Alla inlägg den 20 mars 2010

Av csa - 20 mars 2010 23:45

Solig och fin dag. Slagits en del med snöskyfflarna för att få bort alla slask, snö och isbildningar på tomten. Just nu verkar det ju varit väldigt bortkastad tid då morgondagen ska bjuda på det förbannade vita igen... Finns det nåt land man kan flytta till där det inte kommer snö längre? Ring mig!

Och så kommer vi till lite ord och inga visor. Det är lite dags för sånt känner jag. Och ojdå! Min blogg var det här visst!? Ja men då kööör ja...

Jag är nämligen, tämligen långsamt uttröttad på en gök. Ni vet Ko-Ko Ko-Ko...den typ tjatar hela tiden samma, samma, samma. Nu får man inte skriva namn på folk...men ja. God lust har jag! Alla kanske någongång drömmer om att bli kändis!? Inte jag...för jag är visst redan ett fall för "förföljelse" eller vad man ska kalla´t när varenda andetag verkar så intressant att man måste leta fel på det... Och ändå har allt blivit så rätt!

Vore det inte för att jag blir så oerhört dålig på bild...ja då tog jag ett, signerade det och skickade iväg till den lyckliga. Kanske personen då fick nog? Troligen inte. Men man kan ju hoppas att nån ville ändra sin vardag till nåt betydelsefullt någon gång?  

Jag är ju långt ifrån en sån som blir ledsen över sånt här - I get even instead!!...men eftersom Jag, mitt och mina påtalas i inte alls vänligt sinnade sammanhang så ofta det bara verkar gå så måste man väl få svara tillbaka för sig va? Jag gör det här och nu, till en början...krävs mer så gör jag det! För ska det babblas, ja då har mänskan då stångat skallen i fel vägg! JAG KAN BABBLA!! Som ni, mina kära återkommande läsare vet!  Och så mkt att man kan tröttna flera gånger om!! Som ni samma också vet...

När man baktalar andra för att skönmåla sig själv. behöver man i detta fallet mer än brillor! "Fallet" lever i totala skygglappar och ifrågasätter "poänger" som är så uppenbara hos sitt att man liksom bara kan göra en sak = !!!!!!!!!!!!! "Det är bara i sagor prinsessan räddas av prinsen kan jag lova! I min saga segrar häxan plättlätt och kokar prinsess-soppa!"

...men det är ju som sagt inte jag som får lida för detta jävla pladder som försegår sig. Det är oskyldiga människor som får saker kastade på sig, pga t ex att vi..eller jag (om det känns bättre) låtit mina hundar gå i avel. Har nån hört nåt så sjukt??? Näe...skulle inte tro det va. Jag tror faktiskt att jag gör som jag behagar i detta fallet. Det är typ ganska patetiskt, oerhört barnsligt och ja...va säger man? Avundsjukan lyser...säger somliga. Man kanske ska tro på dessa?

En sak till jag lätt kommer på i sammahanget. Tänk att sånna här människor bara är genom sina hundar. Namnet i fråga säger iiiingenting för någon om det inte påföljs av hundens namn. Jösses... Vart har man gjort av sitt liv när man ingenting är utan ett koppel i näven och komma släpandes efter nån av sina odjur va???   Dags att fundera på karriärsvalen lite mer då kanske.

Please save me from all the laughter before I pee my pants!

Allt vore ju plättlätt enkelt om alla var sånna som ringde hit och frågade om det ena än det andra. Men tyvärr så funkar ju inte hundvärlden så. Man lyssnar och bildar sig en uppfattning som den som sa´t. Jag är så glad över att det faktiskt finns ärliga människor som kan ta reda på fakta. De törs ringa, maila eller påtala nåt öga mot öga.  Men de är för få. Men så är det ju med unika detaljer. De är just unika för att de är ganska ensamma i sin genre.  

Hur som. Pladdras ska det tydligen. I tid och otid och överallt.  Varför inte ett litet mail med "all sin beundran", eller varför inte ett samtal med sina alla goooooda råd?? (Ja, så jag får skratta lite till menar jag...) Stackars, stackars liten...men så liten är inte jorden tyvärr, ryktena ekar i det stora luftrummet... Och ser man inte upp så slår de tillbaka på en! Somliga har ganska jobbigt med sånt. Jag ska med stor glädje stå och skratta den dagen uppfödare, "vännerna" och alla andra baktalade ställer sig frågande till somliga utalanden. För det är väl inte så att Jag är den enda som får reda på?? Isf har jag kanske några att ringa upp...för alla har väl rätt att få veta vad som sägs om en va?

Näe. Jag ligger inte och kastar sand i sandlådan. Det sköts så bra bakom min rygg. Men kan en sk vuxen människa bete sig så här år efter år...ja då kanske nån måste få tala ut i frågan! Vem vet...nästa kan vara Du! Eller...det är nog redan Du...sorry!

Tränade lite lydnad idag. Det gick fint som snus!  Nååågot taggade bernergrabbar vill jag lova. Men det är härligt när det finns hundar med drive i stegen, de rör sig lätt och ledigt med viftande glada svansar. Me like!  En vacker dag kan det ju finnas en möjlighet att det ramlar iväg en tävlingsanmälan...man vet aldrig med mig. Jag är lika oberäknelig som en eldgnista i vinden...


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards