Alla inlägg den 30 april 2012

Av csa - 30 april 2012 23:17

Varför heter det så? Valborg? Have not done my homework on that one, I have to say... 


 


Hur har eran dag varit?


Min har varit i stort sett som de senaste...tyvärr. Mår lite bättre en stund och så blir det 3 resor värre i nästa. Jo, jag har tröttnat BIG TIME på detta. Blir det inte bättre tills imorgon så...
Känns både stressande och jobbigt att vara familjens grönsak. Och varför bara vänster halva av skallen?? Örat susar/dunkar, ögat rinner konstant!!, näsan är dötäppt men samtidigt så rinner den som en kran andra sekunden, halsen har fått en mindre hamster som inneboende och kinden och pannan ömmar...nyser, nyser, nyser!!!

Säg inte att det ska ta sig till höger halva också innan det försvinner? Det behövs verkligen inte!!

Mina närmaste har under dagen varit Alvedon, Eeze, Nasonex, snorpapper och febertermometern för att hålla koll på läget.

Om jag ska hitta nåt "skoj" i det hela så har jag nog bara gjort av med en toarulle idag. Framsteg??


Sambon jobbade till lunchtid, sen fick han ta över döttrarnas jobb -  ta hand om hem och mig. Glad jag är som har så pass "stora" tjejer så de kan hjälpa en "död" mamma i nöd.


De tappra har kämpat lite ute med att plocka och fixa inför morgondagens tilltänkta altanfixande. Jag HOPPAS innerligt jag kan vara behjälplig då. Tänkte att högtryckaren skulle få jobba sig igenom helheten. Det behövs!!! Det är svart och dant överallt.

Fick lära mig en sak när träden fälldes. För ca 30 år sen så kunde skogshuggarna ha sina arbetskläder i många månaders arbeten innan de var förbrukade som svarta av allt förorenat de kom i kontakt med.

I dagens läge så räcker det med en dags arbetande för att bli som en kolgruvearbetare. Tragiskt va mycket skit vi människor förpestar luft och natur med.


Vi åt en god grillmiddag tillsammans innan de andra åkte och kikade vid brasan bland både bekanta, fyllehattar och kompisar + marschmallows att grilla. Ida har riktiga pyromantakter i blodet. I wonder where they comes from?!   Men hon fick varken tändstickor eller annat tändbart, trots upprepade försök att lura sin pappa. Finuling där!

De luktade inte hallontårta när de kom hem    så jag styrde alla mina tre "barn" rätt upp i duschen innan de fick gå till sängs.


Själv tog jag och fortsatte mitt soffliggande med dubbelavsnitt av Alcatraz. Jädrans bra serie!!! Skit att hockeyVM ska sätta p för nästa vecka. Hur ska jag stå ut i väntan??

Och på tordag...hur blir det då? Let´s dance krockas med Revenge mitt i?

I- landsproblemen är betungande!!   


Susanne/X: Jag förstår tanken och den är bannemej inte alls dum hörrni!!   Något speciellt jag ska ha med tycker ni??   Eller ska det bara gå på räls och ofrälst kanske...hehe...


Hoppas ni haft en trevlig, mysig, god och fin sista april kära vänner!! Jag unnar er det!  

Imorgon är det sköna maj...välkommen!



Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards