Alla inlägg den 13 april 2012

Av csa - 13 april 2012 18:37

Då var den här igen då. Helgen! Det är nog ett av de bästa orden som finns tror jag   Den kan aldrig komma tillräckligt fort och den stannar sällan för länge.


Leksakerna funkar ff utmärkt om någon undrar om det!  


Annars har det varit...


Jobb å jobb å jobb. Små missöden på sambons jobb pga en åkare gav mkt mera jobb för de anställda! Själv skulle jag nog kunna flytta till den grå byggnanden utan att bli utslängd. Men det vore ju dumt! Nästa vecka får jag nog kvarta där nån dag ser det ut som. Beordrade grejjer kommer man sällan från. Dock ska ju sambon också "flytta" till sitt place nästa vecka. Hm... Hoppas ingen snor ungarna för oss som bor i det här landet där man tydligen inte kan jobba för mycket?!    

Så därför ska helgen bli rätt behövlig!


Ute är det spöregn... Dock tog den modige karln jag har ut doggarna precis så jag ska ta och dansa över golven. Moppdans är man ju rätt bra på!! Om jag får säga´t själv.

Kanske kan man bli bättre också...  


Trist är att Ida idag kom hem med en otrevlig förkylning med i skolväskan. Det blir till att bädda ner henne i lite lugnt tempo ikväll. Snörvelfia... Ingen feber just nu iaf. Men den ligger nog inte så långt borta tyvärr!!

Dock har hon ju inte varit sjuk på hysteriskt länge så jag ska väl inte klaga därav förstås. Dock blir det problem om jag måste VAB:a på måndag. STORA problem!!

Lite sjukt är att vi idag skämtade om just detta, om det skulle hända...


Fredagen den 13:e har hittills pågått under inte för stora farligheter. Om man inte räknar den SUPERBA Subway-lunchen jag och M var på förstås. Hon är så söt den bruden! Och generad hann hon bli idag också...haha...


Ska hinna med att träffa min Solstråle i helgen också! Jag MÅSTE!! Hon försvinner på måndag...  Men lova att inte skvallra för henne om min stora sorg över detta. (Jag har hållt det duktigt på avstånd från henne) Hon behöver inte ta med sig sånt till sandlådan!!

MEN jag måste också påstå att sorgen bara ligger i eget ego!

För hennes del...ojojoj... Äventyr!! Spänning! Erfarenhet!! Go girl!!!!

Jag är faktiskt lite avis...


Nepp. Inga fler ord just nu. Måste starta brasan och dansa moppdansen NU! Ciao på ett tag.


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards