Alla inlägg den 22 maj 2013

Av csa - 22 maj 2013 21:03

Alltså somliga arbetskamrater ska ha mer lön bara för att de får en att må så mkt bättre!!

Var länge sen jag skratta så mkt som idag. H är precis i min humorskala!!! Och att han, och den han ständigt lurar skiter ur, tillsammans på helt olika vis, gör timmarna med skitjobb så mkt mera lättarbetade.

Dock att "raketforskaren" säkerligen inte ens fattar vad det var han sa som startade det hela idag så ska man väl ha en pytteeloge för vad han fick igång iaf.

Nulla liksom. Det heter NOLLA!!!   


Blev helt matt efter hemresan då jag liksom inte kunde sluta skratta!!


Nåt som är rätt o-roligt är att jag ff är jättestel (och svullen) i båda knäna. Det enda värre (som vanligt) än det andra... Så idag släppte jag promenaderna med hunden till hussen.

Det gör liksom bara ont!! Idag fick det bli vila för hela slanten.


Har första parkett i soffan. Efterlyst på. Risken stor att man blir förbannad. Men det är ett skitbra program som tar upp hur verkligheten ser ut. Inget politiskt mygel. Verklighetens sanning!!

Hur De håller på att förstöra vårt land. Det är liksom inte ett land i frid längre... De flyr från krig men den lilla detaljen att rätta in sig i leden och släppa det de "flyr ifrån" det gör de ju inte!! Blir så förbannad!! Inte f*n skulle jag kunna få åka till deras hemland och bete mig hur som helst utan att behandlas som kriminella SKA behandlas. Jag skulle nog inte ens få "chansen" att åka tillbaka hem, om jag ska vara ärlig. Hamna väl som bäst inlåst...

Kommer för alltid tycka att kan man inte sköta sig så finns det inte ett uns av sak att tänka på. Vändande plan (men hellre promenad!!) tillbaka ner i skottlinjerna! Man är ju bara här för att "ta över" och förstöra för oss som har vårat land kärt. Göra om allt till vad de hade "hemma". De förstör vårt land!! Vart finns TACKSAMHETEN???? Att misshandla och våldta...det finns statistik likom. Varför är det tillåtet att bedriva dessa "krig", när jag inte ens får fälla grannens träd utan att lagen har regler?? All rätt och väl är snart utbytt mot krig, på riktigt!! ALLA borde vara emot sånt här.

Kalla mig rasist eller nåt annat. Jag vet vad jag är. Jag är emot ORÄTTVISOR och anser att LAGEN ska följas och SEDER ska definitivt följas dit man kommer!!


Imorgon blir det mkt förberedelser inför helgen. Strax blir det Nattinatti.


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards