Alla inlägg den 8 januari 2016

Av csa - 8 januari 2016 23:59

Efter 7 timmars jobb gav jag upp för att få åka helvetesvägen hem i dagsljus.
Klokt beslut.
80km var hanterbart. Så sjukt halt. Men jag kom hem. Hel.

Fast...jag är inte helt hel.
Sitter i soffan. Blåsor på tungan. Taggtråd i halsen. Snörvel o snor och huvudet tjockt. Blääää!!!!
Vill inte bli sjuk!!!!!

Och ännu mer trasig blir man av allt som händer i denna sjuka värld.

Jag funderar allvarligt på vart jag kan flytta för att få känna lugn. Lugn och frihet för mina döttrars nuvarande liv och framtid. Det händer ju skit mot just mitt kön överallt nu.
Kalla mig va fan ni vill. Men media måste sluta skönmåla att det inte längre handlar om nå jävla rasism när folk bespottar att dessa sk män fan inte har rätt att andas samma luft som karlar med respekt och normal syn för kvinnors rätt att vara människor med liv som är fridlysta mot förtryck!!!!! Det är ren idioti och inget annat. Det är äckligt. Bara så äckligt!!!!!
Tycker de kan ta bort ordet respekt ur ordböcker likväl som "ett visst bakverks" namn. För inget av dem har tydligen nån betydelse alls längre om vi ska vara ärliga va??!!!
Förbjuda ett ord för att det är olämpligt går fort. Men att kastrera ett svin (förlåt grisar om jag smutskastar er) skulle gå fortare med metoder av samma genre som kvinnorna i t ex Köln har genomlidit. Brott som brott!!? Lika och Lika kan väl inte bli Ojämnt??
Jag vill spy på alla med skygglappar och oförmågan att säga: "-Förlåt. Jag tog förhastade beslut. Jag har gjort fel. Jag tänkte inte innan jag talade...och värre är att jag kan ha fört andra bakom ljuset i min enfald! Men nu är det dags att snyta sig i samvetet och handla medans vi kan. Snart är vi körda. Om vi inte redan är där??"

Va rädd om er tjejer. Vi har ingen mänsklig rätt längre. Vi är lovliga byten i en jakt där vi inte ens får behålla kläderna på längre. Och ordet Nej kan vi också radera. Det betyder inte heller nåt. För enligt media så "behöver det inte finnas några liknelser" mellan händelserna i Köln och Kalmar. Det var ju så många fler utsatta i Köln.
Alltså RÄKNAR VI???? En ofredand kvinna är EN FÖR MYCKET!!!!

Glöm inte. Visa respekt. Alla har rätt att tycka sitt.

Förbannad.



Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards