Alla inlägg den 10 mars 2010

Av csa - 10 mars 2010 23:45

...fast saaakta går det numera.  Rullatorhjulen gnisslar...knäna orkar inte med trapporna...ryggen är kutig... Näe, det där trodde inte ens jag på!

Så hade man "berikat" jorden ännu ett år nu då. Ojoj...det kan inte varit en lätt tid.  Föräldrarna drar nog en ganska stor suck över att det faktiskt blev lugnt runt mig till sist. Det var lite mkt myror i brallan ett tag där... Men så fort de tömdes ur så gick det ju att sitta still!

Det har varit en lugn och mysig födelsedag. Precis som jag vill ha det! Tårta blev det dock, även om jag tycker det är för mycket bara det, men familjen hade fixade både det och fina rosor till mamsen när jag kom hem från jobbet. De är sååå goa så jag blir tårögd. 

Men hörrni. Va är det å fira?? Man firade när man blev 18 och kom in på uteställen. Man fira 20 för att man fick gå på bolaget. Man firar inte 34!! Udda, ojämnt och lite allmänt tråkig ålder tycker jag.  Ja, att andra firar gör mig såklart ingenting. Men jag "gillar" det inte så värst måste jag erkänna...alltså stora kalas! Grattishälsningar och sånt gör mig jätteglad! 
Gillar ju sämst att det är mer och mer bekräftat på pappret att jag ska va vuxen och förståndig nu (igen). Jobbigt liksom... (kanske det ff finns EN myra kvar som kilar runt eller nåt??)

Tog en rask hundpromenad innan jag fick besök idag. Va ju tvungen att gå ner tårtan så jag kunde andas igen...
Bara Dante och "morsan". Mysigt och lugnt och kan låta helt sjukt och osant men hunden är som en dröm att gå på promenad med. I koppel menar jag. Lös, eller med roliga polare, så ska det ju röjas såklart. Han är väl ung, levande och busig!  Men i koppel är det lätt att glömma att han ens är med. Duktig hund!
Lite småhalt här och där utefter vägarna. I skogen är det ju inte att tänka på att röra sig. Saknar det verkligen!! Tog först en sväng upp till kyrkan och sen en snabbvända åt klubben, men planen på hundklubben är ff en katastrof.  Får nog va glad om man kan träna där till juli månad eller nåt...

Måste säga att de var lite rörande att gå in på fejjan idag. Visserligen så är man ju "vän" på olika vis med folk där, och många skriver "bara för att nån annan gjorde det..."...men så många grattis som jag fått idag gjorde mig smått chockad. Och självklart väldigt glad! Tack alla FBvänner!

Och så min mys-Elin då. Knas-Fia nummer ett...fast jag gillar henne skarpt!! Mer omtänksam och godhjärtad är svårhittad!! Hon har idag överöst mig med gotterier!!! Och hon kommer nog inte tro det när jag skriver det här (om hon läser det förstås)...att inte mer än 2 st godisar av HÖGEN jag fick idag av henne är uppäten. Iofs tur...då kan jag kalasa i morgon också.

Just nu mätt och trött och nu har jag ju t o m blivit äldre. 23:23 är klockslaget jag behagade kika ut för 34 år sen...

Bara 31 år kvar till pensionen!


//Stina
 
Komm.:
Lotta:
Måste bara fråga.. hur tusan får man vovvar att i dra i kopplet???? Trodde det nästan var en omöjlighet . Håller med helt i detta med födelsedagar. Har inte firat min på flera år, och då blir man väl inte äldre heller.. eller blir man det tro??
Kram
 
Pernilla o Bonzo:
Grattis i efterskott!!
Snart måste du byta bakgrundsida här på bloggen, blir alltid hysteriskt sugen på chockladbollar.....
Kramar
Pernilla o Bonzo

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards