djungelboken. Sett trailern och den såg häftig ut!! 

Hundarna har fått godissökt. Mer än så orkade inte jag med idag. 


Vad har då hänt i veckan som gått? Har ju inte varit direkt flitig här i bloggen vad jag kan hitta...


Ja...måndagens happening har satt sina spår i form av rätt obehaglig genre. Är inte så bra på att vänta på svar heller. Otålig som alltid. Försöker att inte tänka...men att inte bli påmind när det liksom gör ont. Det är lite omöjligt. 

Tur man har ett jobb att gå till.

Många möten på jobbet under veckan. Både obligatoriska och även varit stand-in åt chefen. Jobbar på med mitt egna projekt och det går!! Så länge jag får vara ifred och jobba det vill säga... 

Barnen har tränat på, huset har inte fått sig den omgång det borde fått. Well, well...mer energi kanske infinner sig en annan dag? Eller vecka...? 


Hundarna har fått bada efter den leriga helgen. Fluffiga och ansade. Och skendräktighet... Tessi verkar ha fått sin kull. Bestående av Doris och husses ena foppatoffel. Bosse är ompysslad lite mer än vanligt av dotra när hon ändå är igång. Jämn och fin kull, Tessi!! Verkligen!!!   

Bosses öga blir stadigt bättre. Fattas mest päls nu.  

Doris är lite mindre knäpp och gräver mest i rabatter.

 Tikar är spännande varelser! 


Varit på VC och fick medikament med mig hem. Brister ska åtgärdas. Läkaren verkar inte var så bra som jag först tyckte?! Eller så är det väl språket som inte sitter där det borde... Suck! Men sjukskriva mig fick han inte. Jag har helt enkelt inte lust att vara hemma. Inte just nu. Har annat att tänka på. Och just nu passar arbete mig ganska bra. 


Katten har fått fästingmedel på sig idag. Tagit mellan 5 och 10 på henne varje dag de senaste dagarna. Det brukar dessutom bli lite färre fästingar på hundarna när hon fått sig en dos gift. Så då får vi hoppas det fungerar i år också.


Sol och värme tycker jag det fattas här och nu! Det är mitten av april och jag har ännu inte lagt ifrån mig vinterjackorna. Må vara en fryslort men ingen kan väl påstå att det är "shortsvarmt" när man fortfarande får skrapa rutorna på bilen varje morgon? 


Mer av veckan kommer jag inte på. 

Lätt trött i ögonen nu och borde ta en dusch innan läggning. Imorgon ska jag visst spela match. Vad gör man inte för barnen?


Ta hand om er!


Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards