Alla inlägg under augusti 2017

Av csa - 30 augusti 2017 18:09

Nej. Jag var nog inte snäll idag.  

Men jag var ärlig. Och jag var rak. Och jag var väldigt mycket... Jag! Nöjdast av dem alla traskade jag ut från mitt APT. SC fick en extra rynka i pannan och våran eminenta AL...han krympte nog 3 decimeter.

Men.

Som man bäddar får man ligga. Och att totalt tappa bort sig i det han håller på med. Det betalar sig. Dyrt.


Fick iaf veta lite om min utbildning idag också. Spännande!!! Kanske är det jag ska göra framöver? Vi får se när första tillfället är nästa vecka helt enkelt.


Sambon har nu åkt iväg på jobb. Hoppas nu att han sköter sina kort rätt. Man ska vara ärlig! Det varar faktiskt längst!!!! Och det behövs fås fram en hel del. Luftslott spricker. Han är värd det jag tycker han ska göra.


Sitter just nu och bara slappar. Återhämtar mig. Varit en väldigt fullspeckad dag på jobbet. En unge är på träning och den andra har match. Hundarna ska få sin promenad bara kaffet är uppdrucket. Men jag måste vila min klena kropp också... Den sliter sönder sig. Det är inte bra.


 

Lite så jobbar Jag, SC och AL!!   

Hur ni jobbar...de vet jag. 


Snart helg!


Av csa - 29 augusti 2017 22:16

Det känns nästan så man kan se timmarna susa iväg som sekunder just nu.

Gick upp för 3 minuter sen och nu är det läggdags igen?!

Tänk om man kunde ta ett par stoppa-tiden-lite-timmar här...igen...


 

 


Produktiviteten har inte vilat idag inte. Skönt att få allt gjort innan nästan våg liksom blåste in vid 14. Imorgon blir det fullt nytt ös igen.

MEN. Det blir förhoppningsvis helg fort på detta viset. En inte alltför slå sådan heller förvisso... Men då är vi iaf två om saligheten. Och lite innebandy. Yes!!! 


Ska bara överleva ett apt imorgon. Och försöka få vissa att inte råka i luven på varann innan och efter det.  Talanglöst folk. Man sitter inte och gör sig stor som "våran kära K" gör. Det är bara fel. Människan kommer aldrig komma på rätt kvist. Fattar man inte det? Hur kan man inte fatta?? 

Det ska iaf bli väldans kul att få titta på när storhetsvansinnet liksom rasar ihop. Man får väl skratta då va? Det måste man få. Jag kommer göra´t. Oansett. 

"Kära K´s" motpool håller också på att gå rakt ner i en ravin. 


HUR. Hur ska jag klara av att vara snäll imorgon???   Eller måste jag vara det? Hon Håle liksom. 


Kan annars bara sammanfatta mina dagar efter semestern som - det var bättre med värme och vila. Redan efter andra dagen har jag nu gångstil som en höggravid/funktionshandikappad igen.   Endå har jag försökt varva stå, sitt och minimalt med gå. Gissa om detta eldar på mitt kommande lasarettbesöks "svarpåtal". Antar att det kommer försökas med alla medel att motarbeta. Gissar också att jag kommer vara lika mycket omvänt. Det kan bli en spännande tisdag.


Försökte mjuka upp mig med en promenad med grabbarna. Det blev inte så. Mötte hundar, rådjur och häst. Duktiga vovvar har man ju. Som inget säger och är enastående i att inte bete sig som de vovvarna vi mötte. Hästen var väldans intressant sa Lusen. Men inte ens ett pip!! Duktig kille!!!


Doris börjar gå mot sitt höglöp. Gissar att peaken kommer till helgen. Det märks på henne som tjusar och tycker synd om sig själv. Inte blir hon lyckligare över att behöva jobba med husse på eftermiddagarna heller.

Killarna sköter sig bra!!! Det är ju inte dags ännu, säger Bosse. LillNallen märker att något luktar gott. Men jag tror inte han fattar mer än så. Än. 


Nähä...tror det måste till lite sömn nu. Magkatarren ger sig inte!!! Och för lite sömn hjälper inte till där. 



Av csa - 28 augusti 2017 22:30

Hux flux så är man tillbaka till verkligenheten igen.

Det gick väl bra? Inga mord, inga utslag eller andra utbrott heller...   Skojja bara!!! 

Det blev mycket gjort och det fanns detaljer jag inte glömt bort. Trist var väl dock att något jag påtalat har varit tvunget att uppfinnas ännu en gång medans jag varit på semester... Om folk bara kunde lyssna!!!!

Men jag får väl tillfälle att påtala min överpotencial. Om inte annat så gör jag det tillfället.

Den här hösten ska det inte bli lätt att tas med mig inte. Ska jag jobba så ska fan andra också få göra det. 


Har en massa bilder jag tänkt lägga in här från våran underbara resa till Cypern på lut. Men mobilen är nu tröttare än ägaren och klockan går inte sakta för att det blev måndag. Så jag får helt enkelt ta det inlägget en annan dag.

Men det var verkligen en av de allra bästa resor jag gjort. Behövlig!!! Och fantastisk faktiskt. 


En annan dag kanske man även hinner med annat än att just jobba, komma hem, sitta i timmar med en kalender som har för få dagar "tom-bokade" för att hitta på nån bra dag för...annat. Och så lite mera än promenera med vovvarna. Men det gick ganska bra. Inte så fort och smidigt...men...jag gjorde det iaf. Sambon fick cykla bredvid. 


Veckan är/blev fort mer än knökad med både träningar, hundvaktande, skolresa, jobbresa och mitt i allt ska man hinna andas, sova, jobba och må bra också. Rivstart kan man kalla det.


Hade ett mycket intressant samtal idag. Det är nästa så man funderar vidare på att dra sig vidare... Om inte annat för att bara.


Det är nåt föräldramöte imorgon. Helt omöjligt att hinna med. Fan...jobbar inga andra föräldrar än vi? Jag kan inte sluta fundera på det. 

Hur som. Man får väl ta priset som "den mest oengagerade" i år igen bara. Några måste ju få landet att gå runt. 


Annars...hinner jag inte skriva mer nu. Måste sova. 


Av csa - 17 augusti 2017 23:14

Då var även torsdagen denna veckan #check på.
Började med att sambon for till VC med fotfan. Kom hem med gigantisk pillerburk. Provsvar får väl komma senare...

Sen började vi packa för avresan. Det gick fort!!! Travel easy liksom.

Döttrarna kom hem.
Vås och hämta hem husbilen från verkstaden. De va dyrt det!! Och ja...jag skriver det rätt ut - idiotfan som borde betala för kalaset han ställt till - vart är hans bidrag??? Måtte han få karma så långt upp i röven att han aldrig mer kan sitta bekvämt. Idiot!!! Usch vilka människor det finns.

Luddskallarna åkte i badet.

Jag for och hämta på fotboll och drog handlingen med döttrarna. Det mesta är ju för deras cuphelg med övernattningar och allt omöjligt galet...

Doris hinner man ju liksom bada imorgon. På 3 minuter. Inkl torktid. Haha!!!

Middag...lite tv...tvätt...packa lite till...

Och nu ÄR det dags att sova!! Mindre än ett dygn kvar till underbart!!

Av csa - 17 augusti 2017 00:46

Klockan 6. Uppstigning.
Barn till skolan. Terminstart liksom. Klass 5 för Hannah och Högstadiet för Ida.

Blev tvungen att städa av mig det obehaget. Läskigt ju. För mig.

Sen ösregnade det på. Tvätt och stök tills vo fick besök. Nästan 3 timmars planering. Kommer bli asbra!!

Sen blev det match. Dotterns fick på sig kaptensbindeln och stod i mål 1a perioden och slet som ett djur i 2a. Som mittfältare hette det visst.

Sjukt impad av hennes jobb på plan.

Skrattade massor åt min galna rödhåriga tok, Maria. Skrek säkert 50 ggr under matchen. Och bollen var ju knappt i närheten. Hon behöver en säsongstart på innebandyn hon. Detta går inte annars!!! Hahaha!!!!

Har försökt packa lite med Hannah under kvällen. Det var visst roligare än att äta, duscha och tänka på sängen det... Återigen- TUR de har kortvecka.

Och annars fortsätter jag glo på mina siffror. Att ingen lagt pusslet att det är nedräkning än?? ;-)

Veckan går fort när man har roligt.

Nya klubboveraller har vi provat ut och beställt också. Det var som baksam för själen att få vara i Nibblehallen igen.
#secondhome

Nästa vecka startar det. Den riktiga sporten!!!

Av csa - 15 augusti 2017 23:39

Uppstigning vid 9. För samtliga. Några hade ju varit vakna tidigare. Och andra ännu tidigare.


Frukost i det lilla lugna...


Vi har nog de lydigaste av vovvar! De sitter sååå troget och väntar på att...

...attackera och ta det de vill ha.    Gillar stilen på hussen. Benet. Snacka om att spärra vägen så gott det går!   


Sen bar det av till...


 

...sambons favvoställe.

Ni ser ju hur glad han var när han fick strosa runt där som om "Gammelgikten" aldrig varit ett problem...  

Det var ju liksom han själv som igår slängde lite prylar som är ganska bra å ha. Som kuddar. Man sover bättre MED kuddar...

För övrigt var det en hiskelig röra i huset. Måste de göra om överallt...samtidigt?? 

Jag fick min gardinstång. Tack!! 


Det vi inte hittade där hittade vi på andra ställen på Erikslund. Bl a massor av pockets som kommer att behövas. Och tänka sig att jag hittade hörlurar till mobilen som kanske kan passa de små plutteöronen också. Alla har vi våra problem liksom. 


Kom hem. Hann fika lite och så var det dags för Idas hastigt påkomna match. En nåååågot nervig dotter för en gångs skull. Att få kallelse att spela med de lite äldre brudarna är ju visst lite "stort". Och inte bara spela med dem. Man skulle ju vakta deras mål. Tror hon endast har andats varannat andetag sen kallelsen kom. 

Men de gick ju nästan som strålande!!! En boll in bakom henne. En stilfull skruv från en frispark. Liksom rundade henne och åkte in vid bortre stolparna.... Men Ekeby nätade däremot 5 gånger. Så 5-1 och vinst!   Bra för självförtroendet där!!!


Vi var ju allihop och kollade såklart! 


Det var visst så spännande att valpen blev tvungen att hitta ett knä att sitta i.   

När man inte lekte i vattenskålen. Tror han hann dricka 2 lite vatten på en period. Lättroad kille... 


Hemma sent. Jaga kidsen till sängarna efter en snabb och sen middag.

Deras vardag börjar ju imorgon. Tänk va fort ett sommarlov kan gå?! Men jag tror de har minnen av godo från detta året också. Trots att det inte varit det bästa av väder.


Vi. Päronen. Vi har ju fortsatt en hel del semester kvar. Sköööönt!!!!

Men redan imorgon är det full fart igen. Det ska städas. Tvättas. Målandet är ju iaf klart!!! Lite kakel behövs. Nån ska klippa sig. Jag ska kapa mitt också. Men det får vänta... Samt. Det kommer visst besök med stora planer. Jeeeezes...när ska man få vila i det här huset???    


Tips på nå gott. Inte helt nyttigt. Men gott!


 

Ny favvo!!!!!!

Nu ska vi sova. Eller kolla lite Ozark innan förstås. 


Av csa - 14 augusti 2017 00:58

Nej. Nu är det inte kul.


 


Redan??? Ja. Jag tycker det är redan. Det är liksom augusti. Det är redan.


Nåja.

Det finns ju värre saker. 

Som om det vore söndag före en måndag när det skulle vara slut på semester t ex. Och det är det INTE!!!   Så sjukt skönt! 


Imorse blev det ett uppvaknande som hette duga.

Klockan 6 försvann sambon hemifrån för domaruppdrag. Jag hörde honom ge hundarna frukost och stöka runt långt därinnan. Efter att han åkt hördes dock nåt annat. Nåt som...knaprade...skrapade... Var väl mitt emellan vaken och sovande, så det tog säkert en kvart innan jag fattade att det var i vakna delen som ljudet var. 

Kom upp och...tadaaa!! Den uppfinningsrika valpen tagen på bar gärning. Mitt i renoveringstagen! Klockan halv 7.   


 

Att köket är under utveckling. Det vet jag. Men att just golvsocklarna i kallhallen också skulle fixas.

Hade verkligen ingen aning...  

3 olika hörn hann han med att fixa. Måste jobba på accord den killen?! 


Nåväl.

Det finns ju värre saker än det. Också. 


Dagen har annars bestått av regn, fotbollsmatcher som båda brudarna har "målat" på. Tacksam som fan över att mormor och vänner har kunnat skjutsa runt på kidsen till och från dessa. Har ju som sagt en bil just nu. Den som sambon hade...


Hannahs match slutade 10-1. Till Irsta. Hannah koncentrerade sig på att hon iaf hade tagit en straff. Och det tycker jag hon gör helt rätt i att lägga på minnet från idag.

Idas match slutade 1-0. Till Ekeby. Alltså höll hon nollan. Väääldigt viktigt för hennes ego tror jag. Hade velat se Belmas långskott till mål...


Imorgon är vi hellediga - hela familjen!!! Det ska nog målas det sista i köket. Och om det blir sol...så klagar inte jag!!

Jag längtar fortfarande till värmen som den här sommaren knappt hittat till Sverige. Ännu...  


Av csa - 12 augusti 2017 18:48

De vart 3 effektiva timmar i stan.


 

..springa efter de där 2 är ju som att löpa maraton...

  


Men nöjda och glada blev de. Jeans, byxor, tröjor, topar...å gud vet vad mer de hann få ihop. Mitt kort har gått varmt. Tur man ska jobba lite mera under nästa månad då...  

Själv fick jag ihop den enorma summan 200. 2 cardigans och ett par shorts. Yeeeay... Precis va jag behövde. Bra pris!! 


Men nu är tant helt slut. Ryggen skrek den sista halvtimmen och benet "irrade". Kan man bli less för mindre eller... 


I skrivandets stund så regnar det. Gräset blir grönt igen. Och jag har Netflix - Ozark - på lut. Den är inte så dum den inte... Vila inför morgondagen. Sambon ska till Norrland. Bilen tar han. Golfen har utökat sin julgransbelysning med ytterligare en stark stjärna - ABSlampan. Alltså suck!!! Måste nog sätta mig och bilknarka på nätet ikväll. De här går inte längre...

Tillägg 2 matcher imorgon. Jodå. De pusslas. 

ps. Aldrig mer en Folka. 


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards