Alla inlägg den 16 mars 2010

Av csa - 16 mars 2010 23:00

Av barn kan man få veta en hel del. Allt är ju såklart inte sant på låååånga vägar. För isf så har vi både tigrar i trädgården och spöken under sängarna här allt som oftast.  Men det finns saker som man drar öronen åt sig av...

En sån detalj dök upp idag. Den yngsta målade upp en bild här vid middagen. Och då inte med kritor på ett papper, utan bokstavligt. Gillar INTE det jag hörde. Och efter 1 minuts funderande så kom jag fram till att imorgon så ska denna mamma ringa dagis för lite ifrågasättande. Man vill ju veta vilka regler som gäller på ett ställe man lämnar sina ädelstenar på pga att man inte kan vara hemma själv med dem!! För är nåt av detta sant...ja då verkar det vara ganska dåliga regler i mina öron!

Och så blir jag lite arg. Att en unge ska få styra å ställa så med massa "kompisar" utan att personalen sätter stopp?? Det måste väl vara deras skyldighet?? Vet t o m en bekants unge som varje dag blev puttad och slagen (på samma dagis) tills han inte ville gå dit ens... Det förstår man ju utan att blinka! Skulle det hända mina barn, då anamma va den här morsan skulle ta ledigt för att vara med under nån dag för att få se hur reglerna skipades!!!

Vänder man på steken så skulle jag ALDRIG acceptera att mina barn var elaka mot andra på dagis! No-no!! Mina regler är benhårda på den punkten. Ska nån unge gå med gråten i halsen till dagis pga Min odåga?? Absolut inte!!!

Blev mkt barnprat här idag...men man är ju inte bara matte...

Hundarna mår fint, by the way! Den gamle har inte hoppat staket på nån dag...och därav är lillebror också på insidan...... Rackarhund den där Falcon!! Kan han inte ist lära de andra att gå fint fot, komma snyggt och snabbt på inkallning eller apportera??

Börjar bli innerligt trött på att det inte blir barmark snart. Träningssuget har gått så långt så igår träna jag mig själv. Illa, illa!!  Och oj vilken träningsvärk jag har idag. Men nacken behöver det! Har mkt stillasittande jobb just nu...nåt min kropp inte verkar må bra av???? Konstigare än konstigast tycker dock jag att den ekvationen är.  


//Stina
 
Komm.:
Malin & kia:
Hej Stajna.
Hoppas det löser sig på dagis, som du säger så vill man ju framförallt att det ställe man lämnar det bästa i världen till ska vara tryggt och bra... där personalen uppmärksammar, skipar regler, rättvisa och inte minst - ingen ska behöva gå dit med gråten i halsen.
Kram på er alla

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards