Direktlänk till inlägg 17 december 2011

Fniss...

Av csa - 17 december 2011 12:50

...fniss, fniss...


Den felaktiga mobil-utredningen gick av stapeln igår. Via telefon skulle då rätt bli rätt till sist. När mobilen (som jag inte fått) skulle "tecknas" för mig så blev det ju en inspelning av "avtalet". En trygghet för båda parter, som de väl påtalade både en och flera gånger för mig.

Igår så skulle då avtalet lyssnas på, för att rätta till vem som uppfattat vad, fel. 

Men hoppsan?! Inspelningen borta?!  


Kan det helt enkelt vara så att de gjort en rövare genom att skicka fel mobil hit, hoppades på att vi inget skulle märka...och så levde vi alla lyckliga i alla våra mobildagar?
Jag tror nåt sånt. Helt ärligt så vacklar jag över vilken modell som lästes upp. Ni vet. Ju mer man tänker på vad som sagts... Men jag har inte för mig att jag hörde...Plus i namnet. Vilket modellen jag fick var. Men jag kan ha fel.

Men eftersom De inte verkar hitta inspelningen så kan man ju stå på sig.   


De bad om ursäkt. Emballage väntas så vi kan skicka tillbaka den mobilen jag fick fel. Sen ska nytt "avtal" göras om med inspelning (såklart, tryggheten vettni...hehe...) och så ska då rätt mobil dyka upp inom snara veckan.


Har inte sett slutet på detta än, men...det är lätt roande att de vill ha inspelningar för att teckna avtal, och så när avtalet ska lyssnas på så finns det inte längre.   
Iofs är ju "min historia" trevligare än de som varit i media i det sista. Folk som blir inspelade och så klipper försäljaren ihop inspelningen som passar företagen bäst. Och vips står en stackare med tusentals kronor i faktura på nåt de egentligen inte alls velat ha.

Tragiskt. Hur kan det inte finnas en lag mot sånt???


 
 
Ann Chatrin Ericsson

Ann Chatrin Ericsson

17 december 2011 15:14

Det borde väl gå under "Bedrägeri"? Eller?

http://www.lillaskee.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards