Alla inlägg den 6 januari 2016

Av csa - 6 januari 2016 22:49

Nej. Det blev ingen bra dag idag.

Finns inget som kan få mig på så jävla dåligt humör som smärta.


 

Svart i ögonen. Och den här förbannade årstiden hjälper mig INTE. Trots att jag tänkt om över nästan allt så mycket att jag skulle kunna förtas för en som käkar lyckopiller och bitit ihop så hårt jag tror jag har en lös rotfyllning numera. 


Läkaren imorgon?

Skulle man kunna. Men jag är rädd för att jag är så förbannat elak just nu att jag inte skulle få den vård jag förtjänar. Så det är lika bra att ta det en dag när man är tillräckligt frisk för att vara sjuk. 


Dagens "...hm..?!..."

  • Aktuellt. EUkommissionen. Känns det inte som om de liksom vaknat till lite extra med "saker som inte får bli för långvariga" när lilla fjant-Sverige helt plötsligt börjat ta till metoder för att lite fint säga: Vi har fullbelagt. Finns det nån annan som kan göra mer än extra nu?
  • -35 uppe i norr, sa de på samma program. Ska det inte vara vinter i norrland i januari? Tycker sjukt synd om dem ur mina ögon sett. Men de verkar inte tycka detta va nå speciellt. Aha..känns tankesättet välbekant? 
  • Att inte bry sig men ständigt förklara att man inte bryr sig. Hur bryr man sig INTE då?
  • Kan man på nåt vis få sova inatt? Redan tagit smärstillande. Redan varit ute och fått luft fast jag knappt kunde gå. Redan ätit. Redan tänkt alla positiva tankar en förbannad hjärna kan fejka fram. 
  • Varför??? Varför har jag 600 kanaler på TVjäveln och hittar inte ett endaste program som går att titta på? Det är repriser på filmer. Det gjorde ju inget om det varit en repris för första gången. Men...så är det ju inte. Nyheter som är vinklade eller matlagningsprogram som är ointressanta. 
    Kom tillbaka The Blacklist!!! Revenge!!!! Homeland!!!! Nåt NYTT!!!!!!!!! Nåt som passar mig. 
  • Lärde mina barn den viktigaste läxan som ingen skola kommer ge pga...sjuka synsätt idag. Det kom plötsligt men kände att jag inte kunde släppa iväg dem utan lärdomen - Verklighetens samhälle.
    Tro INTE gott om alla. Allra helst inte folk av visst slag. Tragiskt att det blivit som det blivit. Man måste tala om för sina döttrar att det finns idioter de aldrig fått lära sig om, lita inte på vem som helst, och om de säger saker du tycker är äckligt eller blir ledsen över...skrik halsen av dig och slå dem så jävla hårt ni bara orkar om de så lite som rör dig!!!!! Typ. 
    De har nämligen varit på ett Badställe. Ett välbesökt badställe, där det så sent som för några dagar hände nåt riktigt obehagligt. Antastande av en bekant till mig samt en ung flicka. 
    Någonstans är det här sjukt. Letade under brott/utryckningar på polisens sida. Trots att när detta hände...var det inte mindre än 3 polisbilar där för att ingripa, skriva anmälan och städa upp. Men det står inte en rad om denna utryckning någonstans i länet. 
    Men när en bil körde in i en lyktstolpe, som enligt mig saknar både känslor och hjärna, då kom det upp på nån timme för att polisen varit där. Det stod även att människan inte behövde uppsöka läkare men bilen behövde bärgas från platsen.
    Stackars bil... Fick flickan på badstället nån hjälp? Nej. Det fick hon nog inte. För det har ju aldrig hänt nåt brott. Min bekanta är det skinn på näsan på. Så hon bet nog ifrån bättre än de flesta kan jag tro. Men jag tror även en hel del tankar snurrar i hennes huvud fortfarande. 

Låt mig för fan sova nu. Folks liv står på spel. 

Det är hur som ett jävla sjukt land vi bor i. Det finns ju t o m folk som klagar på ingenting här. 


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards