Alla inlägg den 4 mars 2012

Av csa - 4 mars 2012 23:58

Hemma hoppas jag. Hon var här tidigare. Men jag tog iaf och ringde henne här på kvällen för att kolla av.

Orsak?

Tänk om hon hade blitt uppäten!??  Känner förvisso en och annan jägare...men ingen Rödluva. Så den här sagan vill jag inte veta av mera. Men berättar om idag iaf.


De som vi hört massor av prat om. De vi hört med egna öron t o m. Och de som "alla" härikring pratar om. De var och hälsade på idag kan man säga utan att ljuga. Lite väl nära kan jag tycka!!


Inte världens bästa bild kanske... Tagen med mobil på skakig hand...

Kan tro karln fick adrenalin-kick!!

Jag hade nog kissat på mig litet om det vore jag som fick stanna bilen för att en STOR varg ville korsa min väg. (Den till vänster på bilden)

Kompis-vargen (den högra mindre) gick dessutom bakom bilen strax därpå.

Cool-lugna. Lunkandes liksom. WTF. Ni ska vara rädda och fly folk!!!   

Surrounded by Wolves - Not my cup of tea!!  


Bilden är tagen från grusvägen ca 10 meter från våran tomtgräns, på vägen "upp till" vårat hus. De kom från åkern nedanför oss. Vart var de innan??    På bilden här har de dessutom tagit sig in på "våran" spåråker å klampar! Eländiga odjur!!! Det var svårspårat där som det var innan...   


Som sagoslut kan jag iaf berätta att Mormor kom hem helskinnad (oäten), och vi är alla inne, katter, hundar och folk, och de flesta utom jag (som vanligt) kan sussa gott och sött.


Har iaf anmält händelsen till länsstyrelsen och när vi kikade där så syntes flera inlägg om ett par vargar i området runtikring. Usch...

"GÅ HEM MED ER! Här bor ni inte!! Basta!!"   


Annars finns inte mkt skoj från min sida uträttat. Magjävel!!

Karln tog sig iaf iväg knappt i tid idag och det hade funkat på bra-skalan. T o m spårat bra. Duktigt!! Det vill vi ha mer av!!

Löptikande idag med. Funkar lysande.   


Jag insåg nyss att det är en arbetsdag imorgon. Det är dessutom dagen före dagen...och jag är nervös!! Lika bra att gå och försöka sova.

Varför kunde inte klockan vara 14 nu? DÅ var jag dödstrött jue...  


Av csa - 4 mars 2012 01:00

Det blev sanering av skitiga hundar idag, istället för allt som bordes. Nytt shampo provades och de luktar väldans gott just nu. Det vara väl inte så länge kan jag tro...men man får väl tänka som efter biltvätten (som gjordes förra helgen och nu känns som evigheter sen, om man tittar på "objekten")   Grunddyngan är borta iaf! Och en hel del pälsfäll!  


 

"Gosedjuren" hänger på tork i solen.  


Stackars Dante...ser så liten ut bredvid den där lillebrorsan (4 cm skillnad i höjd ungefär). Skulle man dock lägga honom på sidan så var han nog högre...hehe... Han är ju lite breeeed, om man säger så...(inte tjock skall tilläggas) Dock på den här bilden så sitter han dessutom på spänn för att dra en rova. Väntar bara på det berömda "varsegod:et".

Och den andra ser pälslös ut istället? De kompar inte varann bra på bild kan man säga.   Falsk marknadsföring på fel grunder.


Annars så kom vi oss iaf iväg och handla lite idag. Höll på att sluta otrevligt för min del. Magen...abret av alla aber!!!! Kunde ha betalt med en "pizza" över disk om man säger så...  

Och den enda jag gjorde innan var...som vanligt...att äta. En helt normal lunch. Inte ens det klarar man av utan bedövande värk och illamående. *suck* Kan inget bara ta bort eländet? Uppfinn en enkel tablett per måltid för att stilla hunger, någon, tack!


Kollade lite på Mellon. Har nog inget mer att säga om eländet än att Sean Banan borde varit kvar till final. Säga vad man vill om "eländet", men underhållande är han och jag tror ingen kan säga att hans låt inte fastnat?? Digge, digge, digge, ding, ding, ding... Haha! Intressant final med Flinck och Ranelid i final. Ord överflödiga.


Loreen ska bara vinna, så det så!! (Ok, Danny duger också...  )


Bra saker har dock hänt senaste dagarna. 2 nya A/Ua i Bosses "avkomme-protokoll". Härligt för ägarna och uppfödarna!!
Det där Avelsdata är ett roligt ställe. Det gillar inte mig. Går sällan eller aldrig att ta sig in där. Trist när man är nyfiken.


Dock sörjer jag fortfarande det oerhört tråkiga beskedet som kom i veckan. Yennas andra tappade kull med valpar...   Det hade blitt nådigt fina valpar där!!! Men naturen ville annat. Naturen är skit ibland ofta!! Och att nu Yenna aldrig mer kan bli mamma är bedrövligt sorgligt för ägarna. Så vacker och go tik!!

Men huvudsaken är nu att hon får bli frisk och kry tjej. Stackars konkurrenterna framöver, kan man väl få "gotta" sig åt, om nåt ska ses ljust på av det hela.

STOR KRAM med styrka till Gro och Kristoffer!!


Imorgon är redan här. Imorgon blir det arbetskläder på för både hundar och folk. Hoppas jag... "Om Gud är God..." har jag gjort om till: "Om magen är snäll..."

Jag har belägg för de orden.  


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards