Direktlänk till inlägg 4 mars 2012

Sol, bad och...

Av csa - 4 mars 2012 01:00

Det blev sanering av skitiga hundar idag, istället för allt som bordes. Nytt shampo provades och de luktar väldans gott just nu. Det vara väl inte så länge kan jag tro...men man får väl tänka som efter biltvätten (som gjordes förra helgen och nu känns som evigheter sen, om man tittar på "objekten")   Grunddyngan är borta iaf! Och en hel del pälsfäll!  


 

"Gosedjuren" hänger på tork i solen.  


Stackars Dante...ser så liten ut bredvid den där lillebrorsan (4 cm skillnad i höjd ungefär). Skulle man dock lägga honom på sidan så var han nog högre...hehe... Han är ju lite breeeed, om man säger så...(inte tjock skall tilläggas) Dock på den här bilden så sitter han dessutom på spänn för att dra en rova. Väntar bara på det berömda "varsegod:et".

Och den andra ser pälslös ut istället? De kompar inte varann bra på bild kan man säga.   Falsk marknadsföring på fel grunder.


Annars så kom vi oss iaf iväg och handla lite idag. Höll på att sluta otrevligt för min del. Magen...abret av alla aber!!!! Kunde ha betalt med en "pizza" över disk om man säger så...  

Och den enda jag gjorde innan var...som vanligt...att äta. En helt normal lunch. Inte ens det klarar man av utan bedövande värk och illamående. *suck* Kan inget bara ta bort eländet? Uppfinn en enkel tablett per måltid för att stilla hunger, någon, tack!


Kollade lite på Mellon. Har nog inget mer att säga om eländet än att Sean Banan borde varit kvar till final. Säga vad man vill om "eländet", men underhållande är han och jag tror ingen kan säga att hans låt inte fastnat?? Digge, digge, digge, ding, ding, ding... Haha! Intressant final med Flinck och Ranelid i final. Ord överflödiga.


Loreen ska bara vinna, så det så!! (Ok, Danny duger också...  )


Bra saker har dock hänt senaste dagarna. 2 nya A/Ua i Bosses "avkomme-protokoll". Härligt för ägarna och uppfödarna!!
Det där Avelsdata är ett roligt ställe. Det gillar inte mig. Går sällan eller aldrig att ta sig in där. Trist när man är nyfiken.


Dock sörjer jag fortfarande det oerhört tråkiga beskedet som kom i veckan. Yennas andra tappade kull med valpar...   Det hade blitt nådigt fina valpar där!!! Men naturen ville annat. Naturen är skit ibland ofta!! Och att nu Yenna aldrig mer kan bli mamma är bedrövligt sorgligt för ägarna. Så vacker och go tik!!

Men huvudsaken är nu att hon får bli frisk och kry tjej. Stackars konkurrenterna framöver, kan man väl få "gotta" sig åt, om nåt ska ses ljust på av det hela.

STOR KRAM med styrka till Gro och Kristoffer!!


Imorgon är redan här. Imorgon blir det arbetskläder på för både hundar och folk. Hoppas jag... "Om Gud är God..." har jag gjort om till: "Om magen är snäll..."

Jag har belägg för de orden.  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards