Alla inlägg den 10 april 2016

Av csa - 10 april 2016 21:00

Söndagmorgon.

Frulle och bestyr, lite småplockande för hemfärden och Universitetet kl 12!


Sista matchen. Pepp. Pepp. Pepp. 


 


Förlust med ynka 0-1. Fjollorna till domarna från gårdagen hade inte lyckats läsa regelböcker under natten heller. Det är fan inte ok att låta en och samma jävla unge bokstavligen vräka/knuffa en och samma motståndare över sargen flera gånger!!!!! Blir så arg. Hon hade nog bara tur som åkte hem med trasiga revben... 

Resultatet hade dessutom troligen kunnat sluta 1-1 då min egen dotter kom alldeles FRI och öppet mål framför nosen när hon blev avblåst för en insident som hade skett ca 3 minuter innan.

Jag blir trött i hela huvudet av att se sånt där!!!! Man göööör inte så!!! Fördel!!! Hallå!!!   

Men men. Domarn dömer - om än sämre än sämst! 


JÄTTEtrött blev jag av att efter matchen sitta och trösta en storgråtande tjej som hade förälder mer än på plats, men denne tyckte barnet bara "fjantade sig" (!!) och därefter inte gjorde mer än titta surt på sitt barn...som mest. 

Alltså HALLÅ!!???

Skit samma vad orsaken är! Barnet gråter! Om det berodde på förluster, trötthet eller att hon faktiskt ramlade och slog sig flertalet ggr... och hade dessutom innan cupen ramlat och slagit sig blodigt i huvudet (!!!). 

Ja..pedagog är jag ju inte. Men medkänsla besitter jag tydligen mer än proffsen. 

Flickan kramade mig HÅRT och gråten fick vi hejd på tillsammans. Gullunge!!!


 

Hela duktiga IBK Hallsta F04 med sina medaljer! 


Cupen slut! Tack och Hejdå! Och Ida fick följa med oss till campingen för dusch och hemfärd strax därpå. 


Solen jobbade äntligen på våran sida så vi behövde inte få mer oss mer än intorkat lera hem.

Och tyvärr ett tilltygat öga på Bosse... Vet inte vad han gjort och när faktiskt. Men ömt och svullnade gjorde det. 


 

Ser ut som ett islag. 


Men faktiskt, nu en vecka efteråt, ser det mycket bättre ut.


 

Gullegrisen!


Även om nu detta inlägget är skrivet en vecka i efterhand så verkar Cupen varit väldigt lyckad för brudarna. De har redan hittat en ny cup de vill åka på i vinter (gud bevare mig för det ordet!!!!  ...men cup låter bättre att fokusera på). 

Tjejerna verkar haft det precis så bra tillsammans de kunde få. Camperat i en skolsal tillsammans med massa andra lag från hela landet, spanat på killar, busat, sovit lite för lite, fått en om ännu bättre sammanhållning... Precis som det ska bli efter en sån här grej! Och det är väl iaf 4 av 5 tränare att tacka för det!!! De är verkligen fantastiska!!! Allra helst The Headcoach. 


Inte alls att förglömma av söndagen var ju att orsaken att Hannah åkte hem med mina päron var just för att hon hade ett eget lag i innebandy att spela matcher ihop med. Poolspel. 2 matcher. Ena slutade oavgjord och den andra vinst!! Hannah gjorde 3 mål!!!!!   Åh va jag hade velat se!!! Men att var på två ställen samtidigt är ju lite omöjligt på många vis. Örebro och Västerås ligger inte direkt en kvart ifrån varann....

Men nästa gång är det säkert Hannah som har fördel! Man får pussla så gott det går liksom. Ibland går det inte alls hur mycket man än försöker dock.


Hemma i solen och urpackad husvagn på eftermiddagen. Uppladdning inför en ledig måndag jag inte va så sugen på...så slutade söndagen.

Nästa tur med vagnen kan få vara lite mer lugn. Och mycket mer solig!!!!! Tack!!! 


Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards