Alla inlägg den 3 januari 2016

Av csa - 3 januari 2016 11:17

Det roligaste med FB måste ju vara dessa nonsens-tester som görs. 

Folk skriker rätt ut att andra måste sluta göra dem för man säljer ut sina vänner.

Jojo. All var redan sålda när de gick med i FB. Men det hör väl inte dit?


Skrattade gott i morse åt detta.


 

Fast..är det så dumt?


1. Att ställ upp i Val av olika slag kan ju inte vara så svårt. Men ni skulle då inte få det lätt om jag hade plats!   Kanske rätt av...RÄTTVIST. Uschamej. Svårt. 

Det sitter dagligen massor av människor på poster de inte klarar av. Eller helt enkelt bara har en matlapp på.

Alla skriker ju dagligen på våran Stadsministers fall, för att ta ett exempel. Som om nu de andra gjort sånna Tjoohoo:n tidigare? Politiker är skit. Religion, politik och pengar. =krig och osämja. Ni får säga vad ni vill i ämnet men jag har rätt här. De gör inget som inte gangnar dem själva i grund och botten. Har de feta plånböcker...inte fasen ser de till så de blir barskrapade när beslut fattas? Att Ta från de rika och ge till de fattiga är Robin Hood - en saga! 

En av alla uppmärksammade klyschorna som ligger irritationsartiklarnas topp, ang. pengar. Zara Larsson har tydligen påtalat att hon tycker, som så många andra som vill ha uppmärksamhet..., att vi alla ska ge pengar till invandringen etc. Och så syns hon själv på en bild från palmland, solbränd och alldeles välmående. Rik. Ruskigt rik. 

Öppna våra hjärtan (och plånböcker i undertonens klarspråk) myntade ju våran förra Stadsminister. Den historien kan vi redan slutet på. För hur många mille har han själv gett? Hur många flyktingar bor det i hans miljonhus? 

Antagligen inte mer än jag betalat i skatt. 

Det är det lättaste som finns. Fatta beslut - Åt andra att följa.

Med andra ord. Jag skulle klara mig som politiker JÄTTEBRA! Eller i mindre upplagor mer förvisso. Men vem vill ligga i leran och kravvla när man kan ligga på statshotellet och äta praliner?


2. Gammal vänskap blir som ny? Spännande. Har många jag saknar. Livet sprang lite åt olika håll på många plan. Det roliga är väl att många kommer tillbaka liksom utan plan. Tackar barnen för det. 

Sen finns det ju många "gamla" som bara är gamla och jag bara vill vara mer med. De ger mig sån uppåtsving!! De behöver inte ge och få...bara vara. De bästa. De vet dessutom för mycket för att bli av med mig. Lite som hundarna.   


3. Hawaii!! Hello!!! Ja, tack!! Kan nån bara ta och öppna sitt "hjärta" och skicka mig??? Värme, sol. Jag får väl kämpa men skulle överleva. 


4. Hälsan blir det inte svårt att hålla reda på. Bara hälsan själv höll sig från alla "ooops n' ojojajsomf*n's" så ska nog jag hålla ordning på resten. 2016 ska jag in på reparation har jag tänkt. Reservdelarna borde ha kommit hem nu? Eller rättare sagt orken att vara så pass otrevlig att man får som man bör få det.

Tänk så det är. Fast jättesant. Den som säger annat måste ha nåt privat inlagt i framstegen. 


5. Och återigen är vi (jag själv, slumpen och nu alltså även FB) inne på mitt bokskrivande. Idéen är inte alls dum. Det är ju faktiskt ett av mina On The Bucketlist. Så vem vet. En dag är den här. "Som vi talar får vi stå för...". Eller vad den nu kan heta? Den lär inte bli nådig hur som.   Många borde vara lite pirriga i magen. 


Drömma får man.

Och jag går ner i tvättstugan. 


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards