Alla inlägg den 11 mars 2010

Av csa - 11 mars 2010 23:45

Nu kan alla ta tag i disken, städa garderober eller läsa vidare... Rekommenderar de två första alternativen, för idag är denna blogg en rensning av "hårddisken". "Min hårddisk".

Utbildning idag. Gudars...det var verkligen intressant men så sjukt trött som jag är numera...är ju bara sjukligt. Tur jag hade några andra "tröttmössor" att vila ögonen på emellanåt. Ergonomi handlade det om. Många bra tips och knep och en imponerande alert äldre lady som kursledare. Den kroppen har jag aldrig haft och har knappast underlag för att nån gång få... Men det är ju självförvållat så varför klaga?

Å detta klagande...
Semestern är nu önskad och uppskriven från min sida. Problem - såklart - dyker upp. Alla vill vara lediga en viss vecka (min tilltänkta första) och kommentarerna som kom gav verkligen min stubin en prövning som heter duga!!! Bortskämda!!! Egoistiska!!! Klaaaagare!!!! (Och då var alltså JAG, som automatiskt kommer upp i varje ordlista för alla dessa ord, på den bästa sidan av detta!! ) En försökte med "...går man halvtid så går det ju inte..."... En annan tror att är man en viss typ av semestrare så är man automatiskt befriad från "allt"... En tredje säger ingenting men ser ut som döden kommer ramla över f-skapet bara nån säger nåt emot.... En fjärde tror att "om man ställer upp så ska man bli skonad för all framtida motgångar".... Hjälp liksom!
Håller tummarna för att en ställer upp. Känns ju lite som att 2 min till jobbet är lite kortare än 45......bara för att nämna en detalj.

Smekmånaden äro över.

Jag gillar ff mitt jobba mkt men det finns annat som börjar växa fram.  Saker som iofs en viss för länge sen påtalat fanns. Jag har nog bara helt enkelt inte brytt mig?! Men får man höra samma tjat och gnat dag ut och dag in, ja då spyr man till sist. Eller retar upp sig närmare bestämt... Imorgon kanske jag sovit bort känslan.  Imorgon kanske jag får utbrott.  Imorgon kanske jag bara inte bryr mig mera... 

Och vi får väl se vad morgonmötet ger... Who´s laughing last liksom...

Sköna, sköna känsla över att det är fredag imorgon dock.  Fredagsmys. Dock har den blivit något omplanerad...tyvärr...men jag förstår och blir lite bedrövad... Glad iaf att jag inte bokade in mig på "partaj" för känslan just nu är bara soooova. Har gått både en och sju battles med döttrarna idag också. Orka!!!!

Alla dagar kan ju inte va perfa...men nästan duger!!

Och idioti är igång igen. JAG BLIR SÅÅÅÅÅ TRÖTT!!!  Får jag inte va i fred i ett par veckor framåt nu så kommer nåt ont hända...jag bara vet! Orkar inga mer rader om detta nu...

"Jag laddar mina batterier själv och ska de ta slut så ser jag gärna att det är JAG som använt upp dem!!!!"

ja...detta får nog va nog för idag... En strimma av hopp om att få sova en hel natt kanske kan...?! Antagligen blir jag besviken om jag tror på detta. Men besvikelse har ju redan varit hos mig i mångfalt idag så.......Who´s laughing last?!

Imorgon är en annan dag. Jag hoppas på Big-Bang och Sol och Antagande!!


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards