Alla inlägg den 14 mars 2010

Av csa - 14 mars 2010 14:45

Underbart är kort. Alldeles för kort! Men har man tur och livet i behåll så kommer det väl en till helg?? *håller tummarna så de vitnar*

Nyss inkommen efter sol-lapande och snöbusande. T o m fikat ute!! Såå härligt och fler sånna här dagar kan man leva med.

Va har hänt här då? Haft ett gäng -uttryckelser för mig...men de har gett sig av idag. Bra.
Men alla måste ju få ha sina humörsdagar. Jag må hända har några (många) fler än andra. Men och?!

"‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
I’m done, tipping on my toes.....osv...."

Bra text det där!!

Jooo...avundsjuka! I fredags. Jag försökte på alla sätt å vis att ställa mig in...men det var bara tvär-nej. Suck up funkar alltså inte??  Skit...
Puerto Rico "tog" mina föräldrar och nu när de är av går´n må de väl få ha det så bra de bara möjligen kan ha!!!  Skickade mess till dem med hälsningen. Njut av solen, värmen, drinkarna och varann! 
Tycker ju dock att de kunde tagit med mig...(visserligen enda) men det är ju "favorit"-dottern liksom...  Ska väl förvisso vara glad över den gången jag fick hänga på till Rhodos och "glömde" plånboken hemma...... Attans med smarta föräldrar som inte går på den vändan en gång till...

Lördagen glömmer jag gärna... Men Melodifestivalen kolla vi på. Det blev en bra låt till Norge-finalen tycker jag. Bra text!  Sen blev det natt-filmen Luftslottet.... Den var iofs bra, men sååå tråkigt att det nu är slut.  Bra svenska filmer växer ju inte på träd.

Och så var det idag. Det har mestadels hittills bestått av paketöppnanden. Ida, mamma gullis, fyller 6 år idag!!   Skitkameran funkar inte...tråkigt  när det är en sån "stor dag" för damen. Men va gör man???

Snart dags för middag, vilket passar mig ypperligt. Vrålhungrig!! Sol och uteliv tar musten ur en gammal kärring...




//Stina
 

Retsticka   21:02

Har en kompis som (såklart ) är med på FB. Men hon säger alltid att det går inte att gå in där längre..."alla är så jävla bra...alla har köpt allt nytt av det nyaste som finns...har de gulligaste barnen...äger de finaste bilarna...osv osv osv".

Kan till viss del hålla med.

Men man kan väl roa sig där också?! Den enda lilla anledningen jag gick med av (förutom att nån vis en hade "värvat mig" baklänges eller vad vi ska kalla det...)...var att en viss liten M bl a påtalade alla spel man kunde köra.  Blev nyfiken. Skulle ALDRIG gå med...men jo. Så blev det...väl!?

Idag fick jag bus för mig. Jag vet inte hur mång Grupper, Fan och annat jag gått med i idag...men det enda syftet var att "busa/retas lite". Men det var fasligt va många tålmodiga jag har min "vänkrets". Det tog bra många timmar innan nån vakna till med stora ord i medd.korgen: "VA HÅLLER DU PÅ MED?? HAR DU BLIVIT GALEN(ARE)??? :p ..."

Ja...va ska man svara på den frågan??  Jag frågade om hon ville verkligen ville veta??

Svaret blev...Nej.

Den enda erfarenheten jag fick på resans gång var...Va fan är det folk tillverkar där???

Hittade grupper som:

  • Vi som inte har Facebook
    (Ok!? Och hur kan de då gå med????)
  • Vi som hatar att gå och lägga oss men älskar att sova
  • Vi som hatar gummisnoddar på byxbenen
  • Vi som vill ha sovstund i skolan....
    ( Ja...det gör nog utbildningsmaterialen billigare iaf...)

Ja..listan kan bli precis hur lång som helst...undra vad alla skaparna hade för trista dagar NÄR de skapade dem bara?

Har själv startat en grupp. Bara av syftet att retas med chefen. Sist jag hörde så hade han nu äntligen fått veta att han var med...kommentaren var kort, informativ och bestämd:

-Jag ska strypa henne!

Så imorgon är det jobb igen då!
Undra hur dagen slutar??  Strypt eller ostrypt??


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards