Alla inlägg den 9 mars 2010

Av csa - 9 mars 2010 17:45

Sitter och sörplar lite kaffe efter en lång arbetsdag. En stund som nästan är K-märkt. Men eftersom det inte gått så bra för mig att blogga då jag provat (kvällar) så tänkte jag försöka nu ist.

Så värst mkt har inte hänt dock. Men det har ju inte stoppat mig förr...

Har de senaste dagarna haft stor hjälp med vab:andet av Hannah. Snälla mormor och morfar har varvat inför-resa-packning med att ta hand om lillskruttan. Idag skulle dock sambon också behövt vara där tror jag... Han kom hem i natt med magplågor.  Det händer ALDRIG så jag var väl mer eller mindre redo med telefon till Fonus. Och har stört honom med 700 samtal idag för att kolla läget.  Han levde alla gångerna.

Men nu verkar både den ena och den andra piggnat på sig här. Enligt Hannah är hon dock sjuuuuuk ff  och sääääkert imorgon också. Och så fejk-hostar hon 9 ggr.  Kan det möjligen vara så att det är ljuuvligt att vara ensam om att bli bortskämd som drar och inget annat?

Har hittat en "intressant" blogg ute i cybern. Trodde verkligen inte att mänskan va så jävla dum att ha en...men man ska ju inte sluta förvånas sägs det. Kan såklart inte namnge den. Det är nog inte så lämpligt...
Men om man säger så.
Den fick mig att fundera både 5 ggr och fler....och bli ledsen en smula... Dock inte för egen skull. Jag har liksom inget med saken att göra. Men det finns folk jag gillar som har!  
Allt som skrivs är rosenrött, sött och påspätt mot verkligheten. Men lever som Joakim von Anka och nästan granne med en annan galen Anka...
För OM det som skrivs är sant...hur kan det då komma sig att de framhäver livet i den totala motsatsen mot "mina vänner"???

 Ja blir så jävla arg på sånt där! Skithuvuden!! Det är fan inte synd om dem alls...Tro mig!

Och så tror folk på vad som skrivs. Va fan???

Näe. Jag blir så sur och irriterad på sånt fä till folk! Måtte de halka i isgatan och bryta nåt...så har de tid att sitta still och fundera på om huvudet är tomt eller tommare!  Mitt råd på vägen åt dem!
Tur man är som man är inte inte som folk vill/tror/hoppas att man ska vara!  
Ännu bättre är att man sover godast när man är ärlig mot sig själv! Då blir det inte så svårt att vara ärlig mot andra!


//Stina
 
Komm.:
Ingrid:
Hej Stina.

Det är allt tur att Du ÄR den Du Är, för bättre kan det inte bli.
Sen spelar det inte så stor roll att du skriver Onsdag som rubrik på en vanlig tisdag. Det är ju det som är så härligt med dig, att trots att du är nästintill perfekt, så kan det bli fel ibland.
JAG gillar dig i alla fall.


Hoppas Kaj & Hanna är piggare nu.


Kram / Ingrid



Tisdag va de idag ju... ;)   22:40


Hehe...ja tänka sig... Det blev fel dag...idag?!
Så kan det gå!
Eller så var det lite avsiktligt, Ingrid......men du är för go i dina kommentarer. TACK!

Sitter och avvaktar sänggåendet lite...det är just i skrivandets stund lugnt, men... 
Ska man få sova i natt eller ej? Prognosen just nu är väl 50-50. Stackars liten dotter har plågor "i kinden". Helt ärligt så får man inte så goda svar ut en alldeles förgråten snart 4-åring...  Jag misstänker ev nåt öronkrångel... Inte trevligt på nåt vis är det iaf!! Tycker synd om henne just nu. Som om den vidriga förkylningen inte räcker??

Förstår inte varför...men jag börjar känna mig lite gammal å sliten också... Ska nog ta och försöka invagga mig i sömnen iaf, medans jag kommer ihåg vart sängen står. Måste bara komma ihåg å lägga löständerna i vattenglaset och placera glasögonen och käppen så nära sängen som möjligt också...

Gonatt kära besökare!



//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards