Alla inlägg den 17 mars 2012

Av csa - 17 mars 2012 12:41

Det finns en "följetång" på FB just nu om Malmöutställningen som sker i detta nuet.

Fick hjärnan att sucka lite...men jag lär nog inte fortsätta skriva där. Är inte så poppis redan innan liksom...  Och de kan ju bli sorgligt om jag kluddrar ner andras loggar med mitt skit-innehåll.   

Faktiskt så tror jag att jag är "blundad". Jo sörrni. Haha! Jag är obekväm.


Hur kan man vara obekväm när man är så rund och plufsigt mjuk? Förstår inte...men, men... Man kan inte gillas av alla. Man kan hoppas av nån!   


Visst fasen vill man ha det bästa tänkbara resultatet när man åker på en sån bedöming. De är ju både dyrt och pirrigt. Men är man verkligen värd det man får alla gånger? Av både godo och ondo. Antagligen inte. Det är ju olika domare som FÖRHOPPNINGSVIS har olika smaker också.

Ska "alla" hundar ha Excellent? Vi har ju, som jag skrev där (men antaglien inte gillas...), inte alls lika hundar, olika fördelar och brister och iaf så kan vi ofta få samma utdelning.

Då gillar jag nog mera de färgglada resultaten måste jag påstå.


En kär vän och uppfödare och jag konstaterade för ett tag sen att det kanske borde hårdas till lite. Många knöar ju t ex om att allt och alla går i avel "bara de är friröntgade". Va ska "vi" göra åt det då? Går inte att göra nåt åt. Alla har vi (återigen förhoppningsvis) olika smak och gill:or. Just nu är ju valplistan så lång så mina Ikea-kvitton verkar avklippta. Kanske minst Exc ska ha större betydelse?? Jag vet inte/bestämmer inte, men man kan ju flundera...  


Sen att man inte vill acceptera att ens hund inte är den finaste för utställningsbelåtenhet...ja det är svårt!!! Mina är inte finast för andra, men oerhört fina i mina ögon som sällskapare/soffmysare/arbetsredskap, men jag är ju realistiskt kritisk till mitt.

Always has, always will. Sometimes/often too critical. "Sry guys!! You´ll get some bones later...  "

Och så måste jag väl försvara mina "avelshanar" innan nån spricker av paragrafer. 

 - De ÄR sällskapshundar 24-7.

 - De är varken köpta eller marknadsförda som avelshanar "komåköp".

 - De har haft förmåner att vara omtyckta och efterfrågade. Lucky them!! Hoppas de uppfyller sina förväntningar!!
(Hoppas jag gjorde mig förstådd)


Jag kanske inte behöver nya brillor iaf...?...  Memira I stay at home for a while.   


Nåt annat. Om ni inte har, så GÖR´T för sjutton. Matte Susanne borde skriva en bok!!!! Läs Xenas Bravader och erkänn att man kan inte annat än le och nicka.


Nu vill vi ha hem pappsen våran. Hoppas de har skoj i skogen, träningskompisarna och doggarna. Har de säkert. Lerigt skoj.

Själv sitter jag här med en sovande Hannah med feber efter sprutan igår och en pysslande Ida.

Nåja...lugn lördag är aldrig fel tycker jag! Känn som man hastar sig igenom mån-fre alla veckor så...en tupplur efter kaffet kanske?

Jatack!!  


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards